Uitstapjes vlakbij Boerderijmuseum De...

Zwembad 't Timpke

borculo, Gelderland (2.23km)  -  Een paar minuutjes onder de zonnebank, lekker poedelen in één van de drie bassins en daarna een potje squash: bij zwembad 't Timpke kun je alle kanten op.

Brandweermuseum Borculo

borculo, Gelderland (2.35km)  -  Kruip in de huid van een brandweerman! Het Brandweermuseum in Borculo heeft een enorme verzameling van brandweerspullen. Van brandweerauto's tot handpompen en helmen.

De Melktap met maisdoolhof

geesteren, Gelderland (3.24km)  -  Lekkere verse boerenmelk bij het ontbijt! Dat haal je zelf bij De Melktap! Op de boerderij van familie Erinkveld in Geesteren zijn ook heerlijke streekproducten te koop. 's Zomers zet de boer een maisdoolhof uit.

Het Liefdespad

ruurlo, Gelderland (3.86km)  -  Een romantische wandelroute van vijf kilometer door de Achterhoek: het Liefdespad. Geniet samen van de natuur en de verrassende kunstwerken die je op de route tegenkomt.

Als filmster op de foto

geesteren, Gelderland (4.13km)  -  Stap stijlvol in the picture en ontdek de wereld van glitter en glamour. Laat je fotograferen als klassiek Hollywoodkoppel, de nieuwe Dita von Teese of als onschuldige pin-up in jaren vijftig stijl met hoeden, pruiken en vintage make-up.

Klimbos Achterhoek

ruurlo, Gelderland (5.2km)  -  Klimbos Achterhoek is voor de echte klauterklazen. Van boomtop naar boomtop klim je via de meest spannende parcoursen. Er zijn maar liefst zes verschillende moeilijkheidsgraden bij hoogtes van drie tot twaalf meter boven de grond.

Wijnhoeve Kunneman

geesteren, Gelderland (5.21km)  -  Wijnhoeve Kunneman is van alle markten thuis. Bezoekers kunnen hier wijngaardgolfen of een uitgebreide rondleiding krijgen. Kom ook eens langs in het proeflokaal.

Pinetum De Belten

vorden, Gelderland (8.96km)  -  Pinetum de Belten is de plek waar duizend verschillende soorten coniferen bij elkaar zijn gebracht. Ontdek deze indrukwekkende verzameling tijdens een mooie wandeling.

Hof van Eckberge

eibergen, Gelderland (9.16km)  -  Bij Hof van Eckberge kun je klimmen, klauteren, lasergamen, bowlen of wandelen door de dierentuin van waar je nandoes, prairiehondjes en wasberen tegenkomt. In Hof van Eckberge verveel je je nooit, ook niet als het regent. Het belevingspark heeft...

Kasteel Warmelo

diepenheim, Overijssel (10.56km)  -  Ontdek het prachtige Kasteel Warmelo, omgeven door een groot park. Vier eeuwen tuinarchitectuur, verschillende tentoonstellingen en de prachtige natuur verwelkomen je!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Boerderijmuseum De Lebbenbrugge