Uitstapjes vlakbij Realistic Sports & Leisures...

Stoomgemaal Halfweg

halfweg, Noord-Holland (1.37km)  -  Stoomgemaal Halfweg is het oudste stoomgemaal ter wereld. In vroeger tijden pompte het gemaal 25.000 liter water per seconde op. Tegenwoordig is het een museum met een aantal draaidagen per jaar.

Race Planet Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (1.98km)  -  Rijden en racen: daar draait het om bij Bleekemolens Race Planet. In dit indoor recreatiecentrum kun je karten op de twee kartbanen, maar ook lasergamen, bowlen en roller skaten!

Jimmy's Speelparadijs

amsterdam, Noord-Holland (1.98km)  -  Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het doen in Jimmy's Speelparadijs! Niet alleen klimmen, klauteren, springen en van de glijbanen roetsjen, maar ook rolschaatsen of racen met Formule 1-wagens.

Lasertag Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (2.12km)  -  Kom langs met vrienden of collega's bij Lasertag Amsterdam! Op twee stoere velden vol verstopplekjes speel je een spannend potje lasergame!

Monkey Town Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (4.05km)  -  Kom spelen bij Monkey Town Amsterdam, de grootste overdekte speeltuin in de hoofdstad. Klim en klauter in de Funhouse en speel met licht in de Schaduwkamer.

Sloterparkbad Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (4.65km)  -  Het Sloterparkbad in Amsterdam is één van de grootste zwembaden in Nederland. Er is onder meer een 50-meter wedstrijdbad, een springbassin en een recreatiebad.

De Dagtoertaxi

amsterdam, Noord-Holland (4.67km)  -  Ga een dag op reis zonder zorgen. De chauffeur van de dagtourtaxi brengt je voor een gunstig tarief waarheen je maar wilt. Huur hem voor een enkele reis, dagretour of een compleet dagje uit.

Van Eesteren Museum

amsterdam, Noord-Holland (5km)  -  Wandel in Amsterdam door de wijken die zijn opgezet door stedenbouwkundige Cornelis van Eesteren. In de museumwoning kun je de details bekijken van zijn typische jaren 50-huizen. Buiten- en binnenmuseum vormen samen het Van Eesteren Museum.

Mountain Network Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (5.9km)  -  Kom klimmen bij Mountain Network Amsterdam in 'De Eretribune'. Dit sportcomplex heeft ook een woonvoorziening en is bedoeld voor sportende studenten. Doe mee aan klimcursussen, klimwedstrijden of vier een groepsuitje op de muur!

Amaze Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (6.16km)  -  Ga op een audiovisuele trip vol spectaculaire lichteffecten, lasers, visuals, rook en indringend geluid bij Amaze. Ontwikkeld door evenementenorganisator ID&T!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Realistic Sports & Leisures Amsterdam