1

Uitstapjes vlakbij Bowling Heiloo

Pluktuin Bakkum

castricum aan zee, Noord-Holland (2.67km)  -  Een vrolijke bos verse bloemen pluk je zelf bij Pluktuin Bakkum. Fleurige tulpen in allerlei kleuren tot gladiolen en zonnebloemen: van het voorjaar tot de nazomer is er volop keuze.

Gastenhuis Abdij van Egmond

egmond-binnen, Noord-Holland (2.92km)  -  Al meer dan duizend jaar leeft er een orde van Benedictijnse monniken in Egmond. In hun Abdij van Egmond is plaats voor gasten in het Gastenhuis, een plek van stilte en rust.

Monkey Town Alkmaar

alkmaar, Noord-Holland (2.95km)  -  Een dagje uit in de overdekte speeltuin Monkey Town is één groot feest! De kids kunnen heerlijk klauteren en de begeleider mag gratis mee naar binnen.

Hortus Bulborum

limmen, Noord-Holland (3.16km)  -  Voel de lente in Hortus Bulborum in Limmen: de enige tuin ter wereld die beschikt over maar liefst 4500 soorten historische voorjaarsbolgewassen.

Blindentuin Heukelshof

alkmaar, Noord-Holland (4.61km)  -  Blindentuin Heukelshof in Alkmaar laat visueel beperkten genieten van de natuur! In de heemtuin kun je veel leren over allerlei soorten planten en bloemen, de opschriften zijn in braille.

Multisportpark Berg en Bal

castricum, Noord-Holland (4.71km)  -  Multisportpark Berg en Bal heeft oneindig veel sportieve uitdagingen voor je in petto. In het gezellige park kunnen tennis, squash, skiën, klimmen en vele andere sporten beoefend worden.

Sportpaleis Alkmaar

alkmaar, Noord-Holland (4.83km)  -  Sportpaleis Alkmaar heeft diverse mogelijkheden om zelf te sporten: mountainbike, baanwielrennen of zaalsporten. Je kunt natuurlijk ook naar één van de vele sportevenementen komen kijken. Het Sportpaleis is ook te huur voor evenementen.

Molen van Piet

alkmaar, Noord-Holland (4.96km)  -  Een bezienswaardigheid in de stad Alkmaar: de Molen van Piet. Bewonder deze molen aan de rand van de binnenstad en zie met wat de geluk de wieken draaien. De molen is alleen met speciale evenementen open voor publiek.

Pinokkio Alkmaar

alkmaar, Noord-Holland (5.26km)  -  Op zoek naar nieuwe kleding? Ga eens voor tweedehandskleding! Pinokkio in Alkmaar verkoopt tweedehands kinder- en dameskleding en een collectie gebruikt speelgoed.

Alkmaar Cruises

alkmaar, Noord-Holland (5.3km)  -  Alkmaar Cruises regelt alles voor een gezellige vaartocht. Kies voor een van de vele all-inclusive arrangementen voor een zorgeloze vaart.

Grachtenrondvaart Alkmaar

alkmaar, Noord-Holland (5.32km)  -  Pas op voor je hoofd! De Grachtenrondvaart door Alkmaar voert onder 22 bruggen door en dan moet je wel even bukken. De rondvaart door de grachten is een mooie manier om de stad te bekijken.

Alkmaar Stedentrip

alkmaar, Noord-Holland (5.38km)  -  De Noord-Hollandse stad Arnhem staat bekend om de kaasmarkt, waar je kunt meemaken hoe kaas op de oer-Hollandse manier verhandeld wordt. Daarnaast heeft Alkmaar ook mooie kerken en musea. Inspiratie voor een dagje Alkmaar!

Grafisch Atelier Alkmaar

alkmaar, Noord-Holland (5.4km)  -  Grafisch design in een kunstzinnig jasje. Het Grafisch Atelier in Alkmaar toont het hele jaar door exposities van verschillende kunstenaars. Aanschouw de pracht en praal van deze grafische kunst!

Kaasmarkt Alkmaar

alkmaar, Noord-Holland (5.4km)  -  Vrachtwagens vol kaas rijden af en aan voor de beroemde kaasmarkt in Alkmaar. Kom kijken bij dit traditionele schouwspel met kaasmeisjes, kaasdragers en handelaars.

Huis met de Kogel

alkmaar, Noord-Holland (5.4km)  -  Het Huis met de Kogel aan de Alkmaarse Appelsteeg valt op. Het is een van de twee overgebleven houten huizen in de stad en het kent een bijzondere geschiedenis. Een historie waarvan de kogel op de gevel de stille getuige is.

TAQA Theater De Vest

alkmaar, Noord-Holland (5.41km)  -  TAQA Theater De Vest biedt veel verschillende tentoonstellingen. Ook is er ruim aandacht voor cabaret, show, muziek, musical en ballet. Voor het gezin en de jeugd zijn er gezinsconcerten.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Bowling Heiloo