UITagenda workshop Amsterdam

UITagenda workshop in Amsterdam (4)

Grachtenfestival 2022

tijdelijke activiteit amsterdam, Noord-Holland  -  Het Grachtenfestival is het grootste klassieke muziekfestival van Nederland en richt zich volledig op de presentatie en ontwikkeling van jong talent en jonge professionals in klassieke muziek en jazz, in de leeftijd tot 35 jaar.

vandaag nog gesloten, geopend morgen, vrijdag 12 augustus 2022 t/m zondag 21 augustus 2022, 10:00 uur 

Junior Grachtenfestival Workshop: Opera doe je zo!

tijdelijke activiteit amsterdam, Noord-Holland  -  Bij het Grachtenfestival begint alles met muziek. Jonge musici van over de hele wereld verrassen je met hun eigen muzikale verhaal. Met heel Amsterdam als prachtig decor. Van 12 tot en met 21 augustus 2022.

vandaag nog gesloten, geopend op maandag 15 augustus 2022 

Junior Grachtenfestival Workshop: Perforator

tijdelijke activiteit amsterdam, Noord-Holland, Rode Hoed  -  Bij het Grachtenfestival begint alles met muziek. Jonge musici van over de hele wereld verrassen je met hun eigen muzikale verhaal. Met heel Amsterdam als prachtig decor. Van 12 tot en met 21 augustus 2022.

vandaag nog gesloten, geopend op donderdag 18 augustus 2022 

Handpan For Beginners

tijdelijke activiteit amsterdam, Noord-Holland, NDSM Treehouse  -  Een volledige dag leren en spelen op dit unieke instrument met Handpan Studio Amsterdam.

vandaag nog gesloten, geopend op zondag 21 augustus 2022, van 10:30 uur tot 16:00 uur 

Win 4 tickets voor Land van Fluwel

prijsvraag Ga op avontuur in Land van Fluwel, een uitdagend speelparadijs voor kinderen van jong tot oud. Aan de Noord-Hollandse kust klimmen, rennen en vliegen de kleine springveertjes de hele dag heen en weer tussen attracties en speeltoestellen. Trotseer obstakels, scheur in een skelter over het...