Uitstapjes vlakbij Vergaderen in Hotel...

Leuvenumse bossen

ermelo, Gelderland (0.2km)  -  Volg de Leuvenumse beek door de Leuvenumse bossen en geniet van een gevarieerd landschap met heide, bos en zand. In de Leuvenumse bossen vind je ook het Hulshorsterzand: een open stuifzandgebied.

elke dag geopend 

Bezoekerscentrum Staverden

staverden, Gelderland (2.93km)  -  Bezoek het sfeervolle Bezoekerscentrum Staverden. Kom van alles te weten over het landgoed en koop lekkere streekproducten in de bijbehorende landschapswinkel.

's zondags gesloten 

Bierbrouwerij De Uddelaer

staverden, Gelderland (2.94km)  -  Schuif aan in het Koetshuis van Kasteel Staverden, dat is omgetoverd tot Brewpub. Hier brouwt Bierbrouwerij De Uddelaer allerlei verschillende soorten bieren. Boek een rondleiding en proef het karakter van de streek.

open op zondag, vrijdag en zaterdag 

Actie: Extra proefglaasje Uddelaer speciaalbier

Landgoed Staverden

staverden, Gelderland (3.05km)  -  Bewonder het prachtige Kasteel Staverden en wandel door de tuinen met de witte pauwen. Ontdek de historie van deze kleine, unieke stad op de Veluwe.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag 

Schaapskooi en bezoekerscentrum Ermelo

ermelo, Gelderland (4.28km)  -  Jong en oud beleven een leuk dagje uit bij een van de grootste schaapskooien van Nederland: Schapedrift Ermelo. Met informatie over de regio en een lekker kopje koffie of thee.

open op zondag, woensdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op dinsdag, donderdag 

Ermelosche Heide

ermelo, Gelderland (4.28km)  -  Verken de Ermelosche Heide: een 343 hectare groot natuurgebied midden op de Veluwe, vol historische bezienswaardighen.

elke dag geopend 

Recreatiepark De Pelikaan

ermelo, Gelderland (5.1km)  -  Bij Recreatiepark De Pelikaan in Ermelo kun je terecht voor een potje midgetgolf. Blijf dan na afloop gezellig iets drinken op het terras. De Pelikaan verzorgt ook feesten.

elke dag geopend 

Klimbos Ermelo

ermelo, Gelderland (5.17km)  -  Verleg je grenzen op één van de zeven spectaculaire routes van Klimbos Ermelo. Klauter over touwbruggen, door netten en tokkel naar de overkant. Klimbos Ermelo heeft ook een uitgebreid zipline parcours, waarmee je heerlijk lang van boom tot boom...

gesloten, open van  15 april t/m 27 november, van 10:00 uur tot 18:30 uur 

Speulder- en Sprielderbos

drie, Gelderland (5.23km)  -  Het Speulder- en Sprielderbos is één van de oudste en mooiste bossen van Nederland. Hier kun je heerlijk ronddwalen en vanachter wildkijkschermen dieren in het wild van dichtbij bewonderen.

elke dag geopend 

Sequoia Stables

ermelo, Gelderland (5.31km)  -  Een weekendje paardrijden op de Veluwe? Stal je trouwe viervoeter bij Sequoia Stables in Ermelo. Neem les of ga eropuit tijdens een trek- of dagtocht.

geopend op afspraak of bel +31 (0)341426 426 

Historisch Museum Elspeet

elspeet, Gelderland (5.38km)  -  Midden op de Veluwe vind je het Historisch Museum Elspeet. Aan de hand van klederdracht, archeologie en kuddes schapen komt de geschiedenis van Elspeet hier tot leven.

gesloten, open van  1 april t/m 31 oktober, van 10:00 uur tot 16:30 uur 

Snuffelhal de Ruiter: Antiek & Curiosa

elspeet, Gelderland (5.64km)  -  Emaille, ouderwetse klokken, antiek meubilair, beelden, spiegels, vazen, sieraden. Snuffelhal de Ruiter is een walhalla voor verzamelaars.

open op donderdag, vrijdag en zaterdag 

Museum het Pakhuis

ermelo, Gelderland (5.7km)  -  Museum het Pakhuis brengt de geschiedenis van Ermelo en omgeving tot leven.

open op zaterdag - soms geopend op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 

Klimbos Harderwijk Veluwe

harderwijk, Gelderland (5.78km)  -  Vlieg met een vaart tussen de bomen door en klim van obstakel naar obstakel tussen de boomtoppen, 25 meter boven de grond! Durf jij omlaag te springen van zestien meter hoogte voor een spectaculaire free fall? Adrenalinekick gegarandeerd!

open op zondag, woensdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag 

Wellnessresort De Zwaluwhoeve

hierden, Gelderland (5.98km)  -  Wellnessresort De Zwaluwhoeve, gevestigd in een oude boerenhoeve, heeft buiten en binnen diverse sauna's. Ook zijn Finse sauna's en Turkse stoombaden aanwezig.

elke dag geopend 

Open Doors Bezoekerscentrum

ermelo, Gelderland (5.99km)  -  Luister naar de verhalen van vervolgde christenen van over de hele wereld in het Open Doors bezoekerscentrum en neem zelf plaats in de gevangenis.

open op woensdag, donderdag en vrijdag - soms geopend op zaterdag 

Segway tours op de Veluwe

ermelo, Gelderland (6.46km)  -  De Segway is een super wendbaar tweewielig voertuig dat je bestuurt met je lichaam. Doordat je staat op de Segway kun je prima genieten van de omgeving. Maak met Segway-Veluwe een mooie tour door stad en natuur op de Veluwe.

geopend op afspraak of bel +31 (0)341 434 747 

Riemer en Walinga Boekverkoopers in Ermelo

ermelo, Gelderland (6.51km)  -  Echte boekenliefhebbers moeten de boekwinkel van Riemer en Walinga Boekverkoopers hebben gezien. Raak verdwaald tussen de boeken en geniet van een lekker kopje koffie in de koffiehoek.

's zondags gesloten 

Escape Room Harderwijk

harderwijk, Gelderland (6.56km)  -  De deur valt in het slot, er is geen minuut te verliezen! Je hebt slechts 60 minuten om te ontsnappen en uit handen van criminelen te blijven.

elke dag geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Vergaderen in Hotel Landgoed Het Roode Koper