Uitstapjes vlakbij Slagmaatpad Kids

Fort bij Vechten

bunnik, Utrecht (0.04km)  -  Het prachtige Fort bij Vechten is een leuke stop tijdens een fietstocht door het Utrechtse landschap. Ontdek de roerige geschiedenis van het fort en bezoek het Waterliniemuseum.

Het Waterliniepad

dordrecht, Zuid-Holland (0.04km)  -  Op het Waterliniepad loop je in zestien etappes langs de voormalige verdedigingslinies. In totaal 350 kilometer wandelplezier langs talloze forten, bunkers, sluizen fraaie vestingstadjes. En hoewel je altijd dicht bij de randstad bent, loop je...

Amelis'Hof

bunnik, Utrecht (0.76km)  -  Bij de Amelis'Hof wordt geteeld op biodynamische wijze. De bonen, spruitjes, aardbeien en veel meer groeien op zonder bestrijdingsmiddelen. Koop groente en fruit van Amelis'Hof in de tuinwinkel. Bloemen uit bloementuin mag je zelf plukken.

Hollandse Waterlinie

bunnik, Utrecht (1.19km)  -  Nederlands laatste verdediging tegen de vijand: de Hollandse Waterlinie. Bezoek dit historische stukje Nederland en geniet van prachtige natuur en spannende forten met leuke activiteiten!

Mereveld

utrecht, Utrecht (1.52km)  -  Mereveld is een luxe accommodatie op een prachtige locatie, voor een sprankelende bruiloft, geslaagd evenement of stijlvol congres.

De Moestuin Utrecht

utrecht, Utrecht (2.35km)  -  Neem een kijkje in de Moestuin Utrecht, een tuinderij waarvan de historie honderden jaren teruggaat. Leer alles over bijen, ontdek gewassen en kruiden en proef de producten in het lunchcafé.

Botenverhuur De Rijnstroom

utrecht, Utrecht (2.57km)  -  Ontdek het Utrechtse water met een boot van Bootverhuur De Rijnstroom. Kanoën bij volle maan, door de Utrechtse grachten of door het prachtige natuurgebied Amelisweerd!

Stadion Galgenwaard

utrecht, Utrecht (2.64km)  -  Woon een voetbalwedstrijd bij in Stadion Galgenwaard, de thuishaven van FC Utrecht. Of boek een gave rondleiding en neem een kijkje achter de schermen.

Speeltuin Fort Luna

utrecht, Utrecht (2.79km)  -  In speeltuin Fort Luna ga je op ontdekkingsreis in de natuur. Speel met zand en water, zoef van de kabelbaan of knutsel in het gezellige honk.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Slagmaatpad Kids