Uitstapjes vlakbij Ski & Snowboard Xperience

Boomkwekerijmuseum

boskoop, Zuid-Holland (2.54km)  -  Bomen zijn prachtig! Bekijk de historie van de boom in het Boomkwekerijmuseum. Achter het museum is een boomkwekerij gevestigd met planten en struiken.

Gouwebad De Sniep

waddinxveen, Zuid-Holland (3.76km)  -  Zwembad De Sniep is een mooi subtropisch zwembad van alle gemakken voorzien. Met stoomcabines en een 55 meter lange glijbaan is dit zwembad leuk voor iedereen!

Stadsboerderij De Weidemolen

zoetermeer, Zuid-Holland (5.66km)  -  Stadsboerderij De Weidemolen in Zoetermeer is niet zomaar een kinderboerderij. Kinderen kunnen ook op avontuur gaan op het avonturenpad of de waterspeelplaats. Ook valt er van alles te leren over de natuur in de kruiden- en bessentuin en in de...

Vue Alphen aan de Rijn

alphen aan den rijn, Zuid-Holland (6.37km)  -  Kijk een film in de knusse bioscoop Vue Alphen aan de Rijn. Met vier zalen is het een klein maar fijne bioscoop, die elke dag open is en beschikt over een heel breed assortiment.

Theater Castellum

alphen aan den rijn, Zuid-Holland (6.45km)  -  Breng eens een bezoek aan hét culturele centrum van Alphan aan den Rijn: Theater Castellum. Ga naar de bioscoop, bezoek een voorstelling of geniet van een hapje of drankje.

Winkelcentrum De Aarhof

alphen aan den rijn, Zuid-Holland (6.46km)  -  Winkelcentrum De Aarhof in Alphen aan den Rijn heeft voor ieder wat wils. Van kleding tot lunch, het is in dit overdekte winkelcentrum te verkrijgen.

Galerie Helga Hofman

alphen aan den rijn, Zuid-Holland (6.46km)  -  Galerie Helga Hofman bevindt zich in een mooi pand in Alphen aan den Rijn. De galerie biedt kunst aan van verschillende beeldende kunstenaars.

Monkey Town Gouda

gouda, Zuid-Holland (6.72km)  -  In Monkey Town raak je niet snel uitgespeeld. Met de langste ballenbaan van Nederland, een bananenrace en het apenavontuur vermaken kinderen zich hier op en top!

Natuurspeelplaats De Vrijbuiter

zoetermeer, Zuid-Holland (6.76km)  -  Een heerlijke plek om buiten te spelen, zomaar tussen de huizen in Zoetermeer. Ontdek De Vrijbuiter, waar alle ruimte is voor kinderen om veilig in de natuur te spelen. Kruipen, spetteren en graven!

Café - Bistro 't Wapen

reeuwijk, Zuid-Holland (7.17km)  -  Geniet van een heerlijk diner of ga voor een smakelijke lunch na een fietstocht bij Café - Bistro 't Wapen. Een gezellige plek waar lekker en eerlijk eten hoog in het vaandel staat.

De Pannekoe - Bleiswijk

bleiswijk, Zuid-Holland (7.23km)  -  Ouderwets genieten voor ouderwetse prijzen! Dat kan bij De Pannekoe in Bleiswijk. Er staan veel verschillende pannenkoeken op het menu, met de meest uiteenlopende ingrediënten.

Zwembad De Hoorn

alphen aan den rijn, Zuid-Holland (7.24km)  -  Verschillende duikplanken en een grote glijbaan maken zwembad De Hoorn een leuk uitje voor het hele gezin. En bij mooi weer neem je een duik in het buitenbad!

Wet 'n Wild

alphen aan den rijn, Zuid-Holland (7.37km)  -  Kom wakeboarden en waterskiën bij Wet 'n Wild in Alphen aan de Rijn. Leuk voor een vrijgezellenfeestje of bedrijfsuitje!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Ski & Snowboard Xperience