1

Uitstapjes vlakbij Sportiom 's-Hertogenbosch

Zwemparadijs, schaatsen en bowlen bij Sportiom

den bosch, Noord-Brabant  -  Sportiom is een gevarieerd sportcentrum in 's-Hertogenbosch waar je kunt, schaatsen, bowlen, overdekt midgetgolfen en zwemmen in zwembad Aquafun. Honger? Dan kun je hier ook eten, pannenkoeken bijvoorbeeld. Een leuk uitje voor het hele gezin!

IceFun Sportiom

den bosch, Noord-Brabant  -  IceFun Sportiom is een leuke schaatsbaan voor jong en oud. Schaats door ijzige grotten en over bevroren bergen!

Indoorski Den Bosch

den bosch, Noord-Brabant (0.23km)  -  Wie nog niet klaar is voor hoge besneeuwde bergen, is bij Indoorski Den Bosch aan het goede adres. Op de rollerbaan kan uitgebreid worden geoefend.

WorldWide Balloonflights

den bosch, Noord-Brabant (1.18km)  -  WorldWide Balloonflights organiseert ballonvaarten in heel Nederland. Dat kan alleen, maar ook in groepen tot zes personen.

Dierenpark Prins Hendrik

den bosch, Noord-Brabant (1.21km)  -  Onder de bomen van het Prins Hendrikpark in Den Bosch ligt kinderboerderij Dierenpark Prins Hendrik. Vlak ernaast vind je ook een speeltuintje.

Choco Loca - Chocoladefeestjes!

den bosch, Noord-Brabant (1.59km)  -  Chocolade is heerlijk, chocolade maakt gelukkig en met chocolade maak je zelf de lekkerste Bossche bollen bij Choco Loca. Of bonbons of cupcakes of een schilderij... Leuk voor bedrijfsuitjes!

Natuurgebied Fort Crèvecoeur

den bosch, Noord-Brabant (1.61km)  -  Natuurgebied Fort Crèvecoeur is sinds 1599 een militaire locatie waar de natuur zijn vrije gang gaat. Tijdens de Open Monumentendagen in September is het mogelijk om het fort te bezoeken samen met de boswachter.

Citadel Den Bosch

den bosch, Noord-Brabant (1.69km)  -  Aan de noordkant van de binnenstad van Den Bosch ligt nog een fraai stuk verdedigingswerk: Fort Willem Maria, beter bekend als de Citadel. Via de smalle Sortiebrug en door de Sortiepoort kom je in het hart van dit bolwerk.

Jeroen Bosch Tuin

den bosch, Noord-Brabant (1.71km)  -  Door de toegewijde zorg van vrijwilligers is de Jeroen Bosch Tuin in het centrum van Den Bosch weer prachtig groen. Het kleine stadspark heeft een speeltuintje, bankjes en een grasveld waar je kunt picknicken.

Zwanenbroedershuis

den bosch, Noord-Brabant (1.76km)  -  Ontdek de rijke geschiedenis van het Illustre Lieve Vrouwe Broederschap in het Zwanenbroedershuis in Den Bosch. Van eeuwenoude muziekboeken tot de drinkbeker van Willem van Oranje.

Podium Azijnfabriek

den bosch, Noord-Brabant (1.77km)  -  Podium Azijnfabriek is een cultureel uitgaanscentrum waar je kunt zingen, dansen en nog veel meer.

Rondvaart Heusden met rederij Wolthuis

den bosch, Noord-Brabant (1.79km)  -  Stap aan boord en laat je varen over de Maas naar het vestingstadje Heusden. Rederij Wolthuis verzorgt een dagtocht in een luxe rondvaartboot. Naast een bezoek aan het stadje geniet je onderweg volop van mooie Maasdorpjes en glooiende oevers.

Walking Dinner Den Bosch

den bosch, Noord-Brabant (1.81km)  -  Heerlijk eten en ondertussen de stad Den Bosch ontdekken. De twee ingrediënten voor een Walking Dinner, een perfecte combinatie van wandelen en eten.

Museum Slager: acht kunstenaars, één familie

den bosch, Noord-Brabant (1.83km)  -  In het Bossche Museum Slager zijn kunstwerken te zien van acht leden van de familie Slager. Grondlegger is Petrus Marinus Slager. Hij gaf dit grote talent door aan zijn kinderen en kleinkinderen. Neem snel een kijkje.

Sint-Janskathedraal Den Bosch

den bosch, Noord-Brabant (1.85km)  -  De eyecatcher van Den Bosch is de Sint-Janskathedraals. De bouw startte in 1220 en de kathedraal heeft in de tussentijd een hoop historie overleefd. Een must see tijdens een dagje Den Bosch!

Café De Smidse

den bosch, Noord-Brabant (1.87km)  -  Feestgangers verzamelen zich elke stapavond in Café De Smidse. Het café bestaat als sinds 1974 en is door de jaren heen een begrip geworden in Den Bosch.

Zuiderpark Den Bosch

den bosch, Noord-Brabant (1.93km)  -  Naast het bolwerk van Den Bosch ligt het Zuiderpark. Plof neer in het gras om te relaxen of voor een picknick en ontdek de vele grappige beelden.

Theater aan de Parade

den bosch, Noord-Brabant (1.96km)  -  Geniet van creativiteit in het Theater aan de Parade in Den Bosch. Alle grote musicals en theatershows staan hier op de planken. Er is ook een rondleiding door het theater mogelijk.

Café CinQ

den bosch, Noord-Brabant (1.96km)  -  Aan de Bossche Parade bevindt zich Café CinQ. In een stijlvol interieur met een inspirerende LED-verlichting is er ruimte voor eten en feesten.

Grand Café Silva Ducis

den bosch, Noord-Brabant (1.97km)  -  Silva Ducis is een gezellig café aan het bekendste plein van Den Bosch, de Parade. Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat is dit café dé bestemming om tot rust te komen en te genieten van lekker eten!

Huis van Bosch: De Kleine Winst

den bosch, Noord-Brabant (1.98km)  -  Achter de fraaie gevel van De Kleine Winst op de Markt in Den Bosch huist een bijzonder museum over de wereldberoemde meesterschilder Jeroen Bosch. Hier bracht hij zijn jeugd door.

Ludiek wandelen door Den Bosch

den bosch, Noord-Brabant (1.99km)  -  Jaap Grolleboer en Henk Knotjes leiden wandelaars op ludieke wijze door 's Hertogenbosch. Loop mee met de theatrale wandeling vol humor, plezier, interactie en verrassende ontdekkingen.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Sportiom 's-Hertogenbosch