Pathé Nijmegen
Pathé Nijmegen

Bioscoop Pathé in Nijmegen is gebouwd op een naaldenfundering. Dit is gedaan om de bodem waarin veel archeologische vondsten liggen, te sparen. Toch een leuk detail als je daarboven, in één van de zeven bioscoopzalen, geniet van een film. Zaal één van Pathé Nijmegen heeft een opvallend groot scherm: maar liefst 230 vierkante meter. Dit is één van de grootste schermen van Nederland. Het geeft een enorme filmbeleving, wat nog wordt versterkt door het perfecte Dolby Atmos-geluid. In de pauze of na afloop van de film kun je bij goed weer een drankje nemen op het buitenterras aan de recreatieplas.

Zak lekker achterover in het pluche en geniet van blockbusters of van internationale arthousefilms en natuurlijk alles wat daartussen zit. Pathé heeft naast films ook een cultureel programma. Ga naar de bios voor een opera of balletvoorstelling. Via de satelliet wordt live verbinding gemaakt met voorstellingen uit de hele wereld. Zo zit je gewoon op de eerste rang, maar dan tegen een veel voordeliger tarief.

Pathé Nijmegen is ook uitermate geschikt voor zakelijke gelegenheden. Bedrijven maken gebruik van de zalen voor een vergadering of congres. In de grootste zaal met ongeveer 700 stoelen kan de vloer omhoog, waardoor er een extra beursvloer ontstaat.

Pathé Nijmegen in Nijmegen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag en kinderfeestje (vanaf € 6,50 p.p.). Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Het opvallende gebouw van CineMec. Foto: CineMec
Het interieur van CineMec Nijmegen. Foto: CineMec
Het opvallende gebouw van CineMec. Foto: CineMec
Het opvallende gebouw van CineMec. Foto: CineMec