Uitstapjes vlakbij Skûtsje zeilen voor groepen

Groepsaccommodatie Zeilschool It Beaken

heeg, Friesland  -  Bij Zeilschool It Beaken in het Friese Heeg biedt het vaarwater talloze mogelijkheden voor een fantastisch zeilkamp. Leuk voor kinderen en jongeren!

geopend, elke dag geopend 

Skûtsjeverhuur Haghe - Skûtsje zeilen

heeg, Friesland (0.39km)  -  Kom in Friese sferen bij Skûtsjeverhuur Haghe! Speel boerengolf, ga fierljeppen of waag je op een zeilboot om te skûtsje zeilen.

elke dag geopend 

Restaurant Jonas in den Walvis

heeg, Friesland (0.41km)  -  Geniet van heerlijk eten in het restaurant Jonas In Den Walvis in Heeg. Het restaurant ademt een nostalgische sfeer en werkt met streekproducten.

open op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Galerie De Scheepskamer

heeg, Friesland (0.49km)  -  Geïnspireerd door zee, zeilen, schepen en havens. In galerie De Scheepskamer hangen allerlei schilderijen en foto's met, zoals de naam al doet vermoeden, een nautisch thema. Schip Ahoy!

open op zaterdag - soms geopend op zondag 

Sportieve bedrijfsuitjes op het water

heeg, Friesland (0.84km)  -  Zoek de uitdaging met collega's of vrienden op het Friese water. Strijd met een zeilboot of ga sloepvaren! Of blijf aan wal voor spannende outdoor activiteiten. Ottenhome Heeg neemt je op sleeptouw!

geopend op afspraak of bel +31 (0)515 - 44 28 98 

Camping Oan é Poel

heeg, Friesland (0.9km)  -  Camping Oan é Poel ligt heerlijk rustig op een eilandje in een meertje. De camping is uitstekend geschikt voor iedereen die van watersport houdt. De camping hoort bij een boerderij en heeft een eigen jachthaven. Via een brug is de camping bereikbaar

geopend, elke dag geopend 

Camping Vrijhaven

heeg, Friesland (1.16km)  -  Voor de echte zeilliefhebber is Camping Vrijhaven een waar paradijs. In het hoogseizoen verzorgt de camping permanent zeillessen.

geopend, elke dag geopend 

Camping De Rakken

woudsend, Friesland (2.5km)  -  Camping De Rakken is een gezellige camping in de meest waterrijke provincie van Nederland: Friesland. De camping heeft zelfs een eigen jachthaven. Een ideale vakantieplek voor de watersportliefhebber!

elke dag geopend 

Stadsherberg Het Wapen van IJlst

ijlst, Friesland (4.91km)  -  Wie de Friese elfstedenstad IJlst wil ontdekken begint bij Stadsherberg Het Wapen van IJlst. Eerst een kopje koffie met gebak, dan de stad in en 's avonds terug voor een borrel en een overnachting.

elke dag geopend 

Museum Houtstad IJlst

ijlst, Friesland (5.15km)  -  Alles over schaatsen vind je in het Doe- en Kijkcentrum Nooitgedagt in het Friese Elfstedenstad IJlst. Het museum bevindt zich in de oude schaatsfabriek Jan Jarigs Nooitgedacht.

open op zondag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 

Houtzaagmolen De Rat

ijlst, Friesland (5.2km)  -  Houtzaagmolen De Rat is nog vaak aan het draaien. Het oude houtzagersambacht kan hier volop worden ervaren!

open op zaterdag - soms geopend op woensdag, donderdag en vrijdag 

Watersportcamping De Bearshoeke

oudega, Friesland (5.24km)  -  Watersporters zijn bij watersportcamping De Bearshoeke op het juiste adres. Gelegen in het mooie, Friese Merengebied zijn de mogelijkheden eindeloos!

geopend, elke dag geopend 

Paviljoen en restaurant Badmeester Keimpe

balk, Friesland (6.75km)  -  Badmeester Keimpe is ideaal voor lekker luieren op het terras of juist dansen op livemuziek.

geopend, open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag 

Bungalowpark Markant

balk, Friesland (6.76km)  -  Geniet van een vakantie op Bungalowpark Markant, een ideaal vertrekpunt om de Friese wateren te ontdekken. Waterplezier is hier gegarandeerd!

geopend, elke dag geopend 

Recreatiepark Marswâl

balk, Friesland (6.96km)  -  Recreatiepark Marswâl ligt direct aan het Slotermeer. Huur hier een villa, chalet of campingplaats met boot en geniet van uren vaar- en zwemplezier!

elke dag geopend 

Speelparadijs Ballorig Sneek

sneek, Friesland (7.53km)  -  Ballorig Sneek is een overdekt speelparadijs waar kinderen heerlijk kunnen uitrazen op diverse speeltoestellen, ongeacht de weersomstandigheden.

elke dag geopend 

Toeren met een solex of een DAF 33

harich, Friesland (7.58km)  -  Ga terug in de tijd met een nostalgische solex of een prachtige DAF 33. Solex Verhuur Friesland heeft de leukste ideeën voor een dagje toeren, compleet met lange solexjas of zo'n grappig automaatje!

elke dag geopend 

Heerlijk in een sloep varen op de Friese meren

oppenhuizen, Friesland (7.7km)  -  Stap in een sloep voor een prachtige rondvaart over de Friese meren. Een ervaren schipper laat je de mooiste plekjes zien. De elektrische sloep is muisstil, zodat je kunt genieten van de rust om je heen.

elke dag geopend 

Recreatiepark Idskenhuizen

idskenhuizen, Friesland (7.72km)  -  Recreatiepark Idskenhuizen is een gezellige familiecamping aan het water. Vlakbij is een strandje en het terrein zelf beschikt over een leuke speeltuin.

elke dag geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Skûtsje zeilen voor groepen