friesland

Friesland Meivakantie (259)

Weekendje Terschelling met de Averechts

HARLINGEN, FRIESLAND - Stap aan boord van de Averechts en geniet van een heerlijk ontspannen weekendje Terschelling! Alleen of met een groep.. Gooi de trossen los, hijs de zeilen en vaar met de Averechts rechtstreeks naar dit prachtige waddeneiland.

elke dag geopend

entree vanaf € 40,00

Aventoer indoor- en outdoorpark

BURGUM, FRIESLAND - Aventoer in Burgum laat de harten van avonturiers sneller kloppen; met speelplezier binnen en buiten! Met bewegende stoelen en spannende special effects is de 7D-bioscoop een echt filmavontuur. Of klauter door het klimpark en tokkel van grote hoogte.

elke dag geopend

gratis toegang

Zwembad Wettervlecke

SURHUISTERVEEN, FRIESLAND - Kom op een zomerse dag naar Zwembad Wettervlecke. Het water is hier altijd 24 graden Celsius en voor de sportievelingen is er een jeu de boulesbaan!

geopend, elke dag geopend

volwassenen vanaf € 3,50

kinderen vanaf € 2,50

peuters gratis

De Mariahoeve

TERHERNE, FRIESLAND - Huur een sloepje of zeilboot van De Mariahoeve en vaar het Sneekermeer op. Overnachten in één van de vijf sfeervolle kamers kan ook.

elke dag geopend

entree vanaf € 29,00

Beachclub The Sunset

HOLLUM, FRIESLAND - Bij Beachclub The Sunset, met een fantastisch uitzicht op strand en zee, zorgt de zeebries voor verkoeling. Bij koud weer gaat het haardvuur aan.

elke dag geopend

entree vanaf € 19,00

Vuurtoren Lemmer

LEMMER, FRIESLAND - De vuurtoren van Lemmer is in 1994 gebouwd. Het is een open staalconstructie en niet toegankelijk voor bezoekers. Wel kan er naar gekeken worden.

elke dag geopend

gratis toegang

Tolhuisbad Dokkum

DOKKUM, FRIESLAND - Sportief baantjes trekken of recreatief zwemmen. Bij het Tolhuisbad in Dokkum kan zowel de sportieve als de recreatieve zwemmer goed terecht.

elke dag geopend

entree vanaf € 5,10

Van de redactie

UITagenda Friesland, vanaf 20 augustus 2018