1

Uitstapjes vlakbij Openluchtmuseum It Damshûs

Jachthaven De Drait

de wilgen, Friesland (4.91km)  -  Verken de prachtige Friese Meren met een sloep of bungalowboot van jachthaven De Drait! Kies uit het grote aanbod van schepen en scheepjes en vermaak je voor een dag (of meerdere) op het water!

Kinderboerderij De Naturij

drachten, Friesland (5.78km)  -  Natuur- en milieucentrum De Naturij is de perfecte locatie voor een beregezellige dag uit! Neem een kijkje op de prachtig aangelegde kinderboerderij, leer alles over exotische dieren in het expositie-gebouw of ga een middag golfen!

Annage Skutsjesilen

earnewâld, Friesland (7.92km)  -  Bij Annage kan je vergaderen, skûtsjesilen en vele andere fantastische bedrijfsuitjes beleven in de groenste locatie aan het water van Friesland!

Markt Drachten

drachten, Friesland (7.99km)  -  Elke donderdag en zaterdag is het een gezellige boel op het Raadhuisplein in Drachten. Dan is er de markt, waar je verse boodschappen, originele cadeautjes en mooie bloemen haalt.

Vintage Coffee

drachten, Friesland (8.03km)  -  Alles bij Vintage Coffee in Drachten is te koop. Geniet van een kopje koffie, een goed belegde boterham of iets lekkers en schaf daarna iets van het interieur aan. De stoelen, de lampen, de kunst aan de muur: alles is te koop.

Rondvaardij Princenhof

eernewoude, Friesland (8.05km)  -  Vertrek vanuit Eernewoude voor een rondvaart over de Friese meren. Kies uit een middag- of dagtocht of een moonlightcruise. De boot kan ook worden afgehuurd voor een varend feest.

Skûtsjemuseum Earnewâld

eernewoude, Friesland (8.06km)  -  Duik in het leven van de vroegere zeilschippers. Het Skûtsjemuseum Earnewâld laat alles zien over skûtsjes en het vroegere vissersleven. Spring maar aan boord en vaar een stukje met een skûtsje.

Museum Opsterlân

gorredijk, Friesland (8.76km)  -  Gorredijk heeft net als ieder ander dorp een geschiedenis. Maar wel een bijzondere geschiedenis. Ontdek het zelf en stap terug in het verleden.

Rinsma Modeplein

gorredijk, Friesland (8.77km)  -  Rinsma Modeplein is een begrip in Gorredijk en omstreken. Het winkelwalhalla heeft meerdere verdiepingen vol mode en accessoires. Van spijkerbroeken tot galajurken: bij Rinsma hebben ze alles.

Speeltuin Spijkerdorp

drachten, Friesland (9.89km)  -  Speeltuin Spijkerdorp in Drachten is de plek om hutten te bouwen. Daarnaast is er op het terrein van 7.500 vierkante meter genoeg ruimte om avontuurlijk te spelen.

Skischool Drachten

drachten, Friesland (9.95km)  -  Misschien ga je binnenkort op wintersport en kun je wat oefening gebruiken? Leer skiën of snowboarden bij Skischool Drachten! Ook leuk voor bedrijfsuitjes en kinderfeestjes.

Ballorig Drachten

drachten, Friesland (9.96km)  -  Kinderen wanen zich in het paradijs wanneer ze ravotten bij Ballorig Drachten. Klimmen, glijden, springen en vooral heel veel lol trappen, ze vervelen zich geen moment.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Openluchtmuseum It Damshûs