Vrijgezellenfeestje België

 vrijgezellenfeestje België en omgeving

Segway Tours Brugge

brugge, West-Vlaanderen  -  Verken Brugge op een unieke manier met een Segway-tour door het historische centrum. De Segway is een bijzonder vervoermiddel dat je lichaam automatisch in balans houdt. Leuk om eens te proberen!

Teambuilding bij Beat the Barn

antwerpen, Antwerpen  -  Doe mee aan bijzondere groepsactiviteiten met een echt boers tintje. Leid samen de blatende schapen door een ingewikkeld parcours, vier een feestje op de boerderij of kom eens kijken in het melkveebedrijf, waar altijd iets te beleven is.

Avonturenpark Waver

waver, Belgie  -  Aventure Parc Waver heeft meer dan twintig parcoursen waarop je de acrobaat kunt uithangen. Beleef hier leuke avonturen in een veilige speelomgeving.

Stella Artois Brouwerij

leuven, Vlaams-Brabant  -  Volg een rondleiding door de brouwerij van Stella Artois in Leuven. Leer alles over de historie van het bier en het brouwproces en ook een biertje proeven hoort er natuurlijk bij.

Outdoor Centre Nadrin

houffalize, Belgie  -  Het Outdoor Centre geeft je de kans om de prachtige omgeving van de Ardennen op sportieve manier te verkennen. Voor groepen zijn er verzorgde arrangementen.

Fundustry Antwerpen

merksplas, Antwerpen  -  Stoere paintball-evenementen maak je mee in de paintball loods van Fundustry Antwerpen in Merksplas. Ga de strijd aan met je vrienden of collega's!