1

Uitstapjes vlakbij d'Olde Kamp

OERRR speelnatuur Dwingelderveld

ruinen, Drenthe (2.53km)  -  OERRR speelnatuur Dwingelderveld is speelnatuur waar kinderen blij van worden, zoveel is er te doen! Zoals spelen met water en in een wilgentenen huttendorp.

Speelnatuur van OERRR Dwingelderveld

ruinen, Drenthe (2.53km)  -  Bezoek Natuurmonument Dwingelderveld en beleef de speelnatuur van OERRR. Ontdek het wilgenhuttendorp, de waterplas met waterpomp en de klimbulten waar jij en je kinderen lekker kunnen genieten.

Bosbad De Paasbergen

dwingeloo, Drenthe (3.76km)  -  In Nationaal Park Dwingelderveld ligt bosbad De Paasbergen. Neem een duik vanaf de springplank of geniet van de zon in de ligweide.

Pannenkoekenrestaurant De Bospub

dwingeloo, Drenthe (4.63km)  -  Pannenkoekenrestaurant De Bospub is een sfeervolle, omgebouwde schuur vlak bij het Dwingelderveld. Hier worden de lekkerste pannenkoeken geserveerd. Dat wordt smullen!

Smikkelen bij Pannenkoekenboerderij De Zaagkoele

dwingeloo, Drenthe (5.08km)  -  Na een dagje rondstruinen in het Nationaal Park Dwingelderveld heb je wel zin in een lekkere hap. Daarvoor ben je aan het goede adres in de prachtige monumentale boerderij De Zaagkoele: schuif in deze pittoreske boerderij aan voor pannenkoeken en...

Fietsverhuur Reiber Rijwielen

dwingeloo, Drenthe (5.14km)  -  Huur een tandem of fiets bij Reiber Rijwielen en trek de natuur in. Of kies voor een actief groepsarrangement! Nationaal Park Dwingelderveld is om de hoek.

Vogelpark Ruinen

ruinen, Drenthe (5.19km)  -  Bijzondere, tropische vogels, maar ook de Nederlandse weide- en wadvogels. Allemaal zijn ze thuis in het vogelpark Ruinen. Wandel eens door dit prachtige park en ontmoet de mooiste vogelsoorten!

Schaapskooi Achter 't Zaand

dwingeloo, Drenthe (5.86km)  -  Begin je bezoek aan Nationaal Park Dwingelderveld bij Schaapskooi Achter 't Zaand. Zie de schaapskuddes komen of gaan en bezoek op zondagmiddag de schaapskooi. Er vertrekt ook een mooi familiepad vanaf deze idyllische plek.

OERmuseum

diever, Drenthe (7.3km)  -  Een bezoek aan het OERmuseum, het voormalig Archeologisch Centrum, neemt je mee terug naar de tijd van de hunebedbouwers.

Hunebed bij Havelte

darp, Drenthe (7.65km)  -  Bij Havelte ligt een indrukwekkend hunebed. Het is het twee na grootste hunebed van Nederland en een topper in de hunnebedden bouwkunst.

Shakespearetheater Diever

diever, Drenthe (8.11km)  -  Houd je van Shakespeare, dan moet je in Diever zijn. In het Drentse dorp zijn zijn in het Shakespearetheater en globetheater producties te zien van de hand van de beroemde Engelse toneelschrijver.

Groepsaccommodatie Hoeve 't Wed

wapse, Drenthe (8.3km)  -  De groepsaccommodatie op Vakantieboerderij Hoeve 't Wed in Wapse is ideaal voor grote gezinnen en families. Er zijn veel faciliteiten en de natuur is dichtbij.

Het Groene Geschenk

ruinerwold, Drenthe (8.34km)  -  Ontdek alles over kaarsen en boomkwekerij bij Het Groene Geschenk in Ruinerwold. Koop, maak en recycle kaarsen!

Groepsuitjes in Drenthe - Taribush

dwingeloo, Drenthe (8.38km)  -  Ontdek de ongekende groepsmogelijkheden van Taribush Uitjes: doe een potje boerengolf, maak een excursie met de boswachter of speel 'Expeditie de Mol'. Taribush Uitjes biedt ook leuke workshops aan als koe schilderen of djembé.

Iedereen kan golfen bij Pitch & Putt!

oirschot, Noord-Brabant (8.65km)  -  Op een Pitch&Putt golfbaan is iedereen welkom! Nog nooit een golfbal geslagen? Deze moderne variant van het golfspel is toegankelijk voor iedereen, betaalbaar en niet al te moeilijk.

Kwekerij en pluktuin Zeldenrust

wapse, Drenthe (8.76km)  -  Kom eens langs bij Pluktuin Zeldenrust, waar in de zomermaanden de heerlijkste vruchten rijpen. Kom ze oogsten of neem een zelf geplukt boeketje bloemen mee.

Museumboerderij De Karstenhoeve

ruinerwold, Drenthe (9.31km)  -  In historische boerderij De Karstenhoeve lijkt het alsof de tijd heeft stilgestaan. Stap binnen in het dagelijks leven van de bewoners en ervaar het Drentse boerenleven.

Museum Valse Kunst

vledder, Drenthe (11.23km)  -  Het voormalige gemeentehuis van Vledder biedt onderdak aan Museum Valse Kunst. Hier zie je naast vervalsingen ook hedendaagse glaskunst en Drentse kunst.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van d'Olde Kamp