Uitstapjes vlakbij Bowling Heiloo

Pluktuin Bakkum

castricum aan zee, Noord-Holland (2.67km)  -  Een vrolijke bos verse bloemen pluk je zelf bij Pluktuin Bakkum. Fleurige tulpen in allerlei kleuren tot gladiolen en zonnebloemen: van het voorjaar tot de nazomer is er volop keuze.

's zondags gesloten 

Monkey Town Alkmaar

alkmaar, Noord-Holland (2.95km)  -  Een dagje uit in de overdekte speeltuin Monkey Town is één groot feest! De kids kunnen heerlijk klauteren en de begeleider mag gratis mee naar binnen.

elke dag geopend 

Hortus Bulborum

limmen, Noord-Holland (3.16km)  -  Voel de lente in Hortus Bulborum in Limmen: de enige tuin ter wereld die beschikt over maar liefst 4500 soorten historische voorjaarsbolgewassen.

gesloten, open van  2 april t/m 16 mei, van 10:00 uur tot 17:00 uur 

Rondleiding AFAS Stadion AZ

alkmaar, Noord-Holland (3.49km)  -  De Alkmaarse voetbalclub AZ geeft fans de kans om het echte AZ-gevoel te beleven tijdens een rondleiding door het AFAS Stadion.

geopend op afspraak of bel +31 (0)72 - 54 78 000 

Drafcentrum Alkmaar

alkmaar, Noord-Holland (3.91km)  -  Hoeven zetten zich af in het zand. Welk paard neemt het voortouw? Welkom in Drafcentrum Alkmaar.

soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Cultuurpark De Hout

alkmaar, Noord-Holland (4.26km)  -  Cultuurpark De Hout is het podium van veel uiteenlopende culturele activiteiten.

elke dag geopend 

Blindentuin Heukelshof

alkmaar, Noord-Holland (4.61km)  -  Blindentuin Heukelshof in Alkmaar laat visueel beperkten genieten van de natuur! In de heemtuin kun je veel leren over allerlei soorten planten en bloemen, de opschriften zijn in braille.

elke dag geopend 

Multisportpark Berg en Bal

castricum, Noord-Holland (4.71km)  -  Multisportpark Berg en Bal heeft oneindig veel sportieve uitdagingen voor je in petto. In het gezellige park kunnen tennis, squash, skiën, klimmen en vele andere sporten beoefend worden.

elke dag geopend 

Sportpaleis Alkmaar

alkmaar, Noord-Holland (4.83km)  -  Sportpaleis Alkmaar heeft diverse mogelijkheden om zelf te sporten: mountainbike, baanwielrennen of zaalsporten. Je kunt natuurlijk ook naar één van de vele sportevenementen komen kijken. Het Sportpaleis is ook te huur voor evenementen.

elke dag geopend 

Molen van Piet

alkmaar, Noord-Holland (4.96km)  -  Een bezienswaardigheid in de stad Alkmaar: de Molen van Piet. Bewonder deze molen aan de rand van de binnenstad en zie met wat de geluk de wieken draaien. De molen is alleen met speciale evenementen open voor publiek.

soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Lou & Blue

alkmaar, Noord-Holland (5.2km)  -  Van groot tot klein; voor alle kinderen scoor je de mooiste kinderkleding in de grote winkel van Lou & Blue in Alkmaar. Ook zijn er boekjes, kleine cadeautjes en gadgets te koop.

elke dag geopend 

Pinokkio

alkmaar, Noord-Holland (5.26km)  -  Op zoek naar nieuwe kleding? Ga eens voor tweedehandskleding! Pinokkio in Alkmaar verkoopt tweedehands kinder- en dameskleding en een collectie gebruikt speelgoed.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

De Grote Sint Laurenskerk Alkmaar

alkmaar, Noord-Holland (5.28km)  -  Midden in de binnenstad van Alkmaar rijst de Grote Kerk of Sint Laurenskerk boven alles uit. Het is het grootste en drukstbezochte monument van Alkmaar.

soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Guided Tours - rondleidingen in Alkmaar

alkmaar, Noord-Holland (5.29km)  -  Alkmaar, de stad van kaas, beleef je met Guided Tours. Met een wandeling ontdek de stad.

geopend op afspraak of bel +31 (0)88 84 85 300 

Alkmaar Cruises

alkmaar, Noord-Holland (5.3km)  -  Alkmaar Cruises regelt alles voor een gezellige vaartocht. Kies voor een van de vele all-inclusive arrangementen voor een zorgeloze vaart.

elke dag geopend 

Alkmaarse Bootjes Verhuur

alkmaar, Noord-Holland (5.32km)  -  Bekijk het verrassende Alkmaar op eigen houtje vanaf het water in een gemotoriseerd bootje van de Alkmaarse Bootjes Verhuur.

gesloten, open van  1 mei t/m 30 september, van 10:00 uur tot 21:00 uur 

Grachtenrondvaart Alkmaar

alkmaar, Noord-Holland (5.32km)  -  Pas op voor je hoofd! De Grachtenrondvaart door Alkmaar voert onder 22 bruggen door en dan moet je wel even bukken. De rondvaart door de grachten is een mooie manier om de stad te bekijken.

open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag - soms geopend op zondag 

Stedelijk Museum Alkmaar

alkmaar, Noord-Holland (5.35km)  -  Het Stedelijk Museum Alkmaar vertelt over de geschiedenis van Alkmaar. Er zijn vier afdelingen, elk over een ander deel van de Alkmaarse geschiedenis.

's maandags gesloten 

Kunstuitleen Alkmaar

alkmaar, Noord-Holland (5.37km)  -  Kunstuitleen Alkmaar leent hedendaagse beeldende kunst uit. De kunstliefhebber kan er ook een kijkje nemen.

open op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Bowling Heiloo