Uitstapjes vlakbij Het Foute Semi-Seventies Feest

Très Jolie - Fruittuin

achterveld, Gelderland (2.21km)  -  Bezoek de fruittuin Très Jolie in Achterveld en ontdek het een biologisch bedrijf dat allerlei soorten kleinfruit teelt (bessen, bramen, frambozen etc.). De tuin is ook een plek voor ontspanning en rust in het hart, geniet hier van de natuur.

De Glinstertuin

de glind, Gelderland (2.56km)  -  Bezoek de Glinstertuin, een ecologische kwekerij aan de zuidkant in De Glind. In de Glinstertuin worden er veel verschillende soorten tuinbouwplanten, bloemen, vruchten, kruiden en noten gekweekt. Ontdek de tuin en beleef de natuur, geniet van de...

Kringloop Leusden

leusden, Utrecht (4.01km)  -  Vintage en brocante is helemaal hip! Koop je tweedehands spullen bij Kringloop Leusden. Drink een lekker bakje koffie en shop je spullen bij elkaar.

Zwembad Octopus

leusden, Utrecht (4.56km)  -  Een dagje actief of ontspannen waterplezier beleef je bij zwembad Octopus in Leusden. Vermaak je in de spannende stroomversnelling of roetsj van de spectaculaire waterglijbaan.

De Schammer

stoutenburg, Utrecht (4.91km)  -  De Schammer werd aangelegd om de Gelderse Vallei in zijn oude glorie te herstellen. Inmiddels is de natuur er hersteld en is het een puur, ruig natuurgebied geworden. De Schammer is geliefd bij wandelaars.

Huize Scherpenzeel

scherpenzeel, Gelderland (5.24km)  -  Het romantische Huize Scherpenzeel, een statig zestiende-eeuws kasteel omringd door zes hectare park met vijvers, biedt alles voor een geslaagde bijeenkomst.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Het Foute Semi-Seventies Feest