Uitstapjes vlakbij Het Aardhuis

Escapepark Veluwe

apeldoorn, Gelderland (5.63km)  -  Een bijzondere locatie kan voor een Escapepark op de Veluwe natuurlijk niet ontbreken! Stap binnen in een houten huis in het bos en probeer binnen zestig minuten te ontsnappen.

Wisentensafari op de Veluwe

kootwijk, Gelderland (5.75km)  -  Spot wisenten in hun natuurlijke omgeving tijdens een Wisentensafari! Ga op pad met een ervaren gids en verken een verborgen stukje Veluwe. Wie weet zie je tijdens de excursie ook wel herten en wilde zwijnen.

Radio Kootwijk

radio kootwijk, Gelderland (6.27km)  -  Radio Kootwijk is gebouwd rond het zendstation uit 1918 dat zorgde voor direct contact met Nederlands-Indië. De imposante 'Kathedraal' midden op de heide valt direct op. Het gebouw is soms toegankelijk voor publiek, het natuurgebied het hele jaar.

Kofferbakverkopen in Apeldoorn

apeldoorn, Gelderland (6.37km)  -  De Apeldoornse kofferbakverkopen zorgen voor een kleurrijk lint van kleedjes naast auto's langs het Kanaal. De snuffelmarkt vindt plaats op zes zaterdagen in de zomermaanden. Wees er op tijd bij!

Kroondomein Het Loo

apeldoorn, Gelderland (6.69km)  -  De oranjes gingen je voor! Verken Kroondomein Het Loo met zijn uitgestrekte bossen en heidevelden. De prachtige natuur en rijke cultuurhistorie zorgen voor een heerlijk dagje weg.

Ugcheler Markepad

ugchelen, Gelderland (7.19km)  -  Ontdek het prachtige buitengebied van Ughelen. Via het klompenpad: het Ugheler Markepad geniet van je natuur, maar ook van de hoge akkers van de enk.

Theater en Congres Orpheus

apeldoorn, Gelderland (7.23km)  -  Theater Orpheus is een groot cultureel centrum in Apeldoorn met een kwalitatief hoogwaardig programma. Deze multifunctionele evenementenlocatie is dé plek voor een theatervoorstelling en zakelijk evenement.

't Pannekoekhuis Ugchelen

ugchelen, Gelderland (7.45km)  -  Geniet van de prachtige Veluwse natuur en kom daarna heerlijke pannenkoeken eten bij 't Pannekoekhuis Ugchelen. De keuze uit meer dan 180 ambachtelijke pannenkoeken is verbluffend!

Ouwendorperhoeve

garderen, Gelderland (7.59km)  -  Maak kennis met verschillende diersoorten bij de Ouwendorperhoeve. De boerderij geeft een ware boerderijbeleving. Ook worden hier leuke boerenmarkten en festijnen gehouden.

Prikkel je fantasie in CODA Museum

apeldoorn, Gelderland (7.68km)  -  Loop eens binnen en laat je verrassen! CODA Museum is een bruisend cultuurwarenhuis met inspirerende tentoonstellingen vol kunst-van-nu, bijzondere streekhistorie en 'paper art'. Dat moet je echt eens zien!

Dagje Apeldoorn

apeldoorn, Gelderland (7.68km)  -  Midden op de Veluwe vind je Apeldoorn, een stad die zich door rust en ruimte onderscheidt van andere steden. Geniet van de groene omgeving of kom lekker struinen langs de marktjes en winkeltjes in de stad; het kan allemaal!

The Game Box Apeldoorn

apeldoorn, Gelderland (7.7km)  -  Game liefhebbers opgelet! Bij The Game Box in het centrum van Apeldoorn stap je binnen in een waar spelletjeswalhalla. Speel vijftig gave games die je nog kent van vroeger én probeer de nieuwste games uit.

Street Jump Apeldoorn

apeldoorn, Gelderland (7.71km)  -  Ga lekker springen bij indoor trampolinepark Street Jump Apeldoorn! Ga helemaal los in de tien verschillende jump gebieden. Trotseer obstakels, oefen salto's, spring van trampoline naar trampoline.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Het Aardhuis