1

Uitstapjes vlakbij Het Accordeon- en Harmonica...

Heemtuin Malden

malden, Gelderland (1.22km)  -  Heemtuin Malden is een vrij toegankelijk natuurgebied. Ga zelf op ontdekkingstocht of volg een excursie.

elke dag geopend 

Ateliermuseum Jac Maris

heumen, Gelderland (1.24km)  -  In Ateliermuseum Jac Maris is te zien hoe beeldhouwer Jac Maris woonde en werkte. Bij het museum hoort ook een beeldentuin.

open op zondag en zaterdag - soms geopend op woensdag 

Coffyn - koffiebranderij en proeverij

malden, Gelderland (1.56km)  -  Geniet van een heerlijk, versgebrand kopje koffie met uitzicht op de Waal. Koffie is bij Coffyn een echte belevenis. Proeven, demonstraties en workshops maken deze belevenis compleet.

elke dag geopend 

Imkerij Immenhof

heumen, Gelderland (1.59km)  -  Bij Imkerij Immenhof is alle informatie te vinden over de honingbij. Naast de informatie van het bezoekerscentrum, worden er ook lezingen gegeven. Pas op dat je niet (aan)gestoken wordt!

open op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op zondag 

Intratuin Malden

malden, Gelderland (1.61km)  -  Koop een mooi boeket bij de Bloemenshop, geniet van een hapje en een drankje bij het Tuincafé en krijg inspiratie voor de eigen tuin bij de Intratuin in Malden.

elke dag geopend 

Pitch&Putt Golf Molenhoek

molenhoek, Limburg (1.7km)  -  Pitch&Putt Molenhoek is voor Nederlandse begrippen een erg 'buitenlandse baan'. Dat komt door de hoogteverschillen van het Limburgse heuvelland. Dat maakt het golfen extra uitdagend!

's maandags gesloten 

Speelboerderij-Maïsdoolhof Malden

malden, Gelderland (2.35km)  -  Wie een bezoek brengt aan Speelboerderij-Maïsdoolhof Malden hoeft zich niet te vervelen. Bezoek de uitkijktoren.

vandaag nog gesloten, geopend 1 april t/m 31 oktober, van 10:00 uur tot 17:30 uur 

Speeltuin Brakkefort

nijmegen, Gelderland (3.77km)  -  Rijd op de scootertjes of glijd vliegensvlug van de glijbaan naar beneden. In speeltuin Brakkefort in Nijmegen raken kinderen niet snel uitgespeeld!

open op woensdag - soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Restaurant St. Walrick

overasselt, Gelderland (3.89km)  -  Vlakbij het natuurreservaat De Overasseltste en Hatertse Vennen ligt dit gezellige restaurant waar je zowel à la carte als pannenkoeken kunt eten. Heerlijk na afloop van een wandeling door de prachtige natuur.

elke dag geopend 

Wandelroute Vennen

nijmegen, Gelderland (3.94km)  -  Ontdek het heuvelige natuurgebied Rijk van Nijmegen, tussen Nijmegen en de Duitse grens. Wandel langs vennetjes en akkertjes en door bos.

elke dag geopend 

Wandelroute De Twee Schansen

mook, Limburg (4.23km)  -  Struin door het heidegebied De Heumense Schans en ontdek de aarden vestingswerken van het Limburgse landschap.

elke dag geopend 

Wandelroute De Mookerheideroute

mook, Limburg (4.23km)  -  Volg de rode palen en sta oog in oog met Drentse Heideschapen en Schotse Hooglanders op De Mookerheide.

elke dag geopend 

Op avontuur met de solex, step of sloep: net even anders

mook, Limburg (4.44km)  -  Peddel door het water of bungel met je voeten over de reling. Met Dolfijn Watersport & Recreatie geniet je van activiteiten in de Noord-Limburgse natuur. Van vaartochten tot handboogschieten, maar dan nét even anders.

vandaag nog gesloten, geopend 5 april t/m 16 oktober 

Sanadome Hotel & Spa Nijmegen

nijmegen, Gelderland (4.63km)  -  Ontspan in Sanadome Hotel & Spa Nijmegen, waar de Romeinen je eens voor gingen.

elke dag geopend 

Vergaderen in Sanadome Hotel & Spa Nijmegen

nijmegen, Gelderland (4.63km)  -  Sanadome Hotel & Spa Nijmegen is meer dan alleen een hotel met een fraai thermenlandschap. Het is hier ook prima vergaderen.

geopend op afspraak of bel +31 (0)24 - 35 97 204 

Hortus Nijmegen

nijmegen, Gelderland (4.7km)  -  Hortus Nijmegen bestaat eigenlijk uit twee tuinen. In de Botanische tuin kun je door allemaal verschillende landschappen struinen. De Theetuin staat vol prachtige bloemenperken en kun je bijkomen op het terras.

open op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag 

Rondleiding Goffertstadion

nijmegen, Gelderland (4.73km)  -  Neem een kijkje in onder andere de kleedkamers, spelerstunnel, dug-out en van NEC Nijmegen tijdens een rondleiding door het Goffertstadion.

geopend op afspraak of bel  

Museum De Lage Hof

overasselt, Gelderland (4.77km)  -  De tentoonstelling van oude landbouw werktuigen in Agrarisch Museum De Lage Hof in Overasselt is voor oudere mensen een feest van herkenning en voor jonge mensen een grote ontdekking!

's maandags gesloten 

Agrarisch Museum De Lage Hof

overasselt, Gelderland (4.77km)  -  De tentoonstelling van oude landbouw werktuigen in Agrarisch Museum De Lage Hof, vroeger De Garstkamp, in Overasselt is voor oudere mensen een feest van herkenning en voor jonge mensen een grote ontdekking!

's maandags gesloten 

Cenakelkerk

heilig landstichting, Gelderland (4.94km)  -  De Cenakelkerk is al van veraf te herkennen aan de twee witte torens en koepel.

in het weekend geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Het Accordeon- en Harmonica Museum