1

Uitstapjes vlakbij Café De Smidse

Sint-Janskathedraal Den Bosch

den bosch, Noord-Brabant (0.03km)  -  De eyecatcher van Den Bosch is de Sint-Janskathedraals. De bouw startte in 1220 en de kathedraal heeft in de tussentijd een hoop historie overleefd. Een must see tijdens een dagje Den Bosch!

Café CinQ

den bosch, Noord-Brabant (0.1km)  -  Aan de Bossche Parade bevindt zich Café CinQ. In een stijlvol interieur met een inspirerende LED-verlichting is er ruimte voor eten en feesten.

Grand Café Silva Ducis

den bosch, Noord-Brabant (0.11km)  -  Silva Ducis is een gezellig café aan het bekendste plein van Den Bosch, de Parade. Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat is dit café dé bestemming om tot rust te komen en te genieten van lekker eten!

Zwanenbroedershuis

den bosch, Noord-Brabant (0.12km)  -  Ontdek de rijke geschiedenis van het Illustre Lieve Vrouwe Broederschap in het Zwanenbroedershuis in Den Bosch. Van eeuwenoude muziekboeken tot de drinkbeker van Willem van Oranje.

Jeroen Bosch Tuin

den bosch, Noord-Brabant (0.18km)  -  Geniet van de stilte in het groen van de Jeroen Bosch Tuin. Dit kleine stadspark heeft een speeltuintje, bankjes en een grasveld waar je kunt picknicken. Ook kun je genieten van de kunst die er wordt geëxposeerd.

Theater aan de Parade

den bosch, Noord-Brabant (0.2km)  -  Geniet van creativiteit in het Theater aan de Parade in Den Bosch. Alle grote musicals en theatershows staan hier op de planken. Er is ook een rondleiding door het theater mogelijk.

Galerie InDruk

den bosch, Noord-Brabant (0.21km)  -  Galerie InDruk is al ruim twintig jaar gevestigd in de Lange Putstraat tussen het Noordbrabants Museum en de Sint-Jan. Ze biedt een podium aan verschillende bekende en onbekende kunstenaars.

Ludiek wandelen door Den Bosch

den bosch, Noord-Brabant (0.26km)  -  De gidsen van Ludiek wandelen leiden wandelaars op een unieke manier door 's Hertogenbosch. Loop mee met de theatrale wandeling vol humor, plezier, interactie en verrassende ontdekkingen.

Het Noordbrabants Museum

den bosch, Noord-Brabant (0.31km)  -  Het Noordbrabants Museum koestert de groten van Brabant, de cultuur en de geschiedenis. Ontdek de hoogtepunten van de Brabantse geschiedenis, bewonder originele werken van Van Gogh en geniet van het werk van Jan Sluijters, meester van het Hollands...

Werk aan de Winkel - lifestylewinkel

den bosch, Noord-Brabant (0.42km)  -  De naam zegt al genoeg! Bij Werk aan de Winkel hangt niemand relaxed achterover. Stroom over van inspiratie bij dit aanbod aan creatieve workshops. Je gaat naar huis met een herinnering aan een leuke middag én een cadeautje voor het thuisfront.

Bossche Suikeroom

den bosch, Noord-Brabant (0.44km)  -  Al meer dan zestien jaar moet je bij Bossche Suikeroom zijn voor de lekkerste zoete traktaties. Dit leuke winkeltje in Den Bosch is tot de nok toe gevuld met kleurrijke zuurstokken, grappige cadeautjes en Brabantse gezelligheid.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Café De Smidse