Uitstapjes vlakbij Molen de Ster

Jaarbeurs in Utrecht

utrecht, Utrecht (0.39km)  -  Jaarbeurs in Utrecht is de plek voor alle bekende beurzen en evenementen, zoals de vakantiebeurs en de Studie Beurs. Jaarbeurs ligt tegenover het Centraal Station aan het Jaarbeursplein, waar ook het Beatrix Theater is gelegen.

elke dag geopend 

De Rijksmunt

utrecht, Utrecht (0.4km)  -  De monumentale Rijksmunt (1911) in Utrecht en het omliggende Muntkwartier zijn een bezoekje meer dan waard.

elke dag geopend 

Beatrix Theater Utrecht

utrecht, Utrecht (0.46km)  -  Het Beatrix Theater is een podium voor musicals, concerten en andere theatervoorstellingen. Beleef een cultureel avondje weg in Utrecht!

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Bioscoop Kinepolis Jaarbeurs

utrecht, Utrecht (0.49km)  -  Een avondje genieten in een megabioscoop: dat kan bij Kinepolis Jaarbeurs Utrecht. De ultieme bioscoopervaring!

elke dag geopend 

Five Guys Utrecht

utrecht, Utrecht (0.67km)  -  Five Guys is een begrip in de USA. Je hebt er all-American foods: hotdogs, milkshakes, hamburgers, friet. Allemaal vers van de pers en je bepaalt zelf hoe je burger eruitziet.

elke dag geopend 

Starbucks Utrecht CS

utrecht, Utrecht (0.68km)  -  's Ochtends vroeg staat de koffie al klaar bij Starbucks. Op Utrecht Centraal haal je verschillende soorten koffie van deze Amerikaanse keten. Met misschien een taartje, bagel of een muffin erbij?

elke dag geopend 

Rabo Museum

utrecht, Utrecht (0.69km)  -  Doorloop de geschiedenis en ontwikkeling van de Rabobank in het Rabo Museum. Het museum is gevestigd in de voormalige effectenkluis van de Rabobank.

geopend op afspraak of bel +31 (0)88 722 6600 

Cereolfabriek Het Wilde Westen

utrecht, Utrecht (0.71km)  -  Volg een cursus of workshop of kijk naar amateurtheater in de Utrechtse Cereolfabriek.

elke dag geopend 

Hoog Catharijne

utrecht, Utrecht (0.82km)  -  Om te winkelen in Hoog Catharijne in Utrecht hoef je het station niet eens te verlaten. Vanuit de trein stap je zo een van de tientallen winkels in.

open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op zondag 

Het Huis Utrecht

utrecht, Utrecht (0.88km)  -  Het Huis Utrecht is het kloppende hart van kunst. Zet projecten op met andere creatievelingen en geniet van een artistiek sfeertje!

doordeweeks geopend 

Sla je slag bij de Ping Pong Club in Utrecht!

utrecht, Utrecht (0.88km)  -  Zin in een actief uitje? De Ping Pong Club in Utrecht combineert een potje 'ping pong' met de gezelligheid van een hapje en een drankje. Reserveer een pingpongtafel en sla je slag!

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

De Gebouwengids Utrecht, rondleidingen architectuur en stedenbouw

utrecht, Utrecht (0.89km)  -  Ontdek de Utrechtse Uithof door de professionele ogen van de Gebouwengids. Langs de eerste onderwijsgebouwen en de nieuwste studentenhuisvesting, leert iedereen de geschiedenis kennen.

geopend op afspraak of bel +31 (0)20 623 1701 / +31 (0)6 13 56 06 15 

Muziekpodium TivoliVredenburg

utrecht, Utrecht (0.91km)  -  Het meest veelzijdige en grootste muziekpodium van het land, dat is TivoliVredenburg!

elke dag geopend 

De Weggeefwinkel

utrecht, Utrecht (0.93km)  -  Winkel gratis bij de Weggeefwinkel!

open op woensdag, donderdag en zaterdag 

ROOST aan de Singel

utrecht, Utrecht (0.96km)  -  Midden in Utrecht, vol in de zon en aan het water. ROOST is heerlijk voor een borrel of diner!

geopend, open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

JEU de boules bar

utrecht, Utrecht (0.97km)  -  Bites, boules en beers, zo vat JEU de boules bar Utrecht zichzelf samen. Kom langs voor een lekker biertje en een gezellig potje jeu de boules.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Beers & Barrels at the Harbour

utrecht, Utrecht (1km)  -  Borrel of dineer onder het genot van een biertje bij Beers & Barrels. De kaart staat vol speciale varianten. Van wit tot alcoholvrij en van tripel tot fruitbier.

elke dag geopend 

Belgisch Biercafé Olivier Utrecht

utrecht, Utrecht (1.03km)  -  Drink een speciaalbiertje onder de eeuwenoude gewelven van een voormalige schuilkerk. In hartje Utrecht vind je Belgisch Biercafé Olivier.

elke dag geopend 

De Inktpot

utrecht, Utrecht (1.04km)  -  De Inktpot: het grootste bakstenen gebouw van Nederland. Spot je de ufo op het dak?

elke dag geopend 

De Bijenkorf Utrecht

utrecht, Utrecht (1.07km)  -  De Bijenkorf in Utrecht ligt heel centraal en is hét toonaangevende warenhuis met vernieuwende product- en merkcollecties.

elke dag geopend 

Escape Room The Recruits

Escape Room The Recruits

Boek met korting Waan je James Bond in escaperoom The Recruits en dring binnen in een high-tech locatie van de Russische geheime dienst. Of probeer gestolen informatie te onderscheppen voor die de vijand bereikt. Er is ook een escaperoom voor kinderen.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Molen de Ster