Uitstapjes vlakbij Pannenkoekenhuis De Langenberg

Openluchttheater Ede

ede, Gelderland (0.89km)  -  Het Openluchttheater Ede is een monumentaal buitentheater en het grootste van Nederland. Het theater heeft de vorm van een antiek amfitheater en is gebouwd in een kuil. Het heeft maar liefst 1500 plaatsen. In het zomerseizoen zijn er concerten en...

Grand Café Premier

ede, Gelderland (1.56km)  -  Overdag kunnen gasten in Grand Café Premier terecht voor een heerlijk kopje koffie. 's Avonds fungeert het café als een gezellige feesttent met goede muziek.

InstaGames Ede - Step Into The Game

ede, Gelderland (1.59km)  -  Bezoek InstaGames Ede en beleef de nieuwste en meest geavanceerde lasergames, escape rooms en virtual reality experiences. Ontdek ook de arcade ''de GameZone''.

Mr. Bojangels

ede, Gelderland (1.61km)  -  Fietsende en shoppende voorbijgangers, voor 'mensen kijken' ben je bij Mr. Bojangles aan het juiste adres! Geniet van een lekkere lunch of een drankje in het centrum van Ede.

Bernardo's IJssalon

ede, Gelderland (1.62km)  -  Geniet van de meest bijzondere smaken ijs bij Bernardo's IJssalon! Wat te denken van de nieuwe smaak Bueno? Deze is niet alleen voor kinderen!

Kunsthandel Simonis & Buunk

ede, Gelderland (1.69km)  -  Liefhebbers en verzamelaars van kunst zijn op het goede adres bij kunsthandel Simonis & Buunk in Ede. Regelmatig zijn er verkoopexposities.

Winkeltje van Lammert

ede, Gelderland (1.76km)  -  Al meer dan honderd jaar weten de Edenaren het winkeltje van Lammert van de Bospoort aan te wijzen. Het uiterlijk van de oorspronkelijke kruidenierswinkel is door de jaren heen amper gewijzigd. Kom snoepjes kopen in ouderwetse bruine puntzakken!

Edesche Concertzaal

ede, Gelderland (1.78km)  -  Ontdek de Bösendorfer Imperial 290, dé concertvleugel van wereldklasse, en geniet van de hoogste kwaliteit in de Edesche Concertzaal. In de intieme setting van deze nieuwe zaal kijk je de musici letterlijk op hun vingers.

Concordiamolen Ede

ede, Gelderland (1.87km)  -  De Concordiamolen is altijd gebruikt als korenmolen, maar nu kun je de molen ook bezichtigen. Zoek een mooie dag uit met wat wind, zodat de molen ook draait!

Speeltuin de Korenbloem

ede, Gelderland (2.22km)  -  Klimmen, spetteren en glijden in speeltuin de Korenbloem in Ede. Voordelig ravotten en kliederen voor kinderen.

ReeHorst: congrescentrum, hotel en theater

ede, Gelderland (2.33km)  -  ReeHorst Ede is een multifunctioneel centrum voor congressen, maar ook theatervoorstellingen. Hier vind je alles onder één dak: congreszalen, een restaurant, hotel én theater. Het centrum ligt vlakbij station Ede-Wageningen.

Landgoed Kernhem

ede, Gelderland (2.67km)  -  Landgoed Kernhem, een van de oudste landgoederen van Nederland, is een geliefde trouwlocatie. Beleef Kernhem te voet en ontdek de dikste eik van Gelderland!

Natuurcentrum Veluwe

ede, Gelderland (2.69km)  -  De Veluwe aan het verkennen, maar geen idee wát te doen? Natuurcentrum Veluwe maakt je wegwijs in de veelzijdige omgeving.

Pannenkoekenboerderij Kernhem

ede, Gelderland (2.7km)  -  Pannenkoekenboerderij Kernhem bevindt zich op het terrein van Landgoed Kernhem. Na een wandeling in de prachtige omgeving geniet je hier van een ambachtelijk gebakken pannenkoek.

Jump XL Ede

ede, Gelderland (2.81km)  -  Beleef een gezellige dag bij Jump XL Ede. Spring op één van de vele trampolines of jump rond in het Inflatable Airpark.

Kasteel Hoekelum

bennekom, Gelderland (3.02km)  -  Op zoek naar een bijzondere locatie voor een bruiloft, zakelijk evenement of een andere feestelijke gelegenheid? Vind de perfecte ambiance in Kasteel Hoekelum tussen Ede en Bennekom.

Fusion Dome

ede, Gelderland (3.02km)  -  Voor een avondje gezelligheid ben je bij Fusion Dome Ede aan het juiste adres. Combineer bowlen met een potje minigolf en drink daarna nog een drankje met elkaar.

Monkey Town Ede

ede, Gelderland (3.05km)  -  Bij Monkey Town Ede valt een dagje uit nooit in het water. In deze indoor speeltuin mogen kinderen de hele dag klimmen, klauteren en ravotten.

Groepsaccommodatie Boerderij Hoekelum

bennekom, Gelderland (3.1km)  -  Kampeerboerderij Hoekelum biedt groepen onderdak in een landelijke omgeving. De boerderij hoort bij kasteel Hoekelum. Op de boerderij werd vroeger kaas gemaakt. Groepen hebben nu de mogelijkheid een workshop kaasmaken te volgen.

Kinderboerderij de Oude Hofstede

ede, Gelderland (3.36km)  -  Kom lekker ravotten in de speeltuin of knuffelen met de dieren van kinderboerderij de Oude Hofstede in Ede. Er zijn regelmatig leuke activiteiten te doen.

Zwembad De Peppel

ede, Gelderland (3.6km)  -  Spring van de duikplank of zoef van de waterglijbaan naar beneden. Zwembad De Peppel is een gezellig zwembad voor iedereen.

Doesburgermolen Ede

ede, Gelderland (3.73km)  -  Net iets buiten Ede staat nog een authentieke molen: de Doesburgermolen. Een molenaar vertelt graag meer over de molen en zijn werking en over de rijke geschiedenis die de molen kent.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Pannenkoekenhuis De Langenberg