gezin

vrijdag 14 augustus 2020, gezin (371)

Kamelensafari op Kamelenmelkerij Smits

tijdelijke activiteit berlicum, Noord-Brabant  -  Bent u benieuwd naar het leven van een kameel of wilt u de unieke dieren van dichtbij bewonderen, kom dan naar onze kamelensafari's. Een belevenis voor jong en oud!

geopend op vrijdag 14 augustus 2020, van 11:00 uur tot 13:30 uur 

Familiestruintocht Munnikenland

tijdelijke activiteit poederoijen, Gelderland, Slot Loevestein  -  Trek je laarzen aan en kom struinen door de uiterwaarden rond Slot Loevestein in Munnikenland. De gids neemt je mee buiten de gebaande paden. Een fijne tocht voor het hele gezin!

geopend op vrijdag 14 augustus 2020, van 19:00 uur tot 21:00 uur 

Dagje weg met warm weer? Boek hier direct je tickets!

Jutterstocht op Schiermonnikoog

tijdelijke activiteit schiermonnikoog, Friesland, Strandopgang de Marlijn  -  Wanneer de storm over het eiland raast, gaat het bloed van de jutter sneller stromen: wat zal er nu weer aanspoelen?

geopend op vrijdag 14 augustus 2020, 09:00 uur 

Balgexpres op Schiermonnikoog

tijdelijke activiteit Schiermonnikoog, kruising Noorderstreek / Torenstreek  -  Schelpen en zeehonden op de uiterste oostpunt van het eiland

geopend op vrijdag 14 augustus 2020, 10:00 uur 

Op de grens van wad en kwelder

tijdelijke activiteit Schiermonnikoog, Bank van Banck  -  Tijdens deze zwerftocht maak je kennis met het leven in en op de wadbodem, maar ook met enkele typische kwelderplanten. Deze zomer ons alternatief voor de wadexcursie.

geopend op vrijdag 14 augustus 2020, 11:00 uur 

Wandeling om de West op Schiermonnikoog

tijdelijke activiteit schiermonnikoog, Friesland, Bezoekerscentrum Schiermonnikoog  -  De Westerplas, een kleine kwelder, fraaie duinvalleien en een snufje cultuurhistorie. Wandel mee door het afwisselende landschap aan de westkant van Schiermonnikoog.

geopend op vrijdag 14 augustus 2020, 16:00 uur 

Vleermuizen van Tholen

tijdelijke activiteit tholen, Zeeland, Stadsbos Tholen (ingang gemaalweg)  -  Ga deze zomer mee met de boswachter en ontdek met een speciale vleermuis-detector de verschillende soorten vleermuizen van Tholen. Leuk voor het hele gezin!

geopend op vrijdag 14 augustus 2020, van 20:45 uur tot 22:45 uur 

Sterren kijken op Schiermonnikoog

tijdelijke activiteit schiermonnikoog, Friesland, Bezoekerscentrum Schiermonnikoog  -  Kijk eens omhoog op de donkerste plek van Nederland

geopend van vrijdag 14 augustus 2020 t/m zaterdag 15 augustus 2020, 23:00 uur 

Den Alerdinck Zomerfair 2020

tijdelijke activiteit laag zuthem, Overijssel  -  Den Alerdinck Zomerfair beleef je dit jaar online!

geopend van vrijdag 14 augustus 2020 t/m zondag 16 augustus 2020 

Kindertheatervoorstelling De Vuurvogel

tijdelijke activiteit geeuwenbrug, Drenthe, Tuintheater Kleur je Hart  -  De Vuurvogel is een leuke, kleinschalige kindertheatervoorstelling. Een gedanst verhaal over hoop en vriendschap, geschikt voor de hele familie op vier donderdagen en vrijdagen in de zomervakantie.

donderdag 13 augustus 2020 t/m vrijdag 14 augustus 2020, 14:00 uur 

Theaterspektakel ROBOT - Vis à Vis

tijdelijke activiteit almere, Flevoland  -  Haast je naar het Almeerderstrand voor het theaterspektakel ROBOT, uitgevoerd door Theatergezelschap Vis à Vis.

geopend, woensdag 12 augustus 2020 t/m zondag 16 augustus 2020 

Mee met de Marechaussee

tip van de redactie buren, Gelderland - Militair en politie in één, de mannen en vrouwen van de Koninklijke Marechaussee zijn een klasse apart. Wat ze precies doen om ons land veilig te houden en hoe ze werken in crisissituaties, dat is te zien in het Marechausseemuseum . Een leerzaam museum in een prachtig historisch en zelfs koninklijk gebouw in het Gelderse Buren.

Win 2 vrijkaartjes voor Monkey Town Delft

prijsvraag Wat als er nou eens een speelparadijs was met naast de bekende klim- en klauter speelmogelijkheden en superglijbanen ook nog een unieke peuterzone, een lasergame arena (gratis bij een regulier ticket) en zelfs een rolschaatsbaan? Dat klinkt als lekker veel actie voor de kinderen, zodat je als...