Activiteiten vlakbij Vollemaanwandeling Veluwe -...

Radio Kootwijk

radio kootwijk, Gelderland (0.31km)  -  Radio Kootwijk is gebouwd rond het zendstation uit 1918 dat zorgde voor direct contact met Nederlands-Indië. De imposante 'Kathedraal' midden op de heide valt direct op. Het gebouw is soms toegankelijk voor publiek, het natuurgebied het hele jaar.

elke dag geopend 

Wisentensafari op de Veluwe

kootwijk, Gelderland (2.61km)  -  Verken een verborgen stukje Veluwe en spot wisenten in hun natuurlijke omgeving. Dit kan per fiets of lopend. Wie weet zie je tijdens de reis ook herten en wilde zwijnen.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 53177809 

Jachthuis Sint Hubertus

hoenderloo, Gelderland (5.87km)  -  Jachthuis Sint Hubertus, ontworpen door de beroemde architect Berlage, was het huis van het echtpaar Kröller-Müller.

geopend op afspraak of bel +31 (0)55 - 833 0833 

Ugcheler Markepad

ugchelen, Gelderland (6.06km)  -  Geniet van bos, hei, vennetjes en sprengen op klompenpad het Ugcheler Markepad. Hier zie je natuur, maar ook de hoge akkers van de enk.

elke dag geopend 

Uitkijktoren Kootwijkerzand

kootwijk, Gelderland (6.2km)  -  Vanaf de uitkijktoren heb je prachtig uitzicht over de Veluwe. De toren is twaalf meter hoog.

elke dag geopend 

Uitkijktoren De Zandloper

kootwijk, Gelderland (6.2km)  -  Beklim uitkijktoren De Zandloper en ontdek het grootste zandverstuivingsgebied van West-Europa. Ontdek ook hoe de bijzondere toren aan zijn naam is gekomen.

elke dag geopend 

Kootwijkerzand

kootwijk, Gelderland (6.2km)  -  Het Kootwijkerzand voelt buitenlands aan, maar het ligt in Nederland! Maak kennis met een van de grootste zandgebieden van Europa met door de wind gevormde duinen.

elke dag geopend 

Het Aardhuis - bezoekerscentrum en wildpark

hoog soeren, Gelderland (6.41km)  -  Het Aardhuispark is het bezoekerscentrum van Kroondomein Het Loo, een koninklijk landgoed. Begin in het historische jachtchalet en maak een wandeling door het wildpark, waar edelherten, damherten en reeën leven.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Historische Collectie Korps Nationale Reserve

harskamp, Gelderland (6.86km)  -  De Historische Collectie Korps Nationale Reserve laat de geschiedenis van het korps zien, de vrijwilligers van de Landmacht.

vandaag nog gesloten, geopend 30 april t/m 1 oktober, van 13:00 uur tot 17:00 uur 

Escapepark Veluwe

apeldoorn, Gelderland (7.06km)  -  Een bijzondere locatie kan voor een Escapepark op de Veluwe natuurlijk niet ontbreken! Stap binnen in een houten huis in het bos en probeer binnen zestig minuten te ontsnappen.

geopend op afspraak of bel +31(0)88 554 6610 

Vakantie- en wellnesspark De Eikensingel

uddel, Gelderland (7.18km)  -  Een luxe bubbelbad buiten naast het huisje en ook nog een verwarmd zwembad en een sauna ter beschikking! Vakantiepark De Eikensingel combineert een ontspannen vakantie met weldadige wellness.

geopend op afspraak of bel +31 (0)59 356 2645 

Kofferbakverkopen in Apeldoorn

apeldoorn, Gelderland (7.25km)  -  De Apeldoornse kofferbakverkopen zorgen voor een kleurrijk lint van kleedjes naast auto's langs het Kanaal. De snuffelmarkt is alleen in de zomermaanden, wekelijks op zaterdag.

vandaag nog gesloten, geopend 23 juli t/m 20 augustus, van 08:30 uur tot 15:00 uur 

Tropische vlindertuin De Passiflorahoeve

harskamp, Gelderland (7.51km)  -  Prachtige vlinders in allerlei kleuren fladderen rond in de vijf verschillende vlindertuinen van De Passiflorahoeve. De meest uitgebreide vlindertuin van Europa!

vandaag nog gesloten, geopend 21 mei t/m 1 oktober, van 10:00 uur tot 17:00 uur 

't Pannekoekhuis Hoenderloo

hoenderloo, Gelderland (7.62km)  -  Bij 't Pannekoekhuis Hoenderloo staan wel tachtig verschillende soorten pannenkoeken op de kaart. De pannenkoeken worden op ambachtelijke wijze gebakken.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag 

Boerderij het Molentje

garderen, Gelderland (7.69km)  -  Boerderij het Molentje deed vroeger dienst als noodstop voor reizigers. Nu is het een heerlijke locatie voor bedrijfsuitjes en andere feestjes.

geopend op afspraak of bel +31 (0)577 460 455 

Ouwendorperhoeve

garderen, Gelderland (8.15km)  -  Maak kennis met verschillende diersoorten bij de Ouwendorperhoeve. De boerderij geeft een ware boerderijbeleving. Ook worden hier leuke boerenmarkten en festijnen gehouden.

open op vrijdag en zaterdag 

Uitkijktoren Berg & Bos

apeldoorn, Gelderland (8.15km)  -  Beklim uitkijktoren Berg & Bos in Apeldoorn in Gelderland en ontdek de mooiste vergezichten in het stadspark Berg & Bos.

elke dag geopend 

Maak een mooie huifkartocht over de Veluwe

otterlo, Gelderland (8.23km)  -  Met een span sterke Shire Horses rijden de huifkarren van Huifkarcentrum Wouter Hazeleger over de schitterende Veluwe. Stap op en geniet van een ontspannen rit over de hei. Of maak er een dagje van met picknick of barbecue!

elke dag geopend 

Zwemmen in de buitenlucht bij Boschbad Apeldoorn

apeldoorn, Gelderland (8.36km)  -  Tijdens een dagje in en rond het Openluchtbad Boschbad in Apeldoorn is voor jong en oud van alles te beleven: wordt het zwemmen, zonnen, kanoën of midgetgolfen?

elke dag geopend 

bekijk nog meer activiteiten in de buurt van Vollemaanwandeling Veluwe - Radio Kootwijk