1

Uitstapjes vlakbij Fietsverhuur Fokkink...

Het Liefdespad

ruurlo, Gelderland (1.06km)  -  Een romantische wandelroute van vijf kilometer door de Achterhoek: het Liefdespad. Geniet samen van de natuur en de verrassende kunstwerken die je op de route tegenkomt.

Openluchtzwembad De Meene

ruurlo, Gelderland (1.24km)  -  Ga kopje onder en geniet van het heldere water in Zwembad De Meene. In dit mooie buitenbad is heerlijke verkoeling in de zomer te vinden!

-aanbevolen door adverteerder-

Pannenkoekenboerderij De Heikamp

ruurlo, Gelderland (2.1km)  -  Het is heerlijk pannenkoeken eten in de monumentale pannenkoekenboerderij De Heikamp. De prachtige omgeving van Ruurlo is uitstekend geschikt voor een mooie fiets- of wandeltocht.

Klimbos Achterhoek

ruurlo, Gelderland (2.1km)  -  Klimbos Achterhoek is voor de echte klauterklazen. Van boomtop naar boomtop klim je via de meest spannende parcoursen. Er zijn maar liefst zes verschillende moeilijkheidsgraden bij hoogtes van drie tot twaalf meter boven de grond.

Boerderijmuseum De Lebbenbrugge

borculo, Gelderland (3.18km)  -  De Lebbenbrugge in Borculo is een uniek erfgoed. Dit historische gebouw diende als boerenhuis, tolboerderij en herberg. Nu is er veel te zien en te ontdekken.

Tuinen van de Wiersse

vorden, Gelderland (3.26km)  -  Geniet van de prachtige natuur tijdens een bezoek aan de Tuinen Van De Wiersse. Varens, bollen, heemplanten en vijvers maken de tuinen tot een pareltje.

Speeltuin De Koppel

borculo, Gelderland (4.81km)  -  Speeltuin De Koppel in Borculo is een buitenspeeltuin met verschillende speeltoestellen. Ook worden er allerlei andere activiteiten georganiseerd.

-aanbevolen door adverteerder-

Zwembad 't Timpke

borculo, Gelderland (5.3km)  -  Een paar minuutjes onder de zonnebank, lekker poedelen in één van de drie bassins en daarna een potje squash: bij zwembad 't Timpke kun je alle kanten op.

Vakantiehuizen op Landgoed Zelle

hengelo, Overijssel (5.43km)  -  Overnachten in de nostalgische omgeving van de Achterhoek ? Dat kan bij landgoed Zelle. Er zijn zes verbouwde boerderijen, vier Finse bungalows en er een boswachterswoning.

Brandweermuseum Borculo

borculo, Gelderland (5.5km)  -  Kruip in de huid van een brandweerman! Het Brandweermuseum in Borculo heeft een enorme verzameling van brandweerspullen. Van brandweerauto's tot handpompen en helmen.

Kristalmuseum

borculo, Gelderland (5.5km)  -  Alles glimt in het Kristalmuseum. Hier zie je een prachtige collectie mineralen, edelstenen, fossielen en kristallen.

De Melktap met maisdoolhof

geesteren, Gelderland (6.18km)  -  Lekkere verse boerenmelk bij het ontbijt! Dat haal je zelf bij De Melktap! Op de boerderij van familie Erinkveld in Geesteren zijn ook heerlijke streekproducten te koop. 's Zomers zet de boer een maisdoolhof uit.

Vakantieboerderij Erve Lieftink

geesteren, Gelderland (6.57km)  -  Boerderij Erve Lieftink trotseerde eeuwen en pronkt in het Gelderse Geesteren. Laat deze eeuwenoude herenboerderij je betoveren en kom eens logeren in het voorhuis.

Pinetum De Belten

vorden, Gelderland (6.88km)  -  Pinetum de Belten is de plek waar duizend verschillende soorten coniferen bij elkaar zijn gebracht. Ontdek deze indrukwekkende verzameling tijdens een mooie wandeling.

Groepshotel De Tienhoeve

hengelo, Gelderland (6.96km)  -  In Groepshotel De Tienhoeve in het Gelderse Hengelo komen groepen beslist tot rust. De omgeving kenmerkt zich door een coulisselandschap met veel bos.

Wijngaard Kranenburg

vorden, Gelderland (7.03km)  -  Vlakbij achtkastelendorp Vorden ligt de 1,5 hectare grote Wijngaard Kranenburg, waar op milieuvriendelijke wijze druiven worden verbouwd.

Als filmster op de foto

geesteren, Gelderland (7.13km)  -  Stap stijlvol in the picture en ontdek de wereld van glitter en glamour. Laat je fotograferen als klassiek Hollywoodkoppel, de nieuwe Dita von Teese of als onschuldige pin-up in jaren vijftig stijl met hoeden, pruiken en vintage make-up.

Wijnhoeve Kunneman

geesteren, Gelderland (7.8km)  -  Wijnhoeve Kunneman is van alle markten thuis. Bezoekers kunnen hier wijngaardgolfen of een uitgebreide rondleiding krijgen. Kom ook eens langs in het proeflokaal.

Zwembad In de Dennen

vorden, Gelderland (7.95km)  -  Zoef van de grote rode glijbaan en geniet van de prachtige natuur van Gelderland. Zwembad In de Dennen is een heerlijk uitje voor zomerse dagen.

Intratuin Lochem

lochem, Gelderland (8.19km)  -  De vele demonstraties en activiteiten maakt winkelen bij Intratuin Lochem nòg leuker.

Kasteel Vorden

vorden, Gelderland (9.38km)  -  Als eregast in een kasteel, dat kan in Vorden! Alle vertrekken van Kasteel Vorden zijn ingericht met antieke schilderijen, porselein en meubilair. Eet en slaap hier in koninklijke sferen.

Museumboerderij Erve Brooks Niehof

gelselaar, Gelderland (10.14km)  -  In museumboerderij Erve Brooks Niehof leer je alles over oude radio's, klederdracht, de bodemvondsten, walvisjacht en textielgeschiedenis van het gebied.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Fietsverhuur Fokkink Tweewielers