1

UITagenda workshop Amsterdam

UITagenda workshop in Amsterdam en in de buurt van Amsterdam

Festival van de Nieuwsgierigheid

tijdelijke activiteit amsterdam, Noord-Holland, NEMO Science Museum  -  Wie jarig is, trakteert. Daarom kun je op zaterdag 9 en zondag 10 december gratis naar NEMO Science Museum. Het hele weekend lang kun je genieten van extra nieuwsgierigmakende activiteiten: er zijn verrassende workshops, demonstraties en shows.

geopend van zaterdag 9 december 2023 t/m zondag 10 december 2023, van 10:00 uur tot 17:30 uur 

Lachdag Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland  -  De Workshop Lachen is de ultieme manier om weer samen met collega's, vriendinnen en familie in een deuk te liggen.

-aanbevolen door adverteerder-

NDSM Fuse

amsterdam, Noord-Holland  -  Bezoek NDSM Fuse in Amsterdam en ontdek de scheepsbouwloods waar de kunstwerken van lokale kunstenaars wordt gepresenteerd.

Reuring markt op IJburg

amsterdam, Noord-Holland  -  Reuring is een gezellige zaterdagse markt in de haven van IJburg. Met groente en fruit, kaas, noten, haring, kinderkleding, schoenen en gereedschap. Er zijn elke week optredens en kinderactiviteiten.

De Pindakaaswinkel

amsterdam, Noord-Holland  -  Stil je honger naar pindakaas in De Pindakaaswinkel. Kies uit meer dan tien soorten pindakaas en koop accessoires voor thuis - kun je zelf pindakaas maken. Voor de echte pindabaas is een workshop mogelijk.

Muziekgebouw aan 't IJ

amsterdam, Noord-Holland  -  Aan 't IJ in Amsterdam ligt het prachtig internationaal toonaangevende Muziekgebouw, waar in concerten de liefde voor muziek weerklinkt.

Van Gogh Museum

amsterdam, Noord-Holland  -  In het Van Gogh Museum hangen meer dan 200 schilderijen van de bekende kunstenaar Vincent van Gogh. Bekijk de ontwikkeling zijn werk.