Arrangementen voorjaarsvakantie Noord-Holland

12 arrangementen voorjaarsvakantie in noord-holland

W.O.II Tour West-Friesland in Stoere W.O.II Truck!

medemblik, Noord-Holland, West-Friesland  -  Bij deze tour gaat jullie groep met een stoere W.O.II oldtimer truck (GMC) door West-Friesland gereden worden over alle dorpsweggetjes!

geopend, maandag 1 april 2019 t/m vrijdag 31 december 2021 

Speurtocht in het W.O.II dorp met lokale verhalen!

medemblik, Noord-Holland, West-Friesland  -  Speurtocht in het W.O.II dorp met lokale verhalen! Bezoekers zeiden enthousiast dat het wat weg heeft van het Escaperoom-concept!

geopend, dinsdag 2 april 2019 t/m donderdag 30 december 2021 

Wadlopen op Texel

oosterend, Noord-Holland  -  Wadexcursie op Texel met lokale Texelse gids. Geschikt voor iedereen

geopend, woensdag 9 december 2020 t/m donderdag 9 december 2021 

Rondleiding

volendam, Noord-Holland, Volendam  -  Bezoek Volendam in vogelvlucht incl. lunch! Geen tijd voor een hele dag om Volendam ontdekken, maar toch een bezoek willen brengen aan het bekendste vissersdorp van Nederland? Dat kan nu bij Dagje Volendam.

geopend, vrijdag 1 januari 2021 t/m zaterdag 1 januari 2022 

Scooterverhuur in Den Helder

den helder, Noord-Holland, Den Helder  -  Een elektrische scooter huren in Den Helder? Met dit super trendy vervoermiddel ontdek je de mooiste plekjes van Den Helder, Callantsoog, Julianadorp of Anna Paulowna.

geopend, dinsdag 30 maart 2021 t/m vrijdag 31 december 2021 

Varen met een originele Botter

huizen, Noord-Holland, Boterwerf  -  Een keertje varen met originele Botter op de voormalige Zuiderzee. Je kan vanaf € 10,- opstappen op een tocht van 3 uur of een of meerdere botters huren. Altijd een onvergetelijke zeilervaring, ook voor kinderen! zie : www.huizerbotter.nl

geopend, zaterdag 19 juni 2021 t/m woensdag 29 september 2021 

Interactieve zelf-gestuurde wandeltour in centrum

zaandam, Noord-Holland, Voor het stadhuis  -  Een zelf-gestuurde interactieve wandeltour door het centrum van Zaandam. Unlock de locaties, win de uitdagingen en ontdek Zaandam op een nieuwe manier!

geopend, woensdag 26 mei 2021 t/m vrijdag 26 mei 2023 

Loosdrechtse plassen brunch tocht

loosdrecht, Noord-Holland, Melden bij receptie  -  Stap aan boord voor deze 2 uur durende, kleinschalige rondvaart inclusief catering door de prachtige natuur van de Loosdrechtse plassen.

geopend, donderdag 27 mei 2021 t/m zondag 31 oktober 2021 

High tea op de Vecht arrangement

loosdrecht, Noord-Holland, Melden bij receptie  -  Stap aan boord voor deze 2.5 uur durende, kleinschalige rondvaart inclusief catering langs de mooiste buitenplaatsen, koetshuizen en theekoepels die aan de Vecht gelegen zijn.

geopend, donderdag 27 mei 2021 t/m zondag 31 oktober 2021 

BBQ op de boot arrangement

loosdrecht, Noord-Holland, Melden bij receptie  -  Stap aan boord voor deze 2.5 uur durende, kleinschalige rondvaart inclusief catering. De schipper vaart de boot en u mag zelf de BBQ bedienen.

geopend, donderdag 27 mei 2021 t/m zondag 31 oktober 2021 

E-fatbike rijden op eiland Texel

oudeschild, Noord-Holland  -  Wil jij een E-fatbike huren op Texel? Een geweldig idee! Met je E-fatbike kun je met de dikke banden niet alleen over ruige paden rijden, je hebt bovendien elektrische trapondersteuning.

geopend, maandag 26 juli 2021 t/m dinsdag 30 november 2021 

VR Arcade

zaandam, Noord-Holland  -  Altijd al een keer VR willen uitproberen of een gezellige avondje VR gamen met vrienden? Stap dan in onze VR arcade!

geopend, woensdag 1 september 2021 t/m zondag 31 juli 2022 

Win een Klompensafari over het Apeldoorns Kanaal voor vier tot zes personen

prijsvraag Trek de stoute klompen aan en kom klompvaren bij Vadesto Outdoor Adventure. Vaar een leuk parcours over het water in bootjes in de vorm van een reuzenklomp en geniet van een heerlijk Hollands dagje. Peddel rustig het water over of geniet in de schaduw van de overdekte neus van de klomp van een...