Uitstapjes vlakbij Vergaderen in Limburgs Museum

Museum van Bommel van Dam

venlo, Limburg (0.09km)  -  Museum van Bommel van Dam is een stedelijk museum met een ruime collectie moderne en hedendaagse kunst. Museum van Bommel van Dam heeft een groot aanbod van schilder-, teken- en beeldhouwkunst en fototentoonstellingen.

Ontdek Venlo

venlo, Limburg (0.21km)  -  Het sfeervolle Venlo is als één van de oudste plaatsen van Nederland zeker een bezoekje waard. Met maar liefst 469 gemeentelijke en rijksmonumenten is er in deze stad genoeg te zien.

Kinderboerderij Hagerhof

venlo, Limburg (1.53km)  -  Maak kennis met alle dieren van de kinderboerderij. Ze staan al te wachten om geknuffeld en geaaid te worden! Na afloop kun je heerlijk genieten van pannenkoeken in het pannenkoekenrestaurant.

Océ Museum

venlo, Limburg (1.94km)  -  Ontdek de bijzondere historie van familiebedrijf Océ in het Océ Museum in Venlo. Kom erachter hoe de techniek voor het kleuren van boter zich ontwikkelde tot innovatieve printtechnieken.

Monkey Town Venlo

venlo, Limburg (3.76km)  -  Ontdek hoe kinderen zich kunnen uitleven spelen bij Monkey Town Venlo. Kinderen van 1 tot 12 jaar kunnen klimmen, glijden en rennen in de uitdagende en veilige binnenspeeltuin in Monkey Town.

De Verborgen Tuin

venlo, Limburg (4.66km)  -  Ontdek een prachtig stukje verborgen natuur in De Verborgen Tuin in Venlo. Geniet van de vele soorten bloemen, planten en vijvers bij het kabbelende water.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Vergaderen in Limburgs Museum