Koopcentrum 't Zuid

drachten, Friesland (3.32km)  -  Op zoek naar een mooie bank of bed? Of ga je toch voor dat hippe jurkje? Bij Koopcentrum 't Zuid koop je kleding en meubels voor scherpe prijzen!

Kinderboerderij De Naturij

drachten, Friesland (3.83km)  -  Natuur- en milieucentrum De Naturij is de perfecte locatie voor een beregezellige dag uit! Neem een kijkje op de prachtig aangelegde kinderboerderij, leer alles over exotische dieren in het expositie-gebouw of ga een middag golfen!

Zwemcentrum De Welle

drachten, Friesland (4.6km)  -  Zwemmen in het subtropisch golfslagbad of gewoon even helemaal bijkomen in een van de bubbelbaden? Kom dan naar Zwemcentrum De Welle.

Jachthaven De Drait

de wilgen, Friesland (5.07km)  -  Verken de prachtige Friese Meren met een sloep of bungalowboot van jachthaven De Drait! Kies uit het grote aanbod van schepen en scheepjes en vermaak je voor een dag (of meerdere) op het water!

Moderne kunst in Museum Dr8888

drachten, Friesland (5.12km)  -  Museum Dr8888 verzamelt beeldende kunst met een Fries tintje! Breng een bezoek aan de belangrijke verzameling werken van de roemruchte avant gardestromingen van de 20ste eeuw.

Markt Drachten

drachten, Friesland (5.16km)  -  Elke donderdag en zaterdag is het een gezellige boel op het Raadhuisplein in Drachten. Dan is er de markt, waar je verse boodschappen, originele cadeautjes en mooie bloemen haalt.

Speelbos Sparjebird

hemrik, Friesland (5.28km)  -  Een verfrissende waterpomp, drie spannende touwbruggen en alle ruimte om te rennen en te spelen. In Speelbos Sparjebird kun je alle kanten op!

Vintage Coffee

drachten, Friesland (5.34km)  -  Alles bij Vintage Coffee in Drachten is te koop. Geniet van een kopje koffie, een goed belegde boterham of iets lekkers en schaf daarna iets van het interieur aan. De stoelen, de lampen, de kunst aan de muur: alles is te koop.

Grand Café, bowling en dartcentrum De Kaden

drachten, Friesland (5.58km)  -  Probeer een strike te gooien op één van de zes bowlingbanen van Grand Café Bowling De Kaden in hartje Drachten. Of speel een partijtje darts in dartscafé De Zolder. Maak je avond compleet door ook lekker te blijven eten in het restaurant.

Skischool Drachten

drachten, Friesland (5.67km)  -  Misschien ga je binnenkort op wintersport en kun je wat oefening gebruiken? Leer skiën of snowboarden bij Skischool Drachten! Ook leuk voor bedrijfsuitjes en kinderfeestjes.

Ballorig Drachten

drachten, Friesland (5.94km)  -  Kinderen wanen zich in het paradijs wanneer ze ravotten bij Ballorig Drachten. Klimmen, glijden, springen en vooral heel veel lol trappen, ze vervelen zich geen moment.

Kringloop Gorredijk

gorredijk, Friesland (5.95km)  -  Op de kringloop liggen nogal eens wat schatjes verborgen. Shop je tweedehands spullen bij Kringloop Gorredijk!

Speeltuin Spijkerdorp

drachten, Friesland (6.27km)  -  Speeltuin Spijkerdorp in Drachten is de plek om hutten te bouwen. Daarnaast is er op het terrein van 7.500 vierkante meter genoeg ruimte om avontuurlijk te spelen.

Rinsma Modeplein

gorredijk, Friesland (6.38km)  -  Rinsma Modeplein is een begrip in Gorredijk en omstreken. Het winkelwalhalla heeft meerdere verdiepingen vol mode en accessoires. Van spijkerbroeken tot galajurken: bij Rinsma hebben ze alles.

Wildopvang De Fugelhelling

ureterp, Friesland (6.46km)  -  Wildopvang De Fugelhelling vang vogels en zoogdieren op die in de natuur in de problemen komen. Bekijk de dieren iedere woensdag in hun tijdelijke verblijven.

Museum Opsterlân

gorredijk, Friesland (6.49km)  -  Gorredijk heeft net als ieder ander dorp een geschiedenis. Maar wel een bijzondere geschiedenis. Ontdek het zelf en stap terug in het verleden.

Veerpont Tijnje - Nij Beets

tijnje, Friesland (7.44km)  -  Fietsen en varen in Friesland! Steek over met de veerpont van Tijnje naar Nij Beets en verken de mooie Friese streek op de fiets.

Intratuin Drachten

drachten, Friesland (8.01km)  -  Verander niet alleen de tuin, pak ook het terras en de woonkamer even mee. Intratuin Drachten barst van de leuke woonaccessoires.

Kaasboerderij De Deelen

tijnje, Friesland (9.43km)  -  Hoeveel melk drinkt een koe? Op deze en nog veel meer vragen is het antwoord te vinden op Beleefboerderij De Deelen. Kom gratis spelen en knuffelen met de dieren.

Oude Bos

bakkeveen, Friesland (9.78km)  -  Het Oude Bos is een prachtig en groot bos dat van Bakkeveen tot Wijnjewoude loopt. Je hebt er eindeloos veel routes voor wandelaars, ruiters en fietsers. De Freulevijver in het bos is een geliefde plek.

Pannenkoekboerderij De Koppenjan

jubbega, Friesland (9.86km)  -  Bij Pannenkoekboerderij De Koppenjan in Jubbega is het één en al gezelligheid. Naast pannenkoeken eten kun je er onder andere kaarsen maken en midgetgolfen.

Buitenplaats It Wiid

eernewoude, Friesland (11.9km)  -  Midden in het merengebied van Friesland in Eernewoude ligt Buitenplaats It Wiid. Een ruim opgezet park om te genieten van de natuur aan het water.

Annage Skutsjesilen

earnewâld, Friesland (12.13km)  -  Bij Annage kan je vergaderen, skûtsjesilen en vele andere fantastische bedrijfsuitjes beleven in de groenste locatie aan het water van Friesland!

De Twirre - groepsuitjes in De Alde Feanen

earnewâld, Friesland (12.22km)  -  Kies een kano, een sloep of een zeilboot bij De Twirre en ga het water op in De Alde Feanen. Of blijf aan de wal met een step of e-chopper. Bij De Twirre heb je volop keuze uit leuke activiteiten voor groepen!

Skûtsjemuseum Earnewâld

eernewoude, Friesland (12.23km)  -  Duik in het leven van de vroegere zeilschippers. Het Skûtsjemuseum Earnewâld laat alles zien over skûtsjes en het vroegere vissersleven. Spring maar aan boord en vaar een stukje met een skûtsje.

Rondvaardij Princenhof

eernewoude, Friesland (12.24km)  -  Vertrek vanuit Eernewoude voor een rondvaart over de Friese meren. Kies uit een middag- of dagtocht of een moonlightcruise. De boot kan ook worden afgehuurd voor een varend feest.

EscapeGames Leeuwarden

EscapeGames Leeuwarden

Speel nu met 25% korting Real life meets virtual reality in de spannende games van EscapeGames Leeuwarden. Jaag net als de overvallers van de Netflix-serie La Casa de Papel op miljoenen en ontrafel de puzzels onder leiding van El Profesor.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Restaurant Lyf's