Uitstapjes vlakbij Realistic Sports & Leisures...

Stoomgemaal Halfweg

halfweg, Noord-Holland (1.37km)  -  Stoomgemaal Halfweg is het oudste stoomgemaal ter wereld. In vroeger tijden pompte het gemaal 25.000 liter water per seconde op. Tegenwoordig is het een museum met een aantal draaidagen per jaar.

vandaag nog gesloten, geopend 31 maart t/m 6 november 

Fruittuin van West

amsterdam, Noord-Holland (1.54km)  -  Haal je boodschappen in de bio-winkel of pluk zelf fruit in de boomgaard bij de Fruittuin van West.

's maandags gesloten 

Maak je eigen zandsculptuur

amsterdam, Noord-Holland (1.74km)  -  De mooiste creaties maak je van natuurelementen. Waan je een zandkunstenaar en maak je eigen zandsculptuur! Leuk met een vrijgezellenfeestje of bedrijfsuitje.

elke dag geopend 

Race Planet Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (1.98km)  -  Rijden en racen: daar draait het om bij Bleekemolens Race Planet. In dit indoor recreatiecentrum kun je karten op de twee kartbanen, maar ook lasergamen, bowlen en roller skaten!

elke dag geopend 

Jimmy's Speelparadijs

amsterdam, Noord-Holland (1.98km)  -  Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het doen in Jimmy's Speelparadijs! Niet alleen klimmen, klauteren, springen en van de glijbanen roetsjen, maar ook voetballen in de pannakooi, mee met de monorail of rolschaatsen.

elke dag geopend 

Bleekemolens Race Planet Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (1.98km)  -  Leef je uit op de indoor kartbanen van Bleekemolens Race Planet Amsterdam en bekijk ook de populaire groepsarrangementen.

elke dag geopend 

Silverstone Indoorkarting - Lasergames - Partycenter

zwanenburg, Noord-Holland (2.11km)  -  Op zoek naar een locatie voor een gezellig feestje en vermaak? Silverstone biedt een scala aan activiteiten voor uren plezier. Zelfs aan een goede afsluiter is gedacht!

's maandags gesloten 

Speel Room Escape in een historische munitieopslag

amsterdam, Noord-Holland (2.12km)  -  Speel een spannend spel met je collega's of vrienden: Room Escape! Dit wereldwijd populaire spel is teambuilding van de bovenste plank. Probeer samen binnen een uur te ontsnappen uit een afgesloten kamer.

geopend op afspraak of bel +31 (0)20 - 46 35 850 

Lasertag Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (2.12km)  -  Kom langs met vrienden of collega's bij Lasertag Amsterdam! Op twee stoere velden vol verstopplekjes speel je een spannend potje lasergame!

elke dag geopend 

EXCLUSIEVE KORTING
5% korting

Groepsuitjes bij UP Events

amsterdam, Noord-Holland (2.12km)  -  Van groepsspellen en spannende activiteiten tot diners en discofeestjes om mee af te sluiten: UP Events verzorgt je groepsuitje van A tot Z.

geopend op afspraak of bel +31 (0)20 463 58 50 

Bijenpark Amsterdam - Imkermuseum

amsterdam, Noord-Holland (2.35km)  -  Hoe komen wij aan onze honing? Ontdek de bijenwereld van de imker in het Imkermuseum. Hier vind je allerlei bijzondere voorwerpen die de imker gebruikt bij zijn werk.

vandaag nog gesloten, geopend 1 mei t/m 1 oktober, van 11:00 uur tot 18:00 uur 

Bosspeelplaats Eendrachtspark

amsterdam, Noord-Holland (3.59km)  -  Ga op avontuur in het Woeste Westen van Nederland! Leef je uit in het natuurbos, het avonturenbos, de bosweide en nog veel meer.

elke dag geopend 

FOOTgolf Nederland

spaarndam, Noord-Holland (3.82km)  -  Speel een potje footgolf op de grootste footgolfbaan van Europa! Een sportieve combinatie van voetbal, golf en midgetgolf.

in het weekend geopend 

Monkey Town Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (4.05km)  -  Kom spelen bij Monkey Town Amsterdam, de grootste overdekte speeltuin in de hoofdstad. Klim en klauter in de Funhouse en speel met licht in de Schaduwkamer.

elke dag geopend 

Een dagje privésauna Spa 1001 is een sprookje

amsterdam, Noord-Holland (4.22km)  -  Laat de drukke stad even voor wat het is en stap privésauna Spa 1001 binnen: een spa waar je tot rust komt in een oosterse oase.

elke dag geopend 

Street Art Museum Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (4.35km)  -  Naast het centrum van Amsterdam ook Nieuw-West leren kennen? Ontdek de verhalen van de buurt in het Street Art Museum Amsterdam (SAMA) met dagelijkse tours.

elke dag geopend 

Natuurspeeltuin de Natureluur

amsterdam, Noord-Holland (4.42km)  -  Leer alles over de planten en beestjes in het Sloterpark en verken het park op een speelse manier. In De Natureluur is iedereen welkom!

elke dag geopend 

Ga samen of solo de uitdaging aan in Klimhal Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (4.59km)  -  Klimhal Amsterdam is de grootste klimhal van de Benelux en ligt vlak naast het station. Klauteren, klimmen, abseilen - er zijn meer dan driehonderd routes die je kunt uitproberen. De klimwanden zijn 21 meter hoog... Durf jij de uitdaging aan?

elke dag geopend 

Sloterparkbad Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (4.65km)  -  Het Sloterparkbad in Amsterdam is één van de grootste zwembaden in Nederland. Er is onder meer een 50-meter wedstrijdbad, een springbassin en een recreatiebad.

elke dag geopend 

De Dagtoertaxi

amsterdam, Noord-Holland (4.67km)  -  Ga een dag op reis zonder zorgen. De chauffeur van de dagtourtaxi brengt je voor een gunstig tarief waarheen je maar wilt. Huur hem voor een enkele reis, dagretour of een compleet dagje uit.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 25 09 89 34 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Realistic Sports & Leisures Amsterdam