Uitstapjes vlakbij Boer Bart Speelboerderij

Jumpstyle Heerenveen

heerenveen, Friesland (5.41km)  -  Kom gezellig een dagje springen bij indoor trampolinepark Jumpstyle Heerenveen en ontdek de mix van entertainment en sport bij de verschillende activiteiten.

Posthuis Theater

heerenveen, Friesland (6.85km)  -  Het Posthuis Theater is niet alleen het toneel van theatervoorstellingen, maar ook van huwelijken. Zeg 'ja' op het podium, terwijl de tranen van aanwezigen op het rode pluche vallen.

Fit & Fun Plaza Wolvega

wolvega, Friesland (6.87km)  -  Magisch bowlen, probeer uit het bij Fit & Fun in Wolvega! Of speel een potje lasergame en spring en stuiter op de trampolines. Dit entertainment center combineert verschillende activiteiten met culinaire arrangementen.

Skischool Swing

heerenveen, Friesland (7.32km)  -  Echte Oostenrijks gediplomeerde skileraren leren bij Skischool Swing de fijne kneepjes van skiën en snowboarden. En dat allemaal binnen!

Victoria Park Wolvega

wolvega, Friesland (8.06km)  -  Victoria Park Wolvega is een fantastische plek voor liefhebbers van paardendrafsport. Geniet van een hapje en een drankje met uitzicht op de dravende paarden.

Ecokathedraal

mildam, Friesland (8.31km)  -  De Ecokathedraal is een werkplaats in het groen, waar restmateriaal van stratenmakers wordt opgestapeld tot bouwwerken. Deze bouwsels zorgen voor variatie in planten en dieren. Iedereen mag komen kijken en meebouwen!

Speelbos Joure

joure, Friesland (9.73km)  -  Vind eindeloos speelplezier in Speelbos Joure. Het speelparadijs is overdekt en wel 1500 vierkante meter groot. Eindeloos genieten!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Boer Bart Speelboerderij