1

Uitstapjes vlakbij Hotel Landgoed Het Roode Koper

Leuvenumse bossen

ermelo, Gelderland (0.2km)  -  Volg de Leuvenumse beek door de Leuvenumse bossen en geniet van een gevarieerd landschap met heide, bos en zand. In de Leuvenumse bossen vind je ook het Hulshorsterzand: een open stuifzandgebied.

Bezoekerscentrum Staverden

staverden, Gelderland (2.93km)  -  Bezoek het sfeervolle Bezoekerscentrum Staverden. Kom van alles te weten over het landgoed en koop lekkere streekproducten in de bijbehorende landschapswinkel.

Landgoed Staverden

staverden, Gelderland (3.05km)  -  Bewonder het prachtige Kasteel Staverden en wandel door de tuinen met de witte pauwen. Ontdek de historie van deze kleine, unieke stad op de Veluwe.

Schaapskooi en bezoekerscentrum Ermelo

ermelo, Gelderland (4.28km)  -  Jong en oud beleven een leuk dagje uit bij een van de grootste schaapskooien van Nederland: Schapedrift Ermelo. Met informatie over de regio en een lekker kopje koffie of thee.

Ermelosche Heide

ermelo, Gelderland (4.28km)  -  Verken de Ermelosche Heide: een 343 hectare groot natuurgebied midden op de Veluwe, vol historische bezienswaardighen.

Recreatiepark De Pelikaan

ermelo, Gelderland (5.1km)  -  Bij Recreatiepark De Pelikaan in Ermelo kun je terecht voor een potje midgetgolf. Blijf dan na afloop gezellig iets drinken op het terras. De Pelikaan verzorgt ook feesten.

Klimbos Ermelo

ermelo, Gelderland (5.17km)  -  Verleg je grenzen op één van de zeven spectaculaire routes van Klimbos Ermelo. Klauter over touwbruggen, door netten en tokkel naar de overkant. Klimbos Ermelo heeft ook een uitgebreid zipline parcours, waarmee je heerlijk lang van boom tot boom...

Speulder- en Sprielderbos

drie, Gelderland (5.23km)  -  Het Speulder- en Sprielderbos is één van de oudste en mooiste bossen van Nederland. Hier kun je heerlijk ronddwalen en vanachter wildkijkschermen dieren in het wild van dichtbij bewonderen.

Historisch Museum Elspeet

elspeet, Gelderland (5.34km)  -  Midden op de Veluwe vind je het Historisch Museum Elspeet. Aan de hand van klederdracht, archeologie en kuddes schapen komt de geschiedenis van Elspeet hier tot leven.

Wellnessresort De Zwaluwhoeve

hierden, Gelderland (5.98km)  -  Wellnessresort De Zwaluwhoeve, gevestigd in een oude boerenhoeve, heeft buiten en binnen diverse sauna's. Ook zijn Finse sauna's en Turkse stoombaden aanwezig.

Open Doors Bezoekerscentrum

ermelo, Gelderland (5.99km)  -  Luister naar de verhalen van vervolgde christenen van over de hele wereld in het Open Doors bezoekerscentrum en neem zelf plaats in de gevangenis.

Segway tours op de Veluwe

ermelo, Gelderland (6.46km)  -  De Segway is een super wendbaar tweewielig voertuig dat je bestuurt met je lichaam. Doordat je staat op de Segway kun je prima genieten van de omgeving. Maak met Segway-Veluwe een mooie tour door stad en natuur op de Veluwe.

Riemer en Walinga Boekverkoopers in Ermelo

ermelo, Gelderland (6.51km)  -  Echte boekenliefhebbers moeten de boekwinkel van Riemer en Walinga Boekverkoopers hebben gezien. Raak verdwaald tussen de boeken en geniet van een lekker kopje koffie in de koffiehoek.

Bowling Harderwijk

harderwijk, Gelderland (7.11km)  -  Bowlen in club-style, omgeven door flitsende lichten en swingende muziek. Probeer het uit op de white lanes van Bowling Harderwijk!

Landgoed Oud Groevenbeek

ermelo, Gelderland (7.15km)  -  Landgoed Oud Groevenbeek heeft een rijke historie achter de rug! Die sporen zijn nog steeds te zien in een prachtige villa en een druivenkas uit 1915.

Sportcentrum Calluna

ermelo, Gelderland (7.18km)  -  Lekker zwemmen of een andere sport doen? In Sportcentrum Calluna in Ermelo kun je terecht voor een portie sportieve ontspanning.

Theater Harderwijk

harderwijk, Gelderland (7.2km)  -  In de theaterzaal van Theater Harderwijk worden er cabaret, muziektheater, toneel, pianoconcerten, jongeren- en familievoorstellingen gegeven.

Kok Cinemaxx

harderwijk, Gelderland (7.22km)  -  Ga op stap met vrienden of familie en kijk de nieuwste films bij Kok Cinemaxx in Harderwijk. Wil je er een avondje uit van maken? Boek dan ook een van de arrangementen!

Kok eXperience Harderwijk

harderwijk, Gelderland (7.22km)  -  Spelen, lasergamen, een film kijken of een hapje eten. Het kan allemaal bij Kok eXperience. Ga een compleet dagje uit met alles erop en eraan!

OERRR speelnatuur Oud Groevenbeek

ermelo, Gelderland (7.23km)  -  Heerlijk ravotten in OERRR speelnatuur Oud Groevenbeek: dat wil elk kind wel! Want hier kunnen ze spelen met water, zand en modder. Door het bos banjeren. In bomen klimmen en nog veel meer. Ook kinderen in een rolstoel kunnen hier komen spelen!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Hotel Landgoed Het Roode Koper