1

Uitstapjes vlakbij Dynamo Workshops

Next Level Escape Room Eindhoven

eindhoven, Noord-Brabant (0.14km)  -  Steek de koppen bij elkaar, los raadsels en puzzels op en ontsnap binnen zestig minuten uit een van de drie escape rooms van Next Level Escape Room Eindhoven! Maak er een gezellige dag uit van met een van de arrangementen.

Muziekgebouw Frits Philips Eindhoven

eindhoven, Noord-Brabant (0.16km)  -  Genieten van allerlei soorten muziek kan in Muziekgebouw Frits Philips Eindhoven. Het muziekcentrum ligt in Eindhoven in een gedeelte waar al veel cultuur te snuiven is: the place to be voor muziekliefhebbers.

Humoristische burlesqueshow in Rouge

eindhoven, Noord-Brabant (0.2km)  -  Met een combinatie van cabaret, muziek en burlesque creëert Rouge Eindhoven een spannend avondje uit. Geniet tijdens de twee uur durende show van babes en bitches en spectaculaire dansacts tot diep in de nacht!

Winkelcentrum Heuvel Eindhoven

eindhoven, Noord-Brabant (0.24km)  -  Winkelcentrum Heuvel Eindhoven is met honderd winkels een van de mooiste winkelcentra van Nederland. Het gebouw lijkt op een modern kasteel.

Van Abbemuseum

eindhoven, Noord-Brabant (0.35km)  -  Het Van Abbemuseum is een van dé musea van de hedendaagse en moderne kunst. Sommige stukken uit de collectie dateren al uit 1909!

Pathé Eindhoven

eindhoven, Noord-Brabant (0.35km)  -  Kom naar Pathé Eindhoven en wordt verrast door de grote hoeveelheid nieuwe films, waarvan sommige in fantastische IMAX-beleving!

Primark Eindhoven

eindhoven, Noord-Brabant (0.37km)  -  Primark Eindhoven is een vestiging van de Ierse winkelketen in Nederland. Primark verkoopt betaalbare kleding en mikt vooral op jongeren.

Gamestate Eindhoven

eindhoven, Noord-Brabant (0.42km)  -  Get your game on! In Gamestate Eindhoven vind je heel veel games. Speel Mario Kart, waag je aan een gokspel of daag elkaar uit voor een battle. Leuk: met elke game spaar je tickets, waarmee je prijzen kunt winnen.

Word een onderzoeker in het Philips Museum

eindhoven, Noord-Brabant (0.42km)  -  Het verhaal van Philips leidt je van een piepklein draadje tot een bedrijf dat over de hele wereld bekend is. Een inspirerende historie, die het Philips Museum op een boeiende wijze vertelt. Ga hier zelf aan de slag als onderzoeker!

BoulesBitesBar Eindhoven

eindhoven, Noord-Brabant (0.42km)  -  Speel Jeu De Boules op de professionele banen van BoulesBitesBar Eindhoven en geniet van hapjes en drankjes. De BoulesBitesBar staat voor mix van gezelligheid, plezier eten en drinken.

Ontdek Eindhoven met een stedentrip

eindhoven, Noord-Brabant (0.48km)  -  Een dagje met familie, vriendinnen, of het bedrijf naar Eindhoven? Beleef Eindhoven met de zinnenprikkelende groepsprogramma's van de Eindhoven Brandstore/VVV.

Coffeelab Eindhoven Station

eindhoven, Noord-Brabant (0.48km)  -  Bij Coffeelab in Eindhoven kun je pal naast het station terecht in een indoor tuin waar ze heerlijke koffie serveren.

De Bijenkorf Eindhoven

eindhoven, Noord-Brabant (0.53km)  -  Winkelliefhebbers opgelet: vlak bij het station van Eindhoven bevindt zich een heuse Bijenkorf. Verdwaal in luxe en geniet van het aanbod!

Stap in een droomwereld van licht

eindhoven, Noord-Brabant (0.57km)  -  Welkom in een verbeeldingswereld van licht, geluid en interactie bij Motion Imagination Experience. Laat je verrassen door lichtspektakels met meeslepende muziek en enorme vloerprojecties. En ontsnap even helemaal aan de dagelijkse realiteit.

Coffee Experiences

eindhoven, Noord-Brabant (0.66km)  -  Ben je een echte koffieliefhebber? Bij Coffee Experiences in Eindhoven maak je kennis met allerlei koffieculturen en koffietijdperken!

Bewonder de bijzondere auto's in het DAF Museum

eindhoven, Noord-Brabant (0.69km)  -  De DAF, in alle soorten en maten, speelt de hoofdrol in het Brabantse DAF Museum. Snuif de nostalgie op en bewonder de stoere sportauto's en legertrucks. Vergeet niet het pronkstuk te bekijken... de DAF Siluro!

Parktheater Eindhoven

eindhoven, Noord-Brabant (0.98km)  -  Cabaret, circus, ballet, opera, toneel... Het Park Theater Eindhoven heeft een gevarieerd programma. De voorstellingen worden gehouden in een sfeervolle ambiance.

Philips Stadion: thuishaven van voetbalclub PSV

eindhoven, Noord-Brabant (1.01km)  -  Op de plek van het huidige Philips Stadion speelt voetbalclub PSV Eindhoven al meer dan honderd jaar haar thuiswedstrijden. Bezoek het stadion tijdens een wedstrijd, wanneer de stoeltjes gevuld zijn met maar liefst 35.000 toeschouwers. Proef de...

Edelsteenslijperij De Steenarend

eindhoven, Noord-Brabant (1.54km)  -  Alles over edelstenen ontdek je in De Steenarend. De mooiste stenen glinsteren je hier tegemoet! In de slijperij kun je je persoonlijke sieraad laten maken. Het museum herbergt een grote verzameling van mineralen, edelstenen en fossielen.

Ton Smits Huis

eindhoven, Noord-Brabant (1.71km)  -  Een groot deel van de collectie van cartoonist en kunstschilder Ton Smits is te bewonderen in het Ton Smits Huis.

De Ontdekfabriek

eindhoven, Noord-Brabant (1.85km)  -  Avonturen beleef je in De Ontdekfabriek! Nieuwsgierige kinderen zijn hier welkom om met hun ogen en handen op ontdekkingstocht te gaan in de oude fabriek.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Dynamo Workshops