Uitstapjes vlakbij Dolfijn watersport

Pannekoekenbakker Plasmolen

plasmolen, Limburg (2.51km)  -  Kom naar Limburg en geniet van een van de 250 verschillende pannenkoeken bij de Pannekoekenbakker in Plasmolen. Ook biedt de Pannekoekenbakker arrangementen aan. Leuk voor een familiedag, kinderfeestje of bedrijfsuitje.

Imkerij Immenhof

heumen, Gelderland (2.85km)  -  Bij Imkerij Immenhof is alle informatie te vinden over de honingbij. Naast de informatie van het bezoekerscentrum, worden er ook lezingen gegeven. Pas op dat je niet (aan)gestoken wordt!

Golfhuisje Plasmolen

plasmolen, Limburg (3.11km)  -  Elke baan van midgetgolfbaan 't Golfhuisje heeft een minimale lengte van 12 meter. Hier kun je lekker actief bezig zijn met de hele familie! En voor- of achteraf lekker genieten in de brasserie!

Pitch&Putt Golf Molenhoek

molenhoek, Limburg (3.31km)  -  Pitch&Putt Molenhoek is voor Nederlandse begrippen een erg 'buitenlandse baan'. Dat komt door de hoogteverschillen van het Limburgse heuvelland. Dat maakt het golfen extra uitdagend!

Wijnhoeve de Colonjes

groesbeek, Gelderland (4.22km)  -  Altijd al eens willen weten hoe biologische wijn wordt gemaakt? Tijdens een rondleiding op wijnhoeve de Colonjes in Groesbeek kom je alles te weten!

Eethuis De Diepen

milsbeek, Limburg (4.93km)  -  Sluit een fiets- of wandeltocht af met een overheerlijke pannenkoek bij eethuis De Diepen in het Limburgse Milsbeek en beleef het sentiment van vroeger met een oud-Hollands spel.

Boerengolf De Horst

groesbeek, Gelderland (5.35km)  -  Trek die boerenkiel maar uit de kast en de klompen uit het stof. Zet je beste Hollandse boerenbeentje voor en ga boerengolven tussen de koeien!

Intratuin Malden

malden, Gelderland (5.91km)  -  Koop een mooi boeket bij de Bloemenshop, geniet van een hapje en een drankje bij het Tuincafé en krijg inspiratie voor de eigen tuin bij de Intratuin in Malden.

Agrarisch Museum De Lage Hof

overasselt, Gelderland (7.04km)  -  Ontdek hoe het er rond 1900 op een boerderij aan toe ging in Agrarisch Museum De Lage Hof. Voor oudere mensen een feest van herkenning en voor jonge mensen een grote ontdekking!

Restaurant St. Walrick

overasselt, Gelderland (7.33km)  -  Vlakbij het natuurreservaat De Overasseltste en Hatertse Vennen ligt dit gezellige restaurant waar je zowel à la carte als pannenkoeken kunt eten. Heerlijk na afloop van een wandeling door de prachtige natuur.

Museum Het Petershuis

gennep, Limburg (7.59km)  -  Museum Het Petershuis beschikt over een collectie van archeologische en hedendaagse voorwerpen uit de regio. Het museum vormt een belangrijk onderdeel van de historie van Gennep.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Dolfijn watersport