Uitstapjes vlakbij Motion Imagination Experience

De Bijenkorf Eindhoven

eindhoven, Noord-Brabant (0.08km)  -  Winkelliefhebbers opgelet: vlak bij het station van Eindhoven bevindt zich een heuse Bijenkorf. Verdwaal in luxe en geniet van het aanbod!

Primark Eindhoven

eindhoven, Noord-Brabant (0.22km)  -  Primark Eindhoven is een vestiging van de Ierse winkelketen in Nederland. Primark verkoopt betaalbare kleding en mikt vooral op jongeren.

Word een onderzoeker in het Philips Museum

eindhoven, Noord-Brabant (0.26km)  -  Het verhaal van Philips leidt je van een piepklein draadje tot een bedrijf dat over de hele wereld bekend is. Een inspirerende historie, die het Philips Museum op een boeiende wijze vertelt. Ga hier zelf aan de slag als onderzoeker!

Gamestate Eindhoven

eindhoven, Noord-Brabant (0.33km)  -  Get your game on! In Gamestate Eindhoven vind je heel veel games. Speel Mario Kart, waag je aan een gokspel of daag elkaar uit voor een battle. Leuk: met elke game spaar je tickets, waarmee je prijzen kunt winnen.

Pathé Eindhoven

eindhoven, Noord-Brabant (0.33km)  -  Kom naar Pathé Eindhoven en wordt verrast door de grote hoeveelheid nieuwe films, waarvan sommige in fantastische IMAX-beleving!

Muziekgebouw Frits Philips Eindhoven

eindhoven, Noord-Brabant (0.41km)  -  Genieten van allerlei soorten muziek kan in Muziekgebouw Frits Philips Eindhoven. Het muziekcentrum ligt in Eindhoven in een gedeelte waar al veel cultuur te snuiven is: the place to be voor muziekliefhebbers.

BoulesBitesBar Eindhoven

eindhoven, Noord-Brabant (0.44km)  -  Speel Jeu De Boules op de professionele banen van BoulesBitesBar Eindhoven en geniet van hapjes en drankjes. De BoulesBitesBar staat voor mix van gezelligheid, plezier eten en drinken.

Philips Stadion: thuishaven van voetbalclub PSV

eindhoven, Noord-Brabant (0.59km)  -  Op de plek van het huidige Philips Stadion speelt voetbalclub PSV Eindhoven al meer dan honderd jaar haar thuiswedstrijden. Bezoek het stadion tijdens een wedstrijd, wanneer de stoeltjes gevuld zijn met maar liefst 35.000 toeschouwers. Proef de...

Next Level Escape Room Eindhoven

eindhoven, Noord-Brabant (0.71km)  -  Steek de koppen bij elkaar, los raadsels en puzzels op en ontsnap binnen zestig minuten uit een van de drie escape rooms van Next Level Escape Room Eindhoven! Maak er een gezellige dag uit van met een van de arrangementen.

Humoristische burlesqueshow in Rouge

eindhoven, Noord-Brabant (0.77km)  -  Met een combinatie van cabaret, muziek en burlesque creëert Rouge Eindhoven een spannend avondje uit. Geniet tijdens de twee uur durende show van babes en bitches en spectaculaire dansacts tot diep in de nacht!

Van Abbemuseum

eindhoven, Noord-Brabant (0.91km)  -  Het Van Abbemuseum is een van dé musea van de hedendaagse en moderne kunst. Sommige stukken uit de collectie dateren al uit 1909!

Coffee Experiences

eindhoven, Noord-Brabant (1.22km)  -  Ben je een echte koffieliefhebber? Bij Coffee Experiences in Eindhoven maak je kennis met allerlei koffieculturen en koffietijdperken!

Edelsteenslijperij De Steenarend

eindhoven, Noord-Brabant (1.26km)  -  Alles over edelstenen ontdek je in De Steenarend. De mooiste stenen glinsteren je hier tegemoet! In de slijperij kun je je persoonlijke sieraad laten maken. Het museum herbergt een grote verzameling van mineralen, edelstenen en fossielen.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Motion Imagination Experience