veluwe

Veluwe Natuurpark (24)

Park Klarenbeek

ARNHEM, GELDERLAND - Park Klarenbeek is een prachtig stukje natuur dat bewaard is gebleven tijdens de uitbreiding van de stad Arnhem. Wat vroeger deel was van één van de oudste landgoederen van de stad, is nu een stadspark.

elke dag geopend

entree gratis

Wisentensafari op de Veluwe

KOOTWIJK, GELDERLAND - Verken een verborgen stukje Veluwe en spot wisenten in hun natuurlijke omgeving. Dit kan per fiets of lopend. Wie weet zie je tijdens de reis ook herten en wilde zwijnen.

soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

entree vanaf € 12,50

De Bosjuffrouw

BEEKBERGEN, GELDERLAND - De Bosjuffrouw neemt haar bezoekers mee over de Veluwe langs wonderen en bijzonderheden. Beleef vrolijke avonturen en hoor prachtige verhalen!

elke dag geopend

entree onbekend

Zuid-Ginkelse Heide

EDE, GELDERLAND - De Ginkelse Heide in de gemeente Ede is een prachtig heidegebied, afgewisseld met bos. Er graast een schaapskudde en er zijn vaak vliegeraars te vinden.

elke dag geopend

entree gratis

Informatiecentrum Renkums Beekdal

RENKUM, GELDERLAND - Informatiecentrum Renkums Beekdal is mooi gelegen, aan de rand van het beekdal. Het centrum heeft vaste en wisselende exposities, een kleine natuurwinkel en een assortiment streekproducten. Je komt hier alles te weten over de Renkumse Poort.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

entree gratis

Kootwijkerzand

KOOTWIJK, GELDERLAND - Het Kootwijkerzand voelt buitenlands aan, maar het ligt in Nederland! Maak kennis met een van de grootste zandgebieden van Europa met door de wind gevormde duinen.

elke dag geopend

entree gratis

Van de redactie

UITagenda