Wat te doen volwassenen in Amsterdam

186 artikelen en reportages volwassenen in amsterdam

Karel Appel-huis komt tot leven

amsterdam, Noord-Holland  -  Talentvolle studenten van de Rijksacademie van beeldende kunsten betrekken het geboortehuis van Karel Appel . Woningstichting De Key opent het huis op de Dapperstraat 7 in Amsterdam op 25 april, de geboortedag van Appel. De woning staat volledig...

Hotelkamers wereldwijd goedkoper

amsterdam, Noord-Holland  -  De vraag is minder dus dalen de prijzen. Hotelgasten betaalden in 2009 gemiddeld 17 procent minder voor een kamer dan vorig jaar.

Theater Instituut gaat verhuizen

amsterdam, Noord-Holland  -  De grootste theatermediatheek van Europa verhuist mee naar de nieuwe locatie van Theater Instituut Nederland.

Levende cartoon ENNIO in Nederland

amsterdam, Noord-Holland  -  ENNIO is een koning in het transformeren van de ene beroemdheid in de andere bekendheid. De levende cartoon komt naar Nederland.

Win 2 vrijkaartjes voor 't Veluws Zandsculpturenfestijn

prijsvraag Op zoek naar een onvergetelijk dagje uit? Ga dan naar 't Veluws Zandsculpturenfestijn! Dit jaar draait het festijn om 75 Jaar Vrijheid. Reis door de jaren veertig, maar dan in zand. Langs D-Day, verzetshelden, moedige soldaten en natuurlijk de feestelijke bevrijding. Allemaal vastgelegd in...