1

Uitstapjes vlakbij Pannenkoekenboot Nijmegen

Infocentrum WO2 Nijmegen

nijmegen, Gelderland (0.51km)  -  Informatie en beleving gaan hand in hand in het Infocentrum WO2 Nijmegen. Je ziet de tanks op je afkomen en beleeft de oorlog intensief in een zes minuten durende film. In dit minimuseum ontdek je alles over Nijmegen in oorlogstijd.

Rijksmonument Het Valkhof

nijmegen, Gelderland (0.57km)  -  De Barbossa-ruïne in het Valkhofpark in Nijmegen stamt uit 1155 en is daarmee een van de oudste burchten van Nederland. De Barbarossa-ruïne en de Sint Nicolaaskapel vormen samen met Het Valkhof een rijksmonument.

Waalstrand Nijmegen

nijmegen, Gelderland (0.59km)  -  Aan de oevers van de Waal bij Nijmegen vind je het Waalstrand. Gooi snel een kleedje over je schouder en vul de koelbox tot de nok en ontspan in het zonnetje.

Tante Hannie Nijmegen

nijmegen, Gelderland (0.63km)  -  Je kijkt je ogen uit bij Tante Hannie! Deze Kijk-Doe-Koop winkel in Nijmegen verkoopt van alles op het gebied van licentie-artikelen zoals Walt Disney en de Minions. Elke zaterdagmiddag zijn er doe-activiteiten achter in de winkel.

LUX Nijmegen

nijmegen, Gelderland (0.64km)  -  Film, debat, theater en muziek. Het aanbod van LUX Nijmegen is divers en internationaal. Keus genoeg voor een avondje uit.

Club Novia

nijmegen, Gelderland (0.66km)  -  Dans, spring, ga helemaal uit je dak in danscafé Club Novia in Nijmegen! In dit gezellige café gaan de handen de lucht in. Hier draaien professionele dj's. Pak een drankje en ga lekker los.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Pannenkoekenboot Nijmegen