Uitstapjes vlakbij Watersportcamping 't Loo

Recreatiecentrum Heumens Bos

heumen, Gelderland (2.2km)  -  Op Recreatiecentrum Heumens Bos hebben alle kampeerplaatsen en bungalows een eigen stukje natuur. Zowel op als dichtbij de camping zijn er veel leuke dingen te doen!

elke dag geopend 

Ateliermuseum Jac Maris

heumen, Gelderland (2.51km)  -  In Ateliermuseum Jac Maris is te zien hoe beeldhouwer Jac Maris woonde en werkte. Bij het museum hoort ook een beeldentuin.

in het weekend geopend 

Landgoed Bergzicht - De Raaf

heumen, Gelderland (3.09km)  -  Landgoed Bergzicht - De Raaf is een mooie landelijke plek voor het vieren van een feest. Je kunt terecht in verschillende historische locaties als de voormalige ambtswoning Bergzicht of in de brouwerij voor een feest in de stijl die bij je past.

elke dag geopend 

Imkerij Immenhof

heumen, Gelderland (3.13km)  -  Bij Imkerij Immenhof is alle informatie te vinden over de honingbij. Naast de informatie van het bezoekerscentrum, worden er ook lezingen gegeven. Pas op dat je niet (aan)gestoken wordt!

open op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op zondag 

Museum De Lage Hof

overasselt, Gelderland (3.16km)  -  De tentoonstelling van oude landbouw werktuigen in Agrarisch Museum De Lage Hof in Overasselt is voor oudere mensen een feest van herkenning en voor jonge mensen een grote ontdekking!

's maandags gesloten 

Agrarisch Museum De Lage Hof

overasselt, Gelderland (3.16km)  -  De tentoonstelling van oude landbouw werktuigen in Agrarisch Museum De Lage Hof, vroeger De Garstkamp, in Overasselt is voor oudere mensen een feest van herkenning en voor jonge mensen een grote ontdekking!

's maandags gesloten 

Op avontuur met de solex, step of sloep: net even anders

mook, Limburg (4.01km)  -  Peddel door het water of bungel met je voeten over de reling. Met Dolfijn Watersport & Recreatie geniet je van activiteiten in de Noord-Limburgse natuur. Van vaartochten tot handboogschieten, maar dan nét even anders.

geopend, elke dag geopend 

Restaurant St. Walrick

overasselt, Gelderland (4.06km)  -  Vlakbij het natuurreservaat De Overasseltste en Hatertse Vennen ligt dit gezellige restaurant waar je zowel à la carte als pannenkoeken kunt eten. Heerlijk na afloop van een wandeling door de prachtige natuur.

elke dag geopend 

Pitch&Putt Golf Molenhoek

molenhoek, Limburg (4.25km)  -  Pitch&Putt Molenhoek is voor Nederlandse begrippen een erg 'buitenlandse baan'. Dat komt door de hoogteverschillen van het Limburgse heuvelland. Dat maakt het golfen extra uitdagend!

's maandags gesloten 

Speelboerderij-Maïsdoolhof Malden

malden, Gelderland (4.89km)  -  Wie een bezoek brengt aan Speelboerderij-Maïsdoolhof Malden hoeft zich niet te vervelen. Bezoek de uitkijktoren.

geopend, open op zondag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 

Heemtuin Malden

malden, Gelderland (4.9km)  -  Heemtuin Malden is een vrij toegankelijk natuurgebied. Ga zelf op ontdekkingstocht of volg een excursie.

elke dag geopend 

Coffyn - koffiebranderij en proeverij

malden, Gelderland (5.06km)  -  Geniet van een heerlijk, versgebrand kopje koffie met uitzicht op de Waal. Koffie is bij Coffyn een echte belevenis. Proeven, demonstraties en workshops maken deze belevenis compleet.

elke dag geopend 

Wandelroute Vennen

nijmegen, Gelderland (5.1km)  -  Ontdek het heuvelige natuurgebied Rijk van Nijmegen, tussen Nijmegen en de Duitse grens. Wandel langs vennetjes en akkertjes en door bos.

elke dag geopend 

Intratuin Malden

malden, Gelderland (5.13km)  -  Koop een mooi boeket bij de Bloemenshop, geniet van een hapje en een drankje bij het Tuincafé en krijg inspiratie voor de eigen tuin bij de Intratuin in Malden.

elke dag geopend 

Zakelijke evenementen op Landgoed Tongelaar

mill, Noord-Brabant (5.34km)  -  Op zoek naar een sfeervolle locatie voor een zakelijk evenement? Landgoed Tongelaar in het Noord-Brabantse Mill biedt vele mogelijkheden.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Wandelroute De Mookerheideroute

mook, Limburg (5.68km)  -  Volg de rode palen en sta oog in oog met Drentse Heideschapen en Schotse Hooglanders op De Mookerheide.

elke dag geopend 

Wandelroute De Twee Schansen

mook, Limburg (5.68km)  -  Struin door het heidegebied De Heumense Schans en ontdek de aarden vestingswerken van het Limburgse landschap.

elke dag geopend 

Stadsmuseum Grave

grave, Noord-Brabant (6.18km)  -  Ontdek alles over de vestingstad Grave in het Stadsmuseum Grave.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Vakantiepark bij Meeussen - bungalowverhuur

plasmolen, Limburg (6.27km)  -  Meeussen verhuurt bungalows op verschillende bungalowparken. Het ene park ligt aan het bos, het andere aan een meer. Alle parken zijn zeer landelijk gesitueerd.

elke dag geopend 

Meeussen Bungalowpark Molendal

plasmolen, Limburg (6.27km)  -  Geniet in bungalowpark De Mookerpas in Plasmolen van de mooie Limburgse natuur en haar pittoreske plaatsjes.

elke dag geopend 

Fort Pannerden

Fort Pannerden

Bestel snel je tickets Fort Pannerden werd lang geleden gebruikt om de Rijn en Waal te beheersen. Tegenwoordig kun je er de hele dag op onderzoek uit! Trotseer de Escape room Elements, ga op een spannende puzzelexpeditie en ontdek verhalen van vroegere bewoners.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Watersportcamping 't Loo