Uitstapjes vlakbij Maritiem Museum Rotterdam

Word kapitein bij Kids Marina

rotterdam, Zuid-Holland  -  Haven in zicht! Word een kapitein van een politieboot, sleepboot of rondvaartboot en leer alles over de Rotterdamse haven.

vandaag nog gesloten, geopend 2 april t/m 31 oktober, van 11:00 uur tot 18:00 uur 

Professor Plons - Maritiem Museum

rotterdam, Zuid-Holland  -  Professor Plons neemt kinderen mee op avontuur door de Rotterdamse haven. Kook zelf een maaltje in een kombuis en help met laden en lossen.

's maandags gesloten 

Shoppen in Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.16km)  -  Met verschillende winkelwandelroutes ontdek je Rotterdam, de shopstad bij uitstek!

elke dag geopend 

Rotterdam Info

rotterdam, Zuid-Holland (0.16km)  -  Rotterdam Info bundelt de krachten van het City Informatiecentrum Rotterdam en de VVV en geeft informatie variërend van attracties en uitgaan tot architectuur.

elke dag geopend 

Winkelen bij Danny de Cactus

rotterdam, Zuid-Holland (0.16km)  -  Laat je verbeelding prikkelen in het gezellige winkelpand van Danny de Cactus vol prachtige sprookjesachtige woondecoraties.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

HotTug huren: Lichtschip V11

rotterdam, Zuid-Holland (0.19km)  -  Vaar door de Wijnhaven van Rotterdam... in een hot tub! Ontspanning ten top.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 30 39 68 22 

Dille & Kamille Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.2km)  -  Geniet van de ontspannen sfeer in Dille & Kamille Rotterdam: klassieke muziek, heerlijke geuren en mooie hebbedingetjes. Het is een genot om alleen al door de winkel te dwalen nog zonder iets te hebben gekocht.

elke dag geopend 

Cinerama Filmtheater

rotterdam, Zuid-Holland (0.24km)  -  Aan de rand van het centrum van Rotterdam bevindt zich het Cinerama Filmtheater. Geniet hier van de nieuwste films!

elke dag geopend 

Galerie ECCE

rotterdam, Zuid-Holland (0.27km)  -  Galerie ECCE staat in het culturele hart van Rotterdam. Maak kennis met unieke, zelfontworpen meubels! Naast de eigen collectie heeft de galerie ook bijzondere ontwerpen staan uit binnen- en buitenland.

's maandags gesloten 

Port Pavilion

rotterdam, Zuid-Holland (0.29km)  -  Port Pavilion is het startpunt van je bezoek aan de Rotterdamse Haven. Check in dit informatiecentrum wat je allemaal kunt doen.

's maandags gesloten 

Teamuitjes op de Rotterdamse Maas

rotterdam, Zuid-Holland (0.29km)  -  Beleef Rotterdam eens op een andere manier, en doe een speurtocht per sloep in de binnenwateren van de stad. Bij Pegasus Events is het slechts een van de vele mogelijkheden voor een leuk bedrijfsuitje op het water.

geopend op afspraak of bel +31 (0)10 41 35 951 

Monki Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.32km)  -  Op zoek naar orginele kleding met een Scandinavisch tintje? Dan ben je bij Monki aan het goede adres.

elke dag geopend 

Lush Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.33km)  -  Dubbelop genieten van Lush in Rotterdam: heerlijke geuren en prachtig gemaakte zeepjes, shampoos en andere cosmetica. Ook zijn al deze verzorgingsproducten proefdiervrij! Verantwoord shoppen dus.

elke dag geopend 

Speelfabriek Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.34km)  -  De Speelfabriek is een speelwerkplaats voor kinderen van 5 tot 12 jaar. Een plek waar je zelf kan knutselen en dingen kunt maken! En bijna alles mag je ook mee naar huis nemen.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 30 75 93 18 

MAMA - visuele kunst en cultuur van jonge kunstenaars

rotterdam, Zuid-Holland (0.35km)  -  Wil jij kunst die anders is? Bezoek MAMA, een thuisbasis voor de jongste generatie beeldmakers, kunstenaars en publiek tussen de 16 en 26 jaar.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Inside Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.35km)  -  Rotterdam is hot. De havenstad groeit langzaam maar zeker uit tot een toeristische trekspleister. Maar welke plekken moet je écht gezien hebben? De gidsen van Inside Rotterdam vertellen het je. Inside Rotterdam is een kleinschalig...

open op woensdag, donderdag en vrijdag 

WTC Art Gallery

rotterdam, Zuid-Holland (0.36km)  -  De WTC Art Gallery is een multifunctionele ruimte die gebruikt wordt voor exposities en vrij te bezoeken is voor iedereen.

elke dag geopend 

Galerie In de Ban van de Ring

rotterdam, Zuid-Holland (0.37km)  -  In het atelier van In de Ban van de Ring worden moderne sieraden ontworpen.

's zondags gesloten 

De Bijenkorf Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.4km)  -  Vlak bij de beroemde koopgoot in Rotterdam bevindt zich de ruime vestiging van De Bijenkorf, waar voor iedereen wel wat leuks te vinden is!

elke dag geopend 

Markthal Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.42km)  -  Een dagje markt is in Rotterdam een echt dagje uit. Bezoek de Markthal, een bijzonder boogvormig gebouw met een overdekte marktvloer. Ruim negentig kramen stallen hier elke dag hun verse waar uit!

elke dag geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Maritiem Museum Rotterdam