1

Uitstapjes vlakbij Kinderboerderij Het Hertenkamp

Speeltuin De Zudde

nieuwkoop, Zuid-Holland (0.67km)  -  In Speeltuin De Zudde kunnen kinderen zich goed vermaken. Meerdere keren per jaar organiseert de speeltuin ook knutselactiviteiten.

Wandelen en varen door de Nieuwkoopse Plassen

woerdense verlaat, Zuid-Holland (0.88km)  -  Verken het prachtige natuurgebied van de Nieuwkoopse Plassen en kom heerlijk tot rust. Ontdek de omgeving per boot, peddel zelf door het gebied in een kano, of kies voor een fiets- of wandelroute. Een ontspannen en actief dagje uit.

Zwembad De Wel

nieuwkoop, Zuid-Holland (1.15km)  -  Zwembad De Wel heeft een groot wedstrijdbad, verschillende kleinere baden en een glijbaan van maar liefst 32 meter lang. Daarnaast zijn er uitgebreide saunavoorzieningen. Kom gezellig langs met het hele gezin!

Botenverhuur en palingrokerij Hoogerwerf

nieuwkoop, Zuid-Holland (1.16km)  -  Vaar over de Nieuwkoopse Plassen. Werp je hengel uit of geniet van de rustieke omgeving. Na de tocht kun je genieten van een broodje Nieuwkoopse paling. Op ambachtelijke wijze gerookt in het visserscafé.

Natuurgebied Ruygeborg

nieuwkoop, Zuid-Holland (1.31km)  -  Dit sinds 2012 aangelegde Natuurgebied is nog redelijk jong, maar groeit uit tot een walhalla voor veel vogelsoorten.

Uitje Nieuwkoop

nieuwkoop, Zuid-Holland (1.86km)  -  Zin in een actief uitje met elkaar? Stap dan in zo'n leuk fluisterbootje van Uitje Nieuwkoop en vaar de Nieuwkoopse Plassen op. Wat deze boottochtjes anders maakt dan andere zijn de gave opdrachten die je onderweg tegenkomt.

Suppen in het Groene Hart

aarlanderveen, Zuid-Holland (3.4km)  -  Sup over de Nieuwkoopse Plassen in Nieuwkoop met een sup van Suppen in het Groene Hart. Ook suplessen zijn mogelijk!

De Hollandse Boerderij

bodegraven, Zuid-Holland (3.93km)  -  De Hollandse Boerderij is een heerlijk oord op het platteland in Bodegraven. Voor wandelaars en fietsers is het een afstapadres voor een stevige lunch met producten uit de streek. Groepen kunnen overnachten in een van de groepsaccommodaties.

Intratuin Ter Aar

ter aar, Zuid-Holland (4.36km)  -  De Intratuin in Ter Aar helpt een ieder om van de tuin een heerlijk plekje te maken. Bloemen, planten, meubelen en ook dieren zijn hier te vinden.

Openluchtzwembad Aarweide

nieuwveen, Zuid-Holland (4.62km)  -  Openluchtzwembad Aarweide heeft drie verschillende baden en een grote ligweide. Bij mooi weer geniet je hier heerlijk van het water en de zon!

Cultuur Historisch Museum Ter Aar

ter aar, Zuid-Holland (4.78km)  -  Het verleden van het dorpje Ter Aar komt tot leven in Historisch Museum Ter Aar. Van een kruidenierswinkel tot historische houten boten: er is van alles te zien!

De Sfeerstal

nieuwveen, Zuid-Holland (5.1km)  -  De Sfeerstal is een gezellig dagje uit! In de bloemenpluktuin kan zelf een boeketje worden samengesteld of kruiden worden geplukt voor een vers kopje thee.

De Pannenkoe

alphen aan den rijn, Zuid-Holland (5.78km)  -  In recreatiegebied Zegersloot ligt pannenkoekenboerderij Alphen. Hier kiezen gasten uit maar liefst ruim vijftig verschillende pannenkoeken!

Kinderboerderij Zegersloot

alphen aan den rijn, Zuid-Holland (5.79km)  -  De Stichting Alphense kinderboerderijen brengt jong en oud in contact met dieren. Met feesten, shows en wedstrijden brengt de stichting de dieren dichterbij.

Kaasboerderij De Graaf

bodegraven, Zuid-Holland (6.59km)  -  Geniet op Kaasboerderij De Graaf na een rondleiding van de lekkerste kazen. Daarnaast zijn er verschillende manieren om de omgeving te verkennen.

Winkelcentrum De Ridderhof

alphen aan den rijn, Zuid-Holland (6.72km)  -  Ga een gezellig dagje shoppen in Winkelcentrum de Ridderhof. Dit moderne winkelcentrum heeft de vorm van een tent en is van alle markten thuis. Zo vind je er speciaalzaken, eettentjes en kledingwinkels.

Wet 'n Wild

alphen aan den rijn, Zuid-Holland (6.79km)  -  Kom wakeboarden en waterskiën bij Wet 'n Wild in Alphen aan de Rijn. Leuk voor een vrijgezellenfeestje of bedrijfsuitje!

Pannenkoekenhuis De Strooppot

de hoef, Utrecht (6.8km)  -  Bezoek pannenkoekenrestaurant De Strooppot voor de lekkerste pannenkoeken! Het restaurant ligt midden in het Groene Hart en dient als een uitstekende rustplek na een vaar- of fietstocht.

Zwembad De Kuil

bodegraven, Zuid-Holland (6.85km)  -  Zwembad de Kuil heeft een subtropisch recreatiebad, een groot wedstrijdbad en een buitenbad. Attracties als een glijbaan en springtoren in het buitenbad zorgen voor een spetterend verblijf.

Bowling Alphen aan den Rijn

alphen aan den rijn, Zuid-Holland (6.9km)  -  Bij Bowling Alphen aan den Rijn kun je een hapje eten combineren met wat kegels om rollen op de bowlingbaan!

Museum Proeverij De Koffietuin

nieuwerbrug, Zuid-Holland (7.13km)  -  Museum Proeverij De Koffietuin bevindt zich in een oude boerderij uit het jaar 1610. Extra leuk: je kunt er je eigen koffie branden en malen.

Brouwcafé De Molen

bodegraven, Zuid-Holland (7.27km)  -  Bierliefhebbers opgelet. Echt Molenbier drink je in het Zuid-Hollandse stadje Bodegraven. Brouwer Menno Olivier produceert al jarenlang het bier in Brouwcafé De Molen.

Sint Willibrorduskerk Bodegraven

bodegraven, Zuid-Holland (7.38km)  -  In Bodegraven staat de Sint Willibrorduskerk. Deze kerk beschikt over een prachtig orgel, gebouwd door de beroemde orgelmaker Michaël Maarschalkerweerd.

Fort Wierickerschans Bodegraven

bodegraven, Zuid-Holland (7.43km)  -  Fort Wierickerschans is een zeventiende-eeuws fort tussen Bodegraven en Nieuwerbrug. Omgeven door natuur en pal aan de Oude Rijn is dit de ideale feestlocatie!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Kinderboerderij Het Hertenkamp