1

Uitstapjes vlakbij Actief Veenhuizen

Het Gevangenismuseum

veenhuizen, Drenthe (0.36km)  -  Veenhuizen werd ook wel 'Hollands Siberië' genoemd: armen, wezen en gevangenen sleten hier hun dagen. Stap in Het Gevangenismuseum in het dagelijks leven van deze mensen van vroeger en ontdek alles over de misdaad van nu.

Molenduinbad Norg

norg, Drenthe (4.82km)  -  Zwemmen in lekker warm water, spelen in een subtropisch decor en relaxen in het Turkse stoombad: na een dagje in Molenduinbad Norg komt iedereen weer ontspannen thuis.

Zwembad Haulewelle

haulerwijk, Friesland (5.24km)  -  Geniet op een warme dag van heel veel waterpret in Zwembad Haulerwelle. Spring van de duikplank, maak een bommetje, trek rustig baantjes of speel in het peuterbadje.

Ronostrand

roden, Drenthe (6.84km)  -  Tussen Norg en Roden vind je aan de rand van de Drentse bossen het Ronostrand. Een relaxt strand om te zwemmen, wandelen of varen.

Aero-Balloons

oosterwolde, Friesland (8.01km)  -  Aero-Balloons organiseert ballonvaarten in het noorden van het land. Ontdek de schoonheid van het Nederlandse landschap van bovenaf!

Natuurplaats Noordsche Veld

norg, Drenthe (8.57km)  -  Natuurplaats Noordsche Veld is dé uitvalbasis voor een heerlijk dagje in natuurgebied Noordsche Veld. Met informatie, startpunten voor mooie wandel- en fietsroutes en hapjes en drankjes.

Uitkijktoren De Zeven

ravenswoud, Friesland (9.04km)  -  Beklim uitkijktoren De Zeven en ontdek de mooiste vergezichten van het weidse hoogveengebied Fochteloërveen in Ravenswoud. Achterhaal ook de bijzondere kraamkamer van kraamvogels.

Bosbergtoren

appelscha, Friesland (10.47km)  -  Op het hoogste punt van Friesland, een enorme stuifduin, staat de 33 meter hoge Bosbergtoren. Vanaf deze bijzondere uitkijktoren heb je een prachtig uitzicht over het Drents-Friese Wold.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Actief Veenhuizen