Uitstapjes vlakbij Skûtsjeverhuur Haghe

Galerie De Scheepskamer

heeg, Friesland (0.11km)  -  Geïnspireerd door zee, zeilen, schepen en havens. In galerie De Scheepskamer hangen allerlei schilderijen en foto's met, zoals de naam al doet vermoeden, een nautisch thema. Schip Ahoy!

Skûtsje zeilen voor groepen

heeg, Friesland (0.39km)  -  Actie en avontuur: dat is zeilen in een skûtsje. Zelf aan de fok of het roer in handen? Of beman het grootzeil! Je mag alles zelf doen tijdens een dagje zeilen. Natuurlijk kun je ook ontspannen genieten.

-aanbevolen door adverteerder-

Sportieve bedrijfsuitjes op het water

heeg, Friesland (0.87km)  -  Zoek de uitdaging met collega's of vrienden op het Friese water. Strijd met een zeilboot of ga sloepvaren! Of blijf aan wal voor spannende outdoor activiteiten. Ottenhome Heeg neemt je op sleeptouw!

Museum Houtstad IJlst

ijlst, Friesland (4.97km)  -  In de oude schaatsfabriek van Jan Jarigs Nooitgedacht in het Friese IJlst bevindt zich nu Museum Houtstad IJlst. Leer alles over de houtindustrie en de scheepsbouw.

Houtzaagmolen De Rat

ijlst, Friesland (5.02km)  -  Houtzaagmolen De Rat is nog vaak aan het draaien. Het oude houtzagersambacht kan hier volop worden ervaren!

Sport-Restaurant De Stolp

sneek, Friesland (7.5km)  -  Combineer inspanning met ontspanning bij Sport-Restaurant De Stolp! In deze authentieke stolpboerderij vind je veel sportief plezier. Acht bowlingbanen, twee klimwanden en zes squashbanen. Smul na afloop van je favoriete menu in het restaurant.

Escape Rooms Sneek

sneek, Friesland (7.5km)  -  Bij Escape Rooms Sneek kies je uit drie toffe kamers waar je je hersens op stuk kunt kraken. Ontsnappen jullie op tijd? Dan wacht eeuwige roem!

Nationaal Modelspoor Museum

sneek, Friesland (7.65km)  -  Druk op de knop en hij gaat rijden! In het Nationaal Modelspoor Museum bedien je verschillende treinen zelf. Bewonder treinen vanuit de hele wereld en kom alles te weten over het spoor van vandaag de dag.

Toeren met een solex of een DAF 33

harich, Friesland (7.7km)  -  Ga terug in de tijd met een nostalgische solex of een prachtige DAF 33. Solex Verhuur Friesland heeft de leukste ideeën voor een dagje toeren, compleet met lange solexjas of zo'n grappig automaatje!

Heerlijk in een sloep varen op de Friese meren

oppenhuizen, Friesland (7.76km)  -  Stap in een sloep voor een prachtige rondvaart over de Friese meren. Een ervaren schipper laat je de mooiste plekjes zien. De elektrische sloep is muisstil, zodat je kunt genieten van de rust om je heen.

Dagje Sneek

sneek, Friesland (7.84km)  -  Sneek is beroemd vanwege de watersport en de welbekende Sneekweek. Maar dit lieflijke Friese stadje biedt nog veel meer! Van actieve uitstapjes tot culturele hoogstandjes. Een pareltje in het hoge noorden.

Fries Scheepvaartmuseum

sneek, Friesland (7.96km)  -  Prachtige schepen, kanonnen en alles wat met scheepvaart te maken heeft is te vinden in het Fries Scheepvaartmuseum. En boven...daar pronkt het Sneker zilver!

Doppio Espresso Sneek

sneek, Friesland (7.96km)  -  Waar nu de hippe koffiezaak Doppio Espresso zit, zat vroeger de oude drukkerij Brandenburgh. Door de combinatie van oud en modern is dit een sfeervolle plek om in Sneek te lunchen of koffie te drinken.

Weduwe Joustra Beerenburg

sneek, Friesland (7.99km)  -  Een slokje Beerenburg van Weduwe Joustra smaakt het lekkerst in Sneek! Kom eens kijken in het gezellige winkeltje en in de distilleerderij. Daar proef je de traditie van de échte Beerenburg.

Skutsjesilen op de Friese Meren

leeuwarden, Friesland (8.07km)  -  Sportief of niet, varen op de Friese meren is altijd een geschikt dagje uit. Nog leuker wordt het op een echt skûtsje, die vast bekend zijn door het jaarlijkse skûtsjesilen. Voor sportliefhebbers, een bedrijfsuitje of een familiedag.

Zwembad It Rak

sneek, Friesland (8.55km)  -  Ga in Zwembad It Rak na het zwemmen nog wat drinken of fitnessen. Een glijbaan, kleuterbad en whirlpool maken een dagje waterplezier compleet!

Solex verhuur Sloten

wijckel, Friesland (8.59km)  -  Het platteland van het Friese Gaasterland verkennen? Doe dit dan comfortabel en milieuvriendelijk op een solex of een e-chopper van Solex verhuur Sloten!

Museum Sloten

sloten, Friesland (8.66km)  -  Neem een kijkje in het verleden van het Friese Sloten in Museum Stedhûs Sleat. En bewonder de bijzondere collectie toverlantaarns!

Teambuilding en bedrijfsuitjes met roofvogels

legemeer, Friesland (8.75km)  -  Een grote roofvogel vliegt met krachtige slagen op je af en landt met zijn grote klauwen op je hand. Ervaar deze intense sensatie met collega's tijdens een roofvogelworkshop op de Valkerij Manege van Birds@Work.

Kaasmakerij de Nylander

it heidenskip, Friesland (9.83km)  -  Altijd al eens willen weten hoe kaas gemaakt wordt? Breng een bezoekje aan Biologische Kaasmakerij De Nylander in het Friese Workum en boek een interessante rondleiding.

RCN de Potten

offingawier, Friesland (9.86km)  -  RCN de Potten ligt in het Friese Offingawier, nabij het grootste plassen- en merengebied van West-Europa, waaronder het Sneekermeer.

Maisdoolhof Veenwijk in Oudega - GESLOTEN IN 2023

oudega, Friesland (10.08km)  -  TIJDELIJK GESLOTEN - Verdwaal lekker in Maisdoolhof Veenwijk en vind je weg naar de uitgang met escape opdrachten. Warm weer? Onderweg kun je lekker spelen met water en van alles ontdekken in de Onderwaterdier-Ontdekhoek. Heerlijk kliederen bij de...

Strand de Ulesprong Tjeukemeer

sint nicolaasga, Friesland (10.83km)  -  Spring in het Tjeukemeer en geniet van de zon op Strand de Ulesprong. Je vindt dit zwemstrandje aan de bovenzijde van het Tjeukemeer.

Pitch & Putt Golf Koudum

koudum, Friesland (11.24km)  -  Golf een kaksport voor rijkelui? Bij Pitch & Putt in Koudum niet! Combineer dit leuke spel met een ander uitstapje in Zuidwest-Friesland!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Skûtsjeverhuur Haghe