1

Uitstapjes vlakbij De Woudfennen

Speelbos Joure

joure, Friesland (1.31km)  -  Vind eindeloos speelplezier in Speelbos Joure. Het speelparadijs is overdekt en wel 1500 vierkante meter groot. Eindeloos genieten!

Museum Joure

joure, Friesland (2.08km)  -  Ontdek de geschiedenis van Joure in Museum Joure, gehuisvest in de eerste fabriek waar Douwe Egberts was gevestigd.

Teambuilding en bedrijfsuitjes met roofvogels

legemeer, Friesland (3.73km)  -  Een grote roofvogel vliegt met krachtige slagen op je af en landt met zijn grote klauwen op je hand. Ervaar deze intense sensatie met collega's tijdens een roofvogelworkshop op de Valkerij Manege van Birds@Work.

Puzzelmuseum

joure, Friesland (4.32km)  -  Het Puzzelmuseum in Joure heeft een grote collectie verschillende puzzels. Je kunt zelf ook fanatiek aan de slag.

Strand de Ulesprong Tjeukemeer

sint nicolaasga, Friesland (5.26km)  -  Spring in het Tjeukemeer en geniet van de zon op Strand de Ulesprong. Je vindt dit zwemstrandje aan de bovenzijde van het Tjeukemeer.

Dreamflights ballonvaarten

oudehaske, Friesland (7.27km)  -  Dreamflights is een ervaren ballonvaartbedrijf. Opstartlocaties zijn in het noorden van het land. Zie het weidse Friese land voorbij trekken!

Heerlijk in een sloep varen op de Friese meren

oppenhuizen, Friesland (7.27km)  -  Stap in een sloep voor een prachtige rondvaart over de Friese meren. Een ervaren schipper laat je de mooiste plekjes zien. De elektrische sloep is muisstil, zodat je kunt genieten van de rust om je heen.

RCN de Potten

offingawier, Friesland (7.88km)  -  RCN de Potten ligt in het Friese Offingawier, nabij het grootste plassen- en merengebied van West-Europa, waaronder het Sneekermeer.

De Mariahoeve

terherne, Friesland (8.13km)  -  Huur een sloepje of zeilboot van De Mariahoeve en vaar het Sneekermeer op. Overnachten in één van de vijf sfeervolle kamers kan ook.

Kameleon Terherne

terherne, Friesland (8.51km)  -  Ontmoet beroemde personages uit de Kameleonserie in het Friese dorp Terherne en beleef een echt Kameleonavontuur!

Tsjerke - trouwen in de kerk

terherne, Friesland (8.52km)  -  Wel in de kerk trouwen, maar niet voor de kerk? De Tsjerke in Terherne is een schattig kerkje waar bruidsparen elkaar het ja-woord geven.

Sportieve bedrijfsuitjes op het water

heeg, Friesland (9.99km)  -  Zoek de uitdaging met collega's of vrienden op het Friese water. Strijd met een zeilboot of ga sloepvaren! Of blijf aan wal voor spannende outdoor activiteiten. Ottenhome Heeg neemt je op sleeptouw!

Zwembad It Rak

sneek, Friesland (10.03km)  -  Ga in Zwembad It Rak na het zwemmen nog wat drinken of fitnessen. Een glijbaan, kleuterbad en whirlpool maken een dagje waterplezier compleet!

Weduwe Joustra Beerenburg

sneek, Friesland (10.24km)  -  Een slokje Beerenburg van Weduwe Joustra smaakt het lekkerst in Sneek! Kom eens kijken in het gezellige winkeltje en in de distilleerderij. Daar proef je de traditie van de échte Beerenburg.

Fries Scheepvaartmuseum

sneek, Friesland (10.26km)  -  Prachtige schepen, kanonnen en alles wat met scheepvaart te maken heeft is te vinden in het Fries Scheepvaartmuseum. En boven...daar pronkt het Sneker zilver!

Doppio Espresso Sneek

sneek, Friesland (10.32km)  -  Waar nu de hippe koffiezaak Doppio Espresso zit, zat vroeger de oude drukkerij Brandenburgh. Door de combinatie van oud en modern is dit een sfeervolle plek om in Sneek te lunchen of koffie te drinken.

Dagje Sneek

sneek, Friesland (10.44km)  -  Sneek is beroemd vanwege de watersport en de welbekende Sneekweek. Maar dit lieflijke Friese stadje biedt nog veel meer! Van actieve uitstapjes tot culturele hoogstandjes. Een pareltje in het hoge noorden.

Nationaal Modelspoor Museum

sneek, Friesland (10.8km)  -  Druk op de knop en hij gaat rijden! In het Nationaal Modelspoor Museum bedien je verschillende treinen zelf. Bewonder treinen vanuit de hele wereld en kom alles te weten over het spoor van vandaag de dag.

Houtzaagmolen De Rat

ijlst, Friesland (10.8km)  -  Houtzaagmolen De Rat is nog vaak aan het draaien. Het oude houtzagersambacht kan hier volop worden ervaren!

Museum Houtstad IJlst

ijlst, Friesland (10.83km)  -  In de oude schaatsfabriek van Jan Jarigs Nooitgedacht in het Friese IJlst bevindt zich nu Museum Houtstad IJlst. Leer alles over de houtindustrie en de scheepsbouw.

Skutsjesilen op de Friese Meren

leeuwarden, Friesland (11.02km)  -  Sportief of niet, varen op de Friese meren is altijd een geschikt dagje uit. Nog leuker wordt het op een echt skûtsje, die vast bekend zijn door het jaarlijkse skûtsjesilen. Voor sportliefhebbers, een bedrijfsuitje of een familiedag.

Help Boer Bart een handje mee op de speelboerderij

rotstergaast, Friesland (11.04km)  -  Glooiende weilanden, grazende koeien en spelen in de Friese natuur. Terug naar de basis! Op de speelboerderij van Boer Bart krijgt je dagje weg een boeren boost - en stiekem is het nog leerzaam ook. Help mee met klusjes en voel je een echte boer.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van De Woudfennen