Uitstapjes vlakbij De Wingbergermolen

Recreatieboerderij Tergracht

epen, Limburg (0.61km)  -  Middenin het Geuldal ligt Recreatieboerderij Tergracht. Hier kan worden overnacht in ruime gezinsappartementen. Op de bijbehorende camping vind je fijne kampeerplaatsen met uitzicht over het Geuldal.

Hoeve Vernelsberg

epen, Limburg (0.75km)  -  Hoeve Vernelsberg is de groepsaccommodatie voor een familiedag of zakelijke ontmoeting. Hier komen collega's samen voor een training, workshop of vergadering.

Boscafé 't Hijgend Hert

vijlen, Limburg (3.16km)  -  Midden in de Vijlenerbossen bevindt zich eetcafé 't Hijgend Hert, een sfeervol rustpunt dat elke dag geopend is! Geniet van lekker eten en een prachtig panorama-uitzicht.

Mountainbikeroute Gulpen

gulpen, Limburg (4.75km)  -  Voel je even in het buitenland als je over mountainbikeroute Gulpen klimt en daalt door de heuvels van Zuid-Limburg. Na elke steile klim volgt weer een ander prachtig uitzicht. Genieten!

De Pannekoekenmolen

gulpen, Limburg (4.84km)  -  Bij de Pannekoekenmolen in het Limburgse Gulpen worden pannenkoeken gebakken met onder andere eigen gemalen molenmeel. Er is keuze uit wel zestig pannenkoeken!

Gulpener BrouwLokaal

gulpen, Limburg (5.07km)  -  Fans van Gulpener bier maken persoonlijk kennis met hun favoriete bier in het Gulpener BrouwLokaal. Doe mee met de rondleiding met als afsluiter een kleine proeverij of schuif gewoon aan voor een hapje en drankje.

Museum Vaals

vaals, Limburg (5.82km)  -  Stap de kloosterkapel in Vaals binnen. Tussen ruim 200 beelden van heiligen hangen werken van hedendaagse kunstschilders. De kapel is een plaatje op zich, net als het museumcafé vol religieuze knipogen.

Skywalk Drielandenpunt

vaals, Limburg (6.85km)  -  Vanaf de Skywalk bij het Drielandenpunt in Vaals heb je in één oogopslag een mooi uitzicht over Duitsland, Nederland en België. De uitkijktoren is 34 meter hoog, met een glazen platform. Durf jij?

Fredair Ballonvaarten

vaals, Limburg (7km)  -  Het Drielandenpunt bekijken vanuit de lucht. Dat kan met Fredair! Stap in één van de ballonnen en kies het luchtruim! Maar er is ook werk aan de winkel: je helpt zelf mee het het opbouwen en weer opruimen van de luchtballon.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van De Wingbergermolen