1

Uitstapjes vlakbij Westfries Museum -...

De oudheidkamers van de Kaap Hoorn-vaarders

hoorn, Noord-Holland (0.07km)  -  In de oudheidkamers in Hoorn bevindt zich een rijke geschiedenis van de Nederlandse zeevaart. Stichting De Kaaphoorn heeft destijds alle gegevens bewaard.

vandaag nog gesloten, geopend 1 april t/m 30 september, van 11:00 uur tot 16:00 uur 

Versier je eigen taart!

hoorn, Noord-Holland (0.13km)  -  Kom naar Maak je Taart en creëer de meest prachtige taarten of cupcakes!

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Streekpad Westfriese Omringdijk

hoorn, Noord-Holland (0.4km)  -  Wandel langs het IJsselmeer, door de polder en door Hanzestadjes over Streekpad Westfriese Omringdijk: een tocht van 150 kilometer door Noord-Holland.

elke dag geopend 

Suppen in Hoorn en andere plaatsen

hoorn, Noord-Holland (0.47km)  -  Stap op een sup board en peddel door de havens van Hoorn en de grachten in het centrum. Een avontuurlijke manier om Hoorn te verkennen, of een andere plaats in Nederland.

vandaag nog gesloten, geopend 1 april t/m 1 oktober 

Historische rondvaart met gids door het pittoreske Hoorn

hoorn, Noord-Holland (0.52km)  -  Met de taxisloep van Watertaxi Hoorn kom je op elke gewenste plek. Zo ontdek je Hoorn van een bijzondere kant, want de sloep vaart naar diverse opstapplaatsen. Ook zijn er rondvaarten, door de grachten en over het Markermeer.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 46374059 

Museumhuis Bonck

hoorn, Noord-Holland (0.52km)  -  Val met de deur in Huis Bonck! Dit huis was eens een koopmanshuis, een linnenweverij en een stadsboerderij. En nu is het een Museumhuis, waar iedereen mag binnenkijken: van de voorkamer tot de binnenkamer en het hangende kantoor.

soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Cinema Oostereiland

hoorn, Noord-Holland (0.57km)  -  Een bezoek aan Cinema Oostereiland is direct een toeristische expeditie. Je gaat per watertaxi naar de ingang van dit filmtheater op een eiland voor Hoorn. De bioscoop is eigenzinnig. Het programmeert niet alle films van het moment, maar maakt een...

elke dag geopend 

Rondleiding door Hoorn

hoorn, Noord-Holland (0.58km)  -  Leer Hoorn écht kennen tijdens een rondleiding met stadsgids Alette. Ze neemt je mee langs de verborgen parels van Hoorn en weet er van alles over te vertellen.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 11 53 43 10 

Schouwburg Het Park

hoorn, Noord-Holland (0.71km)  -  Schouwburg Het Park staat in het centrum van Hoorn met een mooi uitzicht over het Hoornsche Hop. Zin in een theatraal avondje uit? Hier worden verschillende voorstellingen getoond, van muziek tot cabaret!

open op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 

Museumstoomtram Hoorn-Medemblik

hoorn, Noord-Holland (0.76km)  -  Maak een bijzondere reis terug in de tijd tussen drie Zuiderzeesteden met de Museumstoomtram Hoorn-Medemblik en het museumschip.

vandaag nog gesloten, geopend 1 april t/m 15 oktober 

De Egberdina - Zeiltochten

hoorn, Noord-Holland (0.88km)  -  Kom aan boord van het prachtige klassieke zeilschip De Egberdina en geniet van een heerlijk dag op zee.

elke dag geopend 

Vue bioscoop Hoorn

hoorn, Noord-Holland (1.89km)  -  Zak maar achterover in het Westfriese plaatsje Hoorn en geniet van jouw favoriete film. Door de optimale kwaliteit van de filmprojectie van deze Vue bioscoop lijken de films van het doek te spatten.

elke dag geopend 

Kunstijsbaan De Westfries

hoorn, Noord-Holland (2.13km)  -  De Westfries is een gezellige kunstijsbaan waar jong en oud terecht kan voor een sportief dagje uit. Beginners en gevorderden: de hele familie kan mee naar de schaatsbaan!

gesloten, bijna weer open  27 september t/m 17 maart, van 09:30 uur tot 17:30 uur 

MAK Blokweer

blokker, Noord-Holland (2.53km)  -  Het natuurpark Blokweer bij Hoorn laat bezoekers kennis maken met de cultuurhistorie en natuur van het gebied. Geniet in dit theater van het landschap!

open op zondag, woensdag, vrijdag en zaterdag 

Intratuin Hoorn

hoorn, Noord-Holland (4.26km)  -  Intratuin Hoorn is niet alleen dé plek voor plant- en tuininspiratie, maar biedt ook overheerlijke high tea's voor een gezellige ochtend of middag.

's zondags gesloten 

Westfriese wandelbelevenis plus high tea

schellinkhout, Noord-Holland (4.41km)  -  Geniet van een compleet verzorgde wandelroute in Westfriesland van Wandelen & Slapen. Met een rugzak vol Westfriese lekkernijen, een workshop en een uitgebreide high tea!

elke dag geopend 

Dik Trom Museum

oosthuizen, Noord-Holland (6.75km)  -  Kruip in de grote kast van het Dik Trom Kinderboekenmuseum en lees alle boeken over de beroemde kwajongen Dik Trom.

open op zondag en zaterdag - soms geopend op woensdag en vrijdag 

De Breek

oosthuizen, Noord-Holland (7.26km)  -  In bezoekerscentrum de Breek geniet je van een hapje of een drankje na een dag vol activiteiten rondom het centrum.

open op zondag en zaterdag - soms geopend op woensdag, donderdag en vrijdag 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Westfries Museum - TIJDELIJK GESLOTEN