1

Winkelen bij Danny de Cactus
Danny de Cactus

Laat je verbeelding prikkelen in het gezellige winkelpand van Danny de Cactus. De origineel ingerichte woondecoratiewinkel is ingericht in Zuid-Amerikaanse en Oosterse sferen. Je vindt hier veel accessoires en interieurartikelen om je eigen huis mee op te vrolijken. Smullen voor echte snuffelaars!

Woondecoratie

Danny de Cactus is een leuke winkel waar je iets voor je eigen huis kunt kopen, maar ook voor een origineel cadeautje slaag je hier vast en zeker! Felgekleurde potten en vazen uit Marokko en Portugal, terraskachels van gietijzer, spiegels uit Mexico, Marokko en India. De woondecoraties van Danny de Cactus lijken uit een ver sprookje te komen. Gehaakte en handgeknoopte hangmatten uit Braziliƫ, Colombia en Peru maken het wereldwijde assortiment compleet.

Cactussen

Er is een speciaal plekje voor de cactussen. De eigenaar van Danny de Cactus is helemaal verliefd op cactussen (vandaar de naam) en weet zijn liefde voor de planten geweldig over te brengen op zijn klanten. Van klein tot groot; je vindt allerlei soorten cactussen in de winkel.

Winkelen bij Danny de Cactus