Uitstapjes vlakbij Vergaderen in de regio...

Kerkmuseum Elst

elst, Gelderland (0.8km)  -  In de Grote Kerk van Elst liggen allerlei overblijfselen van de Romeinen en Bataven. In het Kerkmuseum is van alles te vinden over de bijzondere geschiedenis van deze plaats.

FunZone Nijmegen

oosterhout, Gelderland (3.8km)  -  In Oosterhout is een kinderspeelparadijs waar kinderen zich eindeloos vermaken. Kom ook spelen, klauteren en ontdekken bij FunZone Nijmegen!

Kasteel De Kinkelenburg

bemmel, Gelderland (3.81km)  -  Kasteel De Kinkelenburg is een van de populairste trouwlocaties van Nederland. Op een gemiddelde vrijdag trouwen er maar liefst vijf á zes stellen. Het kasteel is ook van buiten een plaatje om te zien.

Ballorig Arnhem

arnhem, Gelderland (3.93km)  -  Megatrampolines voor de grotere kinderen, een speciaal gedeelte voor peuters en wifi en een terras voor ouders. Bij Ballorig Arnhem vermaakt iedereen zich.

Pathé Nijmegen

nijmegen, Gelderland (4.08km)  -  Het markante gebouw van bioscoop Pathé Nijmegen biedt ruimte aan zeven zalen. De eerste zaal heeft een opvallend groot scherm, maar liefst 230 vierkante meter; één van de grootste schermen van Nederland.

Pluktuin Pluk!

haalderen, Gelderland (5.43km)  -  Ieder voorjaar en zomer kleurt Pluktuin Pluk! uitbundig door de grote variatie aan bloemen. Wie die mooie kleuren in huis wil halen, kan zelf een boeket plukken tegen een vergoeding. Voor wie wil leren hoe je een mooi boeket samenstelt geeft de...

GelreDome

arnhem, Gelderland (5.81km)  -  Het GelreDome is de thuishaven van voetbalclub SBV Vitesse, maar ook de plek waar vele wereldsterren op de planken hebben gestaan.

Mountain Network Arnhem

arnhem, Gelderland (5.92km)  -  Hoogtevrees? Schraap al je moed bij elkaar en ga een dagje klimmen bij Mountain Network Arnhem. De moderne, uitgebreide klimhal heeft ook een highrope parcours en abseilpiste.

Sunset March

nijmegen, Gelderland (6.26km)  -  De indrukwekkende Sunset March is een dagelijks eerbetoon aan de militairen die gevochten hebben voor de vrijheid van Nederland.

Waalstrand Nijmegen

nijmegen, Gelderland (6.86km)  -  Aan de oevers van de Waal bij Nijmegen vind je het Waalstrand. Gooi snel een kleedje over je schouder en vul de koelbox tot de nok en ontspan in het zonnetje.

De Achtertuin

nijmegen, Gelderland (6.93km)  -  Net buiten het centrum van Nijmegen vind je stadsoase 'De Achtertuin'. Op dit pop-up-terras op het voormalig industrieterrein Vasim drink je een koud biertje, geniet je van een heerlijk wijntje en eet je verrassend goed.

Oude Kerk Oosterbeek

oosterbeek, Gelderland (6.99km)  -  De Oude Kerk Oosterbeek is duizend jaar oud en is daarmee een van de oudste kerken van Nederland. Na het geweld van het laatste oorlogsjaar werd ontdekt dat de kerk veel ouder was dan gedacht.

Landgoed Duno

doorwerth, Gelderland (7.42km)  -  Landgoed Duno ligt op de stuwwal aan de Nederrijn. Geniet van een heerlijke wandeling door de prachtige en afwisselende landschappen.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Vergaderen in de regio Arnhem Nijmegen