Atrium City Hall

den haag, Zuid-Holland (0.06km)  -  Het Atrium in het stadhuis van Den Haag is de ontmoetingsplek voor burgers en bezoekers. Bezoek een van de vele culturele, educatieve en maatschappelijke evenementen!

Primark Den Haag

den haag, Zuid-Holland (0.07km)  -  Primark breidt het aantal kledingwinkels in Nederland uit. In Den Haag is de grootste vestiging gevestigd, vol met betaalbare mode voor mannen, vrouwen, jong en oud.

Amare

den haag, Zuid-Holland (0.16km)  -  In het hart van Den Haag staat het hypermoderne cultureel huis Amare. Broedplaats voor creatief talent en de plek waar je als bezoeker geniet van de mooiste podiumkunsten.

Open Amare

den haag, Zuid-Holland (0.18km)  -  In de openbare ruimte van Amare in Den Haag bezoek je gratis podiumkunsten.

Theater aan het Spui

den haag, Zuid-Holland (0.18km)  -  Theater aan het Spui ligt midden in het culturele hart van Den Haag aan het Spuiplein. Prachtige dans- en toneelvoorstellingen worden in het theater opgevoerd. Ook worden meerdere festivals in het theater georganiseerd, zoals het Holland Dance...

Stedentrips Den Haag

den haag, Zuid-Holland (0.2km)  -  Een dag lekker door de hoofdstad van Zuid-Holland struinen. Den Haag staat bekend om het Vredespaleis. Ook een dagje weg naar het vernieuwde Madurodam is aan te raden.

De Beeldengalerij

den haag centrum, Zuid-Holland (0.2km)  -  Met een wandeling langs De Beeldengalerij bekijk je kunst in het wild. Van Karel Appel tot Haagse Harry, tijdens het winkelen of uitgaan loop je deze beelden letterlijk tegen het lijf.

Afro Indian Market Den Haag

den haag, Zuid-Holland (0.23km)  -  Bij de Afro Indian Market in Den Haag vind je exotische beautyproducten die elders in Nederland niet of nauwelijks verkrijgbaar zijn.

Chinatown

den haag centrum, Zuid-Holland (0.26km)  -  Wandel door de toegangspoort naast de Bijenkorf in de Wagenstraat en je bent midden in Chinatown! Hier vind je alles wat de Aziatische keuken en cultuur te bieden hebben.

De Haagse Passage

den haag, Zuid-Holland (0.27km)  -  Lekker winkelen, wat drinken of gewoon genieten van de architectuur. In de Passage waan je je even in het chique Den Haag van de negentiende eeuw.

Rondleiding Tweede Kamer

den haag, Zuid-Holland (0.29km)  -  Volg een rondleiding door het politieke centrum van Nederland: de Tweede Kamer in Den Haag. ProDemos neemt je mee!

Het Binnenhof in Den Haag

den haag centrum, Zuid-Holland (0.29km)  -  Het Binnenhof is de beroemdste plek in Den Haag. Niet alleen omdat van daaruit ons land geregeerd wordt, ook omdat het een prachtige historische plek is vol iconische gebouwen. Een hotspot voor demonstraties én toeristen.

Lush Den Haag

den haag, Zuid-Holland (0.3km)  -  Benieuwd hoe een winkel vol handgemaakte, onverpakte beautyproducten ruikt? Stap eens binnen bij Lush. Een walhalla vol zeep en heerlijke fair trade verzorgingsproducten.

Yi Jun Peace Museum

den haag, Zuid-Holland (0.31km)  -  Yi Jun streed jarenlang voor vrede en de onafhankelijkheid van Korea, tot zijn moord in Den Haag in 1907. In het Yi Jun Peace Museum wordt hij geëerd.

Pathé Buitenhof

den haag, Zuid-Holland (0.33km)  -  Een dagje Den Haag is af te sluiten met een ontspannend filmavondje in het hart van de stad. In Pathé Buitenhof draaien altijd de nieuwste films.

Bewonder Hollandse Meesters in het Mauritshuis

den haag, Zuid-Holland (0.34km)  -  Het Mauritshuis is een prachtig museum, vol wereldberoemde kunstwerken uit de tijd van Rembrandt en Vermeer. Bekend topstuk is Meisje met de parel van Vermeer, maar het Mauritshuis is nog zoveel meer!

Havana Den Haag

den haag, Zuid-Holland (0.34km)  -  Vier het leven bij Havana Den Haag! Dit café is een gezellige eet- en dansgelegenheid met Cubaanse invloeden.

Bierspeciaal Café De Paas

den haag, Zuid-Holland (0.42km)  -  Echte bierliefhebbers vinden hun weg naar Bierspeciaal Café De Paas, met maar liefst 69 bieren op fles en 12 van het vat.

Museum de Gevangenpoort

den haag, Zuid-Holland (0.43km)  -  In het hart van historisch Den Haag is museum De Gevangenpoort gevestigd. Beleef de geschiedenis van misdaad en straf.

Galerij Prins Willem V

den haag, Zuid-Holland (0.43km)  -  Galerij Prins Willem V is een grote luxe zaal tot de nok toe gevuld met schilderijen en geeft een beeld van de verzameling van Prins Willem V. Bewonder werk van oude meesters als Peter Paul Rubens en Paulus Potter.

Haags Historisch Museum

den haag, Zuid-Holland (0.46km)  -  Het Haags Historisch Museum ligt in hartje Den Haag en verhaalt de geschiedenis van onze politieke hoofdstad.

Museum Bredius

den haag, Zuid-Holland (0.48km)  -  Het Brediusmuseum toont de nagelaten werken van kunstkenner en oud-museumdirecteur Abraham Bredius.

Het Oude Stadhuis

den haag centrum, Zuid-Holland (0.48km)  -  Stap in het Oude Stadhuis in de middeleeuwse sfeer van Den Haag voor een rondleiding. Samen met het Binnenhof en de Grote Kerk behoort het Oude Stadhuis tot de oudste Haagse gebouwen.

seeRotterdam

seeRotterdam

Scoor nu korting op je fietstour! Ga samen met een gids op zoek naar de hotspots van Rotterdam. Op de fiets! Tijdens de fietstocht ontdek je de leukste plekken en de oudste geheimen van de havenstad.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Pathé Spuimarkt