UITagenda  kinderen Zoetermeer

Gevonden in de buurt van Zoetermeer:

Voorstelling "Fête Magnifique" van Circus Snor

tijdelijke activiteit zoeterwoude, Zuid-Holland, Boerderij het Geertje (3.83km)  -  Op 7, 8 en 9 juni is Circus Snor bij Boerderij het Geertje in Zoeterwoude. Een onvergetelijke circuservaring vol spektakel, magie, acrobatiek, circusspelletjes en optredens!

vandaag nog gesloten, geopend vrijdag 7 juni 2024 t/m zondag 9 juni 2024, van 16:00 uur tot 17:00 uur 

Delft Fringe Festival

tijdelijke activiteit delft, Zuid-Holland, Meerdere locaties in Delft (11.2km)  -  Op 31 locaties door de hele stad kan je terecht voor cabaret, dans, familietheater, kleinkunst, muziek en alles ertussenin!

vandaag nog gesloten, geopend dinsdag 28 mei 2024 t/m zondag 9 juni 2024 

Bounce Valley Zoetermeer

zoetermeer, Zuid-Holland  -  Bounce tot je erbij neervalt bij Bounce Valley! In dit gigantische luchtkussenpark trotseer je obstakels en spring je van luchtkussen naar luchtkussen.

Wescape Zoetermeer

zoetermeer, Zuid-Holland  -  Blijf jij uit de handen van ontvoerders bij escaperoom Wescape met je familie, vrienden of collega's? Er is ook een kamer speciaal voor kinderen.

Avontura Zoetermeer

zoetermeer, Zuid-Holland  -  Klim, klauter en spring erop los in Avontura Zoetermeer! Maar liefst vier etages vol speeltoestellen garanderen dolle pret. Lekker weer buiten? Dan is er altijd nog de ruime buitenspeeltuin.

Intratuin Zoetermeer

zoetermeer, Zuid-Holland  -  Ga een dagje naar de Intratuin in Zoetermeer en maak van de tuin een groen paradijs! Scharrel tussen de bloemen en planten en geniet van al het groen en de mooie tuinaccessoires.