1

Uitstapjes vlakbij Scala

-in the spotlights-

-in the spotlights-

Nationaal Holocaustmuseum

amsterdam, Noord-Holland (2.97km)  -  Het verhaal van de Holocaust in Nederland wordt verteld in het Nationaal Holocaustmuseum, vlak bij de plek waar tienduizenden joden werden verzameld en gedeporteerd in de Tweede Wereldoorlog.

Jeugd- en jongerentheater STIP

amsterdam, Noord-Holland (0.65km)  -  Het jeugdtheater in Nederland heeft veel meer te biedendan veel mensen weten. Dat wil STIP laten zien. De stichting staat voor jeugd- en jongerentheater dat toegankelijkheid combineert met kwaliteit en diepgang.

Pianola Museum

amsterdam, Noord-Holland (0.78km)  -  Ontdek de geschiedenis van de pianola, de zelfspelende piano, in het Pianola Museum in Amsterdam. Dat klinkt als muziek in de oren!

Schuif aan bij je favoriete tv-programma

amsterdam, Noord-Holland (0.78km)  -  Maak op het Westergasfabriekterrein je lievelingsprogramma mee. Een avondje uit, terwijl je in het publiek zit bij bekende televisieshows. Beleef de spanning achter de schermen van een televisieopname en ontmoet beroemde presentatoren en gasten.

Cultuurpark Westergas

amsterdam, Noord-Holland (0.78km)  -  Cultuur, recreatie en natuur vullen elkaar aan in Cultuurpark Westergas. Dit stadspark heeft ruimte genoeg voor concerten en evenementen, maar biedt ook kleinere expositieruimtes.

Museum om de Hoek

amsterdam, Noord-Holland (0.78km)  -  Altijd al meer willen weten over de lokale geschiedenis en cultuur van Amsterdam? Beleef de bijzondere verhalen op verschillende manieren bij de verschillende lokale buurtmusea, verspreid door de stad.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Scala