Uitstapjes vlakbij Café De Smidse

Sint-Janstoren Den Bosch

den bosch, Noord-Brabant (0.03km)  -  Ontdek Den Bosch van boven. Beklim de hoge Sint-Janstoren en geniet van een adembenemend uitzicht!

's maandags gesloten 

Sint-Janskathedraal Den Bosch

den bosch, Noord-Brabant (0.03km)  -  De eyecatcher van Den Bosch is de Sint-Janskathedraals. De bouw startte in 1220 en de kathedraal heeft in de tussentijd een hoop historie overleefd. Een must see tijdens een dagje Den Bosch!

elke dag geopend 

Zwanenbroedershuis

den bosch, Noord-Brabant (0.12km)  -  Ontdek de rijke geschiedenis van het Illustre Lieve Vrouwe Broederschap in het Zwanenbroedershuis in Den Bosch. Van eeuwenoude muziekboeken tot de drinkbeker van Willem van Oranje.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag 

Walking Dinner Den Bosch

den bosch, Noord-Brabant (0.14km)  -  Heerlijk eten en ondertussen de stad Den Bosch ontdekken. De twee ingrediënten voor een Walking Dinner, een perfecte combinatie van wandelen en eten.

elke dag geopend 

Museum Slager: acht kunstenaars, één familie

den bosch, Noord-Brabant (0.16km)  -  In het Bossche Museum Slager zijn kunstwerken te zien van acht leden van de familie Slager. Grondlegger is Petrus Marinus Slager. Hij gaf dit grote talent door aan zijn kinderen en kleinkinderen. Neem snel een kijkje.

's maandags gesloten 

Jeroen Bosch Tuin

den bosch, Noord-Brabant (0.18km)  -  Door de toegewijde zorg van vrijwilligers is de Jeroen Bosch Tuin in het centrum van Den Bosch weer prachtig groen. Het kleine stadspark heeft een speeltuintje, bankjes en een grasveld waar je kunt picknicken.

elke dag geopend 

Rondleiding met de Kring Vrienden van 's-Hertogenbosch

den bosch, Noord-Brabant (0.19km)  -  Op een leuke manier meer leren over de cultuurhistorische stad 's-Hertogenbosch? Kies voor een rondleiding samen met de Kring Vrienden van Den Bosch.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

Historische vaartocht door de grachten van Den Bosch

den bosch, Noord-Brabant (0.19km)  -  Maak een rondvaart op de betoverende Binnendieze en ontdek de mooiste plekjes van Den Bosch. Vaar onder gebouwen door en passeer de smalle Kruisbroedershekel. Pas op dat je je hoofd niet stoot!

gesloten, open van  1 april t/m 31 oktober, 10:00 uur 

Vergaderen in De Spie

den bosch, Noord-Brabant (0.2km)  -  Vergaderen midden in het bruisende centrum van Den Bosch? Dat kan in vergaderlocatie De Spie.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 10 19 11 91 

Theater aan de Parade

den bosch, Noord-Brabant (0.2km)  -  Geniet van creativiteit in het Theater aan de Parade in Den Bosch. Alle grote musicals en theatershows staan hier op de planken. Er is ook een rondleiding door het theater mogelijk.

doordeweeks geopend 

Galerie InDruk

den bosch, Noord-Brabant (0.21km)  -  Galerie InDruk is al ruim twintig jaar gevestigd in de Lange Putstraat tussen het Noordbrabants Museum en de Sint-Jan. Ze biedt een podium aan verschillende bekende en onbekende kunstenaars.

open op zaterdag 

Ontdek Oeteldonk in het Nationaal Carnavalsmuseum

den bosch, Noord-Brabant (0.22km)  -  Brabanders kijken er reikhalzend naar uit: carnaval! In het Oeteldonks Gemintemuzejem wordt alles wat bij dit feest hoort onder de loep genomen.

's maandags gesloten 

Orangerie evenementlocatie - St. Josephkerk

den bosch, Noord-Brabant (0.22km)  -  De Orangerie in de voormalige Sint Josephkerk is dé locatie voor een bijzonder evenement. De muurschilderingen maken dit een locatie met allure.

geopend op afspraak of bel +31 (0)73 61 48 701 

Huis van Bosch: De Kleine Winst

den bosch, Noord-Brabant (0.23km)  -  Achter de fraaie gevel van De Kleine Winst op de Markt in Den Bosch huist een bijzonder museum over de wereldberoemde meesterschilder Jeroen Bosch. Hier bracht hij zijn jeugd door.

geopend 's maandags gesloten 

Ludiek wandelen door Den Bosch

den bosch, Noord-Brabant (0.26km)  -  Jaap Grolleboer en Henk Knotjes leiden wandelaars op ludieke wijze door 's Hertogenbosch. Loop mee met de theatrale wandeling vol humor, plezier, interactie en verrassende ontdekkingen.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 403 03 603 

Ontdek Den Bosch met een bijzondere ontmoetingsreis!

den bosch, Noord-Brabant (0.27km)  -  Leer Den Bosch kennen tijdens een wel hele bijzondere stadswandeling. De ontmoetingsreis van B-around brengt je langs markante Bosschenaren. Leer Marokkaanse hapjes te maken bij Sakina thuis en bewonder modelschepen van Maarten.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 8113 7880 

Jheronimus Bosch Art Center

den bosch, Noord-Brabant (0.31km)  -  Een bezoek aan het Jheronimus Bosch Art Center mag eigenlijk niet ontbreken bij een bezoek aan Den Bosch.

's maandags gesloten 

Het Noordbrabants Museum

den bosch, Noord-Brabant (0.31km)  -  Het Noordbrabants Museum koestert de groten van Brabant, de cultuur en de geschiedenis. Ontdek de hoogtepunten van de Brabantse geschiedenis, bewonder originele werken van Van Gogh en geniet van het werk van Jan Sluijters, meester van het Hollands...

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

Stadhuis Den Bosch

den bosch, Noord-Brabant (0.32km)  -  Het stadhuis aan de Markt in Den Bosch valt meteen op: wat een prachtig gebouw! En: je kunt het ook van binnen zien.

open op dinsdag, woensdag, donderdag - soms geopend op zaterdag 

The Game Box Den Bosch

den bosch, Noord-Brabant (0.34km)  -  Ben jij een echte game liefhebber? Dan ben je bij The Game Box Den Bosch aan het goed adres. Speel hier meer dan vijftig verschillende games en ga met een leuke prijs naar huis!

elke dag geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Café De Smidse