Uitstapjes vlakbij Slagmaatpad Kids

Fort bij Vechten

bunnik, Utrecht (0.04km)  -  Het prachtige Fort bij Vechten is een leuke stop tijdens een fietstocht door het Utrechtse landschap. Ontdek de roerige geschiedenis van het fort en bezoek het Waterliniemuseum.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Het Waterliniepad

bunnik, Utrecht (0.04km)  -  Op het Waterliniepad loop je in zestien etappes van Volendam via Utrecht naar Dordrecht. In totaal 350 kilometer wandelplezier langs talloze forten, fraaie vestingstadjes en door nieuwe natuurgebieden.

elke dag geopend 

Waterliniemuseum Fort bij Vechten

bunnik, Utrecht (0.04km)  -  Hoe werkt de Hollandse Waterlinie? Zie de linie in actie in het nieuwe Waterliniemuseum Fort bij Vechten! Op het fort vlakbij Utrecht leer je alles over de verdediging van Nederland door water.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

EXCLUSIEVE KORTING
20% korting op je tickets

Restaurant De Veldkeuken

bunnik, Utrecht (0.7km)  -  Heerlijke pure smaken uit de streek, verzameld in een bijzonder pand aan de uiterwaarden van de Lek. Restaurant De Veldkeuken maakt onderdeel uit van Werk aan het Spoel. Een oud verdedigingswerk in de Hollandse waterlinie.

's maandags gesloten 

De Veldkeuken Amelisweerd: theeschenkerij en bakkerij

bunnik, Utrecht (0.7km)  -  Kom langs bij de Veldkeuken Amelisweerd en geniet van een smakelijk ontbijtje. Alles is gebakken door de bakker op het landgoed met biologische ingrediënten.

's maandags gesloten 

Amelis'Hof

bunnik, Utrecht (0.76km)  -  Bij de Amelis'Hof wordt geteeld op biodynamische wijze. De bonen, spruitjes, aardbeien en veel meer groeien op zonder bestrijdingsmiddelen. Koop groente en fruit van Amelis'Hof in de tuinwinkel. Bloemen uit bloementuin mag je zelf plukken.

geopend, open op woensdag en zaterdag 

Theehuis en pannenkoekenhuis Rhijnauwen

bunnik, Utrecht (1.01km)  -  Midden in het bos ligt Theehuis Rhijnauwen. Geniet in de zomer van het terras aan het water. Smul daar van een lekkere pannenkoek of geniet van een kopje thee.

elke dag geopend 

Hollandse Waterlinie

bunnik, Utrecht (1.19km)  -  Nederlands laatste verdediging tegen de vijand: de Hollandse Waterlinie. Bezoek dit historische stukje Nederland en geniet van prachtige natuur en spannende forten met leuke activiteiten!

elke dag geopend 

Mereveld

utrecht, Utrecht (1.52km)  -  Mereveld is een luxe accommodatie op een prachtige locatie, voor een sprankelende bruiloft, geslaagd evenement of stijlvol congres.

geopend op afspraak of bel +31 (0)30 25 14 780 

De Moestuin Utrecht

utrecht, Utrecht (2.35km)  -  Neem een kijkje in de Moestuin Utrecht, een tuinderij waarvan de historie honderden jaren teruggaat. Leer alles over bijen, ontdek gewassen en kruiden en proef de producten in het lunchcafé.

elke dag geopend 

Botenverhuur De Rijnstroom

utrecht, Utrecht (2.57km)  -  Ontdek het Utrechtse water met een boot van Bootverhuur De Rijnstroom. Kanoën bij volle maan, door de Utrechtse grachten of door het prachtige natuurgebied Amelisweerd!

elke dag geopend 

Stadion Galgenwaard

utrecht, Utrecht (2.64km)  -  Woon een voetbalwedstrijd bij in Stadion Galgenwaard, de thuishaven van FC Utrecht. Of boek een gave rondleiding en neem een kijkje achter de schermen.

open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag - soms geopend op zondag en zaterdag 

Pink Pepper bedrijfs- en vrijetijdsuitjes

utrecht, Utrecht (2.76km)  -  Op zoek naar een origineel vrijgezellenfeest of actief bedrijfsuitje? Samen een leuke workshop doen? Pink Pepper organiseert activiteiten door het hele land!

geopend op afspraak of bel +31 (0)85 73 26 777 

E-chopper huren in Utrecht

utrecht, Utrecht (2.76km)  -  Ga als een echte biker op pad met een E-chopper! Stap op bij U-Chopper, naast stadion Galgenwaard, en verken het buitengebied op dit fluisterstille vervoersmiddel.

elke dag geopend 

Actie: Stap op met korting!

Speeltuin Fort Luna

utrecht, Utrecht (2.79km)  -  In speeltuin Fort Luna ga je op ontdekkingsreis in de natuur. Speel met zand en water, zoef van de kabelbaan of knutsel in het gezellige honk.

's zondags gesloten 

Anatomisch Museum Utrecht - Bleulandinum

utrecht, Utrecht (2.82km)  -  Het Anatomisch Museum Utrecht bestaat al sinds 1838 en heeft een omvangrijke collectie modellen van het lichaam.

geopend op afspraak of bel +31 (0)88 75 683 37 

Intratuin Utrecht

utrecht, Utrecht (2.88km)  -  De Intratuin in Utrecht heeft een uitgebreid aanbod producten om je huis en tuin net een stukje comfortabeler en mooier te maken.

elke dag geopend 

Museumhuis Huis Van Ravesteyn

utrecht, Utrecht (2.92km)  -  Hoe richt een architect zijn eigen woning in? In Huis Van Ravesteyn mag je ongegeneerd rondneuzen in het huis van de eigenzinnige architect Sybold van Ravesteyn.

lang weekend (vr za zo) 

Speelbos Nieuw Wulven

houten, Utrecht (2.95km)  -  Een bos om in te verdwalen, om hutten in te bouwen en met modder te spelen. Het Speelbos Nieuw Wulven is een plek waar kinderen de regels bepalen en hun fantasie de vrije loop laten.

elke dag geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Slagmaatpad Kids