Uitstapjes vlakbij Vakantiepark Residence de Eese

Bowlingcentrum Steenwijk

tuk, Overijssel (2.49km)  -  Combineer een potje bowlen met een gezellig hapje eten bij Bowlingcentrum Steenwijk. Kies bijvoorbeeld voor een 'gezelligheidsarrangement' met bitterballen of een uitgebreide barbecue of grill.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Rabo Theater De Meenthe

steenwijk, Overijssel (2.75km)  -  De Meenthe biedt een verscheidenheid aan voorstellingen en evenementen, voor ieder wat wils. Een cultureel avondje weg is hier heerlijk.

elke dag geopend 

Stadsmuseum Steenwijk

steenwijk, Overijssel (3.13km)  -  Bekijk in het Stadsmuseum in Steenwijk een uitgebreide collectie voorwerpen die de geschiedenis van de stad tot leven brengen, zoals een keuken en kruidenierswinkeltje uit 1900.

open op woensdag en zaterdag 

Museumhuis Villa Rams Woerthe

steenwijk, Overijssel (3.29km)  -  Villa Rams Woerthe in Steenwijk was eens het woonhuis van een schatrijke familie. Nu mag iedereen ronddwalen door het schitterende interieur, versierd met schilderingen, enorme schouwen en gebrandschilderde ramen.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag 

Hildo Krop Museum

steenwijk, Overijssel (3.29km)  -  Villa Rams Woerthe in Steenwijk bevat een prachtige collectie beeldhouwwerken van Hildo Krop. Deze kunstenaar werkte tientallen jaren voor de stad Amsterdam en ontwikkelde een heel eigen stijl in zijn vrije werk. De collectie bevat ook andere werken.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag 

Taman Indonesia: bewonder exotische vogels en zoogdieren

kallenkote, Overijssel (4.61km)  -  Tijdens een bezoekje aan dierenpark Taman Indonesia waan je je even in Indonesië. Bewonder prachtige exotische vogels en bijzondere Aziatische zoogdieren en geniet van de Indische cultuur.

open op zondag, maandag, dinsdag, woensdag en zaterdag - soms geopend op donderdag en vrijdag 

IkeAir

frederiksoord, Drenthe (5.68km)  -  De luchtballonnen van IkeAir zijn relatief klein, maar dat maakt dat er veel tijd is voor gezelligheid en persoonlijke aandacht.

geopend op afspraak of bel +31 (0)521 38 70 30 

Museum De Proefkolonie Frederiksoord

frederiksoord, Drenthe (5.69km)  -  Verpauperde gezinnen uit de stad verhuisden begin 19e eeuw naar de Koloniën van Weldadigheid. Een nieuw bestaan, noodgedwongen, op het Drentse platteland. Hoe zag hun leven eruit? Reis met hen mee in Museum De Proefkolonie in Frederiksoord.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

Miramar Zeemuseum

vledder, Drenthe (6.47km)  -  Verbazingwekkend, maar in Drenthe vind je honderden schatten van de zee.

geopend, open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 

Boer on toer Giethoorn

giethoorn, Overijssel (6.89km)  -  Ga met een boer in Giethoorn op pad en ontdek plekjes waar het massatoerisme niet komt.

elke dag geopend 

Vlinderparadijs Papiliorama

havelte, Drenthe (7.71km)  -  In Vlinderparadijs Papiliorama kun je wandelen door een wereld van exotische vlinders en genieten van bloemen en planten.

elke dag geopend 

Quadrijden, paintball, archery tag en schieten 2.0!

vledder, Drenthe (7.83km)  -  Flinke stofwolken laten opwaaien met een stevige quad, collega's beschieten met verfkogels en lekker nagenieten met een ontspannen barbecue: wat kom jij doen bij Outdoor Point?

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 52 18 12 45 

Museum Valse Kunst

vledder, Drenthe (7.86km)  -  Het voormalige gemeentehuis van Vledder biedt onderdak aan Museum Valse Kunst. Hier zie je naast vervalsingen ook hedendaagse glaskunst en Drentse kunst.

geopend, open op zondag en zaterdag - soms geopend op woensdag, donderdag en vrijdag