Tips van de redactie

Arrangementen Gezin (11)

VECHTschippers - vissen vanuit je rolstoel

ommen, Overijssel, Ligplaats rolstoel toegankelijke boot: Camping Koeksebelt  -  I.s.m. camping de Koeksebelt, Reggesafari én onze VECHTschippers organiseren we visuitjes voor rolstoelgebruikers vanaf een elektroboot

geopend, zaterdag 15 april 2023 t/m zaterdag 30 september 2023 

Alpaca Onderonsje - Achterhoek - Kleine groepen.

geesteren, Gelderland  -  Meet & Greet met Alpaca's in de Achterhoek. Veelzijdig programma van 2 uur. Natuurlijk wandel je ook even met ze. Kleine groepen.

geopend, zondag 26 maart 2023 t/m woensdag 26 maart 2025 

Alpaca Onderonsje - Achterhoek - Kleine groepen.

Meet & Greet met Alpaca's in de Achterhoek. Veelzijdig programma van 2 uur. Natuurlijk wandel je ook even met ze. Kleine groepen.

geopend, zaterdag 18 maart 2023 t/m dinsdag 18 maart 2025 

Alpaca Onderonsje in de Achterhoek

Meet & Greet met Alpaca's in de Achterhoek. Veelzijdig programma van 2 uur. Natuurlijk wandel je ook even met ze. Kleine groepen.

geopend, vrijdag 3 maart 2023 t/m maandag 3 maart 2025 

Dag arrangement 1 - Kabelbaan Valkenburg

valkenburg, Limburg  -  Wil jij een onvergetelijke dag in Valkenburg met vrienden of het gezin? Kom dan lasergamen, rodelen of de Bounce Adventure ontdekken in de mergelgroeve! Een beleving als nooit te voren.

geopend, zaterdag 1 januari 2022 t/m vrijdag 1 december 2023 

Dag arrangement 2 - Kabelbaan Valkenburg

valkenburg, Limburg  -  Wil jij een onvergetelijke dag in Valkenburg met vrienden of het gezin? Kom verschillende activiteiten ontdekken met drankjes en hapjes in de mergelgroeve! Een beleving als nooit te voren.

geopend, zaterdag 1 januari 2022 t/m zondag 31 december 2023 

Helene Unlocked

ede, Gelderland, Lunteren en Otterlo  -  Dit echte teamspel speel je lopend in historisch Ede, Lunteren, Harskamp en Otterlo. Je verplaatst je met de auto tussen deze pittoreske plekken. Ondanks de digitale component zijn jullie lekker bezig in de openlucht en lossen jullie het mysterie op!

geopend, maandag 19 september 2022 t/m dinsdag 31 december 2024 

Ballonvaart Met Up Ballooning

sint-niklaas, Oost-Vlaanderen, Grote Markt 1  -  We varen luchtballonnen voor 2 tot 5 personen 4 tot 7 personen 8 tot 10 personen, Je kan dus gemakkelijk privé een ballon afhuren voor je gezin of met je bedrijf voor een incentive.

geopend, maandag 10 januari 2022 t/m zaterdag 25 november 2023 

Kajak huren in Wildervank

wildervank, Groningen  -  Geniet van het Oosterdiep, het Langebosch meer en Borgerswold met een kajak gehuurd in Wildervank. Verken de Veenkoloniën op een unieke manier.

geopend, zaterdag 1 april 2023 t/m woensdag 1 november 2023 

Uitdagend Trampoline park voor oudere kids

roermond, Limburg  -  Betaalbaar dagje uit met het hele gezin. Trampoline springen met salto's en toffe tricks voor maar € 3,25 pp

geopend, dinsdag 16 mei 2023 t/m maandag 16 oktober 2023 

Elektrische step huren in de Bollenstreek

voorhout, Zuid-Holland, 't Soldaatje  -  Wil je een elektrische Step huren? Met elkaar genieten van een fantastische rit op een deze gave elektrische step in de Bollenstreek? Je krijgt een route mee en je hoeft geen helm op op de FunStep!

geopend, woensdag 1 maart 2023 t/m dinsdag 31 oktober 2023 

Oude Ambachten & Speelgoed Museum

Oude Ambachten & Speelgoed Museum

Tot €2,- korting op je tickets! In het Oude Ambachten & Speelgoed Museum komen vervlogen tijden tot leven. Bewonder kinderspeelgoed, ontdek oude ambachten en bezoek nostalgische winkeltjes vol echte spullen van vroeger. Leuk: soms is er ook een Poppen- en Berendokter in het museum.