Uitstapjes vlakbij Kano verhuur Eindhoven

Parktheater Eindhoven

eindhoven, Noord-Brabant (0.44km)  -  Cabaret, circus, ballet, opera, toneel... Het Park Theater Eindhoven heeft een gevarieerd programma. De voorstellingen worden gehouden in een sfeervolle ambiance.

Coffee Experiences

eindhoven, Noord-Brabant (0.58km)  -  Ben je een echte koffieliefhebber? Bij Coffee Experiences in Eindhoven maak je kennis met allerlei koffieculturen en koffietijdperken!

Ton Smits Huis

eindhoven, Noord-Brabant (0.69km)  -  Een groot deel van de collectie van cartoonist en kunstschilder Ton Smits is te bewonderen in het Ton Smits Huis.

Van Abbemuseum

eindhoven, Noord-Brabant (0.76km)  -  Het Van Abbemuseum is een van dé musea van de hedendaagse en moderne kunst. Sommige stukken uit de collectie dateren al uit 1909!

Humoristische burlesqueshow in Rouge

eindhoven, Noord-Brabant (0.95km)  -  Met een combinatie van cabaret, muziek en burlesque creëert Rouge Eindhoven een spannend avondje uit. Geniet tijdens de twee uur durende show van babes en bitches en spectaculaire dansacts tot diep in de nacht!

Next Level Escape Room Eindhoven

eindhoven, Noord-Brabant (0.95km)  -  Steek de koppen bij elkaar, los raadsels en puzzels op en ontsnap binnen zestig minuten uit een van de drie escape rooms van Next Level Escape Room Eindhoven! Maak er een gezellige dag uit van met een van de arrangementen.

Muziekgebouw Frits Philips Eindhoven

eindhoven, Noord-Brabant (1.21km)  -  Genieten van allerlei soorten muziek kan in Muziekgebouw Frits Philips Eindhoven. Het muziekcentrum ligt in Eindhoven in een gedeelte waar al veel cultuur te snuiven is: the place to be voor muziekliefhebbers.

Word een onderzoeker in het Philips Museum

eindhoven, Noord-Brabant (1.3km)  -  Het verhaal van Philips leidt je van een piepklein draadje tot een bedrijf dat over de hele wereld bekend is. Een inspirerende historie, die het Philips Museum op een boeiende wijze vertelt. Ga hier zelf aan de slag als onderzoeker!

Dagje Genneper Parken

eindhoven, Noord-Brabant (1.35km)  -  In Genneper Parken is voor iedereen wel wat leuks te doen. Je vindt hier maar liefst elf activiteitencentra bij elkaar. Wordt het een subtropisch zwemparadijs, een indoor sportcentrum of een museum? Veel plezier!

Primark Eindhoven

eindhoven, Noord-Brabant (1.41km)  -  Primark Eindhoven is een vestiging van de Ierse winkelketen in Nederland. Primark verkoopt betaalbare kleding en mikt vooral op jongeren.

Pathé Eindhoven

eindhoven, Noord-Brabant (1.42km)  -  Kom naar Pathé Eindhoven en wordt verrast door de grote hoeveelheid nieuwe films, waarvan sommige in fantastische IMAX-beleving!

Gamestate Eindhoven

eindhoven, Noord-Brabant (1.49km)  -  Get your game on! In Gamestate Eindhoven vind je heel veel games. Speel Mario Kart, waag je aan een gokspel of daag elkaar uit voor een battle. Leuk: met elke game spaar je tickets, waarmee je prijzen kunt winnen.

BoulesBitesBar Eindhoven

eindhoven, Noord-Brabant (1.49km)  -  Speel Jeu De Boules op de professionele banen van BoulesBitesBar Eindhoven en geniet van hapjes en drankjes. De BoulesBitesBar staat voor mix van gezelligheid, plezier eten en drinken.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Kano verhuur Eindhoven