Dagje Uit met Kinderen outdoor Oegstgeest en omgeving

Gevonden in de buurt van Oegstgeest:

Speeltuin Vogelenwijk

leiden, Zuid-Holland (1.59km)  -  Speeltuin Vogelenwijk is een groene en avontuurlijke speeltuin met diverse speeltoestellen waar kinderen zich heerlijk kunnen vermaken!

Hortus botanicus Leiden

leiden, Zuid-Holland (3.32km)  -  Als je de tropische kassen van de Hortus Botanicus inloopt, waan je je meteen in de jungle. Ontdek de unieke verzameling van bijzondere en exotische planten en bomen uit de hele wereld.

Zwembad De Zijl

leiden, Zuid-Holland (3.47km)  -  Sporten en zwemmen: het kan allebei bij Sportcomplex De Zijl in Leiden. Liever relaxen? Het zwembad heeft naast verschillende binnenbaden ook een buitenbad met ligweide.

Stoomtrein Katwijk Leiden

valkenburg_zuid-holland, Zuid-Holland (3.67km)  -  Geniet van de omgeving terwijl de locomotief zachtjes tuft. Het smalspoor tussen Wassenaar en Leiden is een historisch hoogstandje. Leer meer over de historie in het museum en stap in de trein voor een ouderwets ritje!

Speeltuin Zuiderkwartier

leiden, Zuid-Holland (4.28km)  -  De kids vermaken zich prima in deze gezellige speeltuin in Leiden. Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd, dus houd de website in de gaten!

Zwembad Aquamar

katwijk aan zee, Zuid-Holland (4.55km)  -  In het subtropische zwembad van Aquamar is het heerlijk vertoeven voor jong en oud. Erg spannend zijn de wildwaterbaan en de supersnelle glijbaan.

Zwembad Wasbeek

sassenheim, Zuid-Holland (4.56km)  -  Dompel onder in het recreatiebad of sjees van de lange waterglijbaan. Wasbeek is een subtropisch zwembad met unieke attracties!

Stadspark De Bult Leiden

leiden, Zuid-Holland (4.9km)  -  Niet te geloven dat deze mooie plek vol groen en speel/ligweiden vroeger een vuilstortplaats was. Nu is het een heerlijk park waar je goed kunt wandelen over de ruime paden.

Openluchtzwembad De Vliet

leiden, Zuid-Holland (5.16km)  -  Openluchtzwembad De Vliet in Leiden biedt heerlijke verkoeling op zomerse dagen. Spring van de hoge duikplank of glijd van de 49-meter lange glijbaan.

Natuurspeeltuin De Dwarstuin

leiderdorp, Zuid-Holland (5.37km)  -  Speel vrij in de natuur bij natuurspeelplaats De Dwarstuin. Kinderen beleven hier allerlei avonturen met water en zand, in bomen en tijdens het hutten bouwen.